"koncik" motocyklowy 2
Moderator: Misiek Bielsko
Re: "koncik" motocyklowy 2
2godziny na hałdzie 

Mitasubiszi Pajoro I 3D,2.5TDI, LSD,90r
Junak M07,Husqvarna WR250 YNO JAZDA

jakaś stała i znana trasa... czy jak oczy i mapa poniosą?redzik pisze:Siem powloczylem dzis po Bieszczadach, 600 km pękło.
Mala petla, duza petla i jeszcze troche i dolina Popradu. Ale ... powiem tylko tyle, ze w tej chwili Bieszczady dla motocykli szosowych sa przereklamowane, wiekszosc tych kiedys nowych asfaltow jest tak pofaldowana poprzecznie, ze jedzie sie jak na rodeo. Nie mowiac juz o mocnym skladaniu sie w serpentyny. Jedynie z Leska na Baligrod jest asfalt bez fald, oraz miedzy Sanokiem i Leskiem pare fajnych winkli. Widzialem tez pare aut terenowych, ale blota nie ma, jedynie koleiny wyschniete na pieprz. Wiec jesli ktos chce pojechac podziwiac widoki to owszem, ale pojezdzic to niebałdzo fajnie jest.
A ja ... Kawę sprzedaję (ZRX1200s) ...
Przejechałem się wczoraj, pierwszy raz w tym roku i ... nie ma fanu ... Cały czas się spinam czy o te 50km nie przekroczyłem.
Poza tym, sztywny zrobiłem się
. Dojeżdżam do skrzyżowania i przekręcić się nie mogę by spojrzeć. Znów jak całym ciałem, tracę równowagę
. Trzeba wiedzieć kiedy kończyć ... by nie skończyć w niekontrolowany sposób.
Poza tym, nie ciągnie mnie. Wypaliłem się chyba.
Po sprzedaży opcje.
MW 650/750. Ale z ruskim parchem to bez przerwy użeranie się z tysiącem drobnych i uciążliwych usterek. A ja nie manualny jestem. Samemu to zatankować
, olej dolać/sprawdzić, powietrze w oponach ...
Druga, Vespa 125-250cm. Optymalna, niestety droga.
Trzy, MZ 250TS
Przypomnieć sobie czasy młodości.
Cztery, Suzuki Van Van. Bezproblemowe. Jedynie co, to mały wybór.

Przejechałem się wczoraj, pierwszy raz w tym roku i ... nie ma fanu ... Cały czas się spinam czy o te 50km nie przekroczyłem.
Poza tym, sztywny zrobiłem się

Poza tym, nie ciągnie mnie. Wypaliłem się chyba.
Po sprzedaży opcje.
MW 650/750. Ale z ruskim parchem to bez przerwy użeranie się z tysiącem drobnych i uciążliwych usterek. A ja nie manualny jestem. Samemu to zatankować

Druga, Vespa 125-250cm. Optymalna, niestety droga.
Trzy, MZ 250TS

Ostatnio zmieniony ndz cze 14, 2015 8:22 pm przez ZbychoS, łącznie zmieniany 1 raz.
***** USA
5. ulep sobie
zadawaj szyku leniwym spacerem, bez niepotrzebnej napinki. Nie rezygnuj z motocykli.. będzie Ci tego brakować jak cholera

zadawaj szyku leniwym spacerem, bez niepotrzebnej napinki. Nie rezygnuj z motocykli.. będzie Ci tego brakować jak cholera

Jak poważnie rozważasz VanVan-a to popatrz też na Yamaha TW 125 lub 250.ZbychoS pisze:.......
250 jak na lekarstwo - w tym roku aż jedna wypłynęła - pilnuję bo sam szukam...tak idealnie do afryki by mi pasowała.
125 całkiem sporo do nabycia jest
Ba ... kiedy nie potrafię ... Jak miałem Intrudera 800 to na trasie jeździłem z do końca odkręconą manetką ...Mroczny pisze:5. ulep sobie

Kocham zapierdalanie.
Do końca nie rezygnuję, koledzy "domowi" podpowiadają singielka enduro. Nawet już dla mnie wynaleźli; Aprilla Pegaso lub BMW 650. W sumie ...

Na razie będę wystawiał Kawę do sprzedaży.
Miałem dziś foty strzelić ... a wyciągli mnie do lasu ...
***** USA
kurde, od pół roku szukaliśmy dla kumpla przytomnego zrx 1200 i jak nabyto jednak zzr 1200 to teraz (pewny?
) zrx będzie do wzięcia
Do zzra już stelaż z kuframi krausera dokupiony, więc na razie zmian nie będzie. Tak czy siak foty tu zapodaj i jakieś dane ofertowe, bo jeszcze jeden znajomek motura szuka, a, że miał wcześniej zephyra, to legenda kawasaki mu nie straszna

Do zzra już stelaż z kuframi krausera dokupiony, więc na razie zmian nie będzie. Tak czy siak foty tu zapodaj i jakieś dane ofertowe, bo jeszcze jeden znajomek motura szuka, a, że miał wcześniej zephyra, to legenda kawasaki mu nie straszna

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
Czy mój przytomny jest, nie wiemŁosiu pisze:kurde, od pół roku szukaliśmy dla kumpla przytomnego zrx 1200 ....

Gwarantuję przebieg 88,700km.
Serwisowany ... w różnych miejscach ...
Jeżdżony na długich trasach.
Jedynie co, to przytarta prawa owiewka. Dwa lata temu dostałem boka. Przeciskałem się i gość z CePeeNu wyjechał.
Przeciera się wizja ... w zamian;
Vespa.
Yamaha TW, lub Suzuki Vav van.
Aprilla Pegaso lub BMW F650. Raczej Aprilla ze względu na cenę.
Vespa puki co na pierwszym miejscu.
Tylko pierw sprzedać trza.
Kufer jest. Centralny.
Foty na maila bo wstawiać nie umiem. Poza tym muszę je zrobić. Organizm broni się.
***** USA
ZbychoS pisze:Ba ... kiedy nie potrafię ... Jak miałem Intrudera 800 to na trasie jeździłem z do końca odkręconą manetką ...Mroczny pisze:5. ulep sobie
![]()
Kocham zapierdalanie.
Do końca nie rezygnuję, koledzy "domowi" podpowiadają singielka enduro. Nawet już dla mnie wynaleźli; Aprilla Pegaso lub BMW 650. W sumie .... Mnie trudno moto kupić bo kurdupel jestem i nogami ziemi nie dostaję. Istotne też że budżet MUSI się zamknąć w cenie Kawy z pierwszym serwisem po zakupie. Inaczej żona mnie z domu wystawi i na dworzec w Cisnej będę musiał się wyprowadzić
![]()
![]()
Na razie będę wystawiał Kawę do sprzedaży.
Miałem dziś foty strzelić ... a wyciągli mnie do lasu ...
Jak kupisz czopra , to dopiero Cie połame w kregoslupie

Jak na starosc ma byc wygoda i w miare ma to jechac, to jakis megaskuter typu silver wing 600. Sam kiedys bede takie cos rozwarzal. Narazie daje rade na gsxr, dupsko boli po 100 km, ale po 200 juz sie idzie przyzwyczaic.

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Redzik, z czego masz owiewkę? To jakaś diversion, czy coś? Pod kątem od tyłu fajnie wygląda 

Facet bez gaci zyskuje lub traci.
owiewka pierwszej serii bandita s
nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
TakŁosiu pisze:owiewka pierwszej serii bandita s
O dziwo pasuje do gsxr plug&play , nawet wizualnie.

Wiem że to nie giełda ale się może komuś przydają takie kierpce.
Są jak nowe ... gwarancja do maja 2016.
http://olx.pl/oferta/buty-fox-comp-5-cr ... axddW.html
Są jak nowe ... gwarancja do maja 2016.
http://olx.pl/oferta/buty-fox-comp-5-cr ... axddW.html
Zdrapek i poharatka
redzik pisze:TakŁosiu pisze:owiewka pierwszej serii bandita s
W olejakach dużo więcej rzeczy jest plug&play

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
- MotoWicher
- jestem tu nowy...
Taki składak mówiąc krótkoŁosiu pisze:redzik pisze:TakŁosiu pisze:owiewka pierwszej serii bandita s
W olejakach dużo więcej rzeczy jest plug&playProsty przykład: silnik z ostatnich lat b12 ma u mnie miskę olejową ze smokiem z gsx-f 750 z 1989roku, a pokrywę klawiatury z gsx-r 1100 z 1986, uszczelki oczywiście takie same
Dekielek na zapłonie wraz z całym zapłonem z gsx-fa i tak dalej.....a zapie.dala aż miło

Mój koń nie mieści mi się w dłoń
Suzuki nie utrudnia życia swoim miłośnikom 

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
- MotoWicher
- jestem tu nowy...
To prawda, ale miłosnicy nowszych modeli mogą juz mieć inne zdanie 

Mój koń nie mieści mi się w dłoń
zagadka, co to za motorower:

podpowiedz: silnik sachs

podpowiedz: silnik sachs
Zajebiste maszynki.Mam 2 szt.Nawet byly wersje dla Bundeswehry.Niemiecka logika konstrukcji.Waga 40 a nie 140kg.Solidne pierdopędy. 

https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
Zacne auta 

Mitasubiszi Pajoro I 3D,2.5TDI, LSD,90r

Motocykl z francji, uszkodzony. Pan ma jakiś francuski brif, co jeszcze jest potrzebne do zarejstrowania tego u nas? Ile to moze kosztować?
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
Po co się takie rzeczy robi ?
https://www.youtube.com/watch?v=gL0QyScysQk
https://www.youtube.com/watch?v=gL0QyScysQk
L200 DI-D, Forester
http://www.ryby-raczkowski.pl
http://www.ryby-raczkowski.pl
Norma panie, latka lecąZbychoS pisze:Przejechałem się wczoraj, pierwszy raz w tym roku i ... nie ma fanu ... Cały czas się spinam czy o te 50km nie przekroczyłem.Poza tym, sztywny zrobiłem się

ale z motocykla nie rezygnuj całkiem.
Ja bym wystawił ogłoszenie o zamianie na W800 albo bierz TW, tyle że to motorower do ganiania ludzi po parku

edyta
ino brać http://otomoto.pl/oferta/kawasaki-w800- ... he5Kk.html

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...