Czy to nie ciebie, nazwałem choojem?Zbowid pisze:Nie w stosunku do osób, którym się na przykład ubliżało itd. Pewnych wydarzeń nie da się ot tak, po prostu wymazać...Historia jest więc nauką.
Nie da się tego wymazać.
Moderator: Misiek Bielsko
Czy to nie ciebie, nazwałem choojem?Zbowid pisze:Nie w stosunku do osób, którym się na przykład ubliżało itd. Pewnych wydarzeń nie da się ot tak, po prostu wymazać...Historia jest więc nauką.
Może też będziesz wydzwaniał w tej sprawie, jak mazeniak?ZbychoS pisze:A co, czy raczej kto Ci tak dopiekł ...Darek Elwood pisze:Mam nadzieję, że admin zareaguje adekwatnie do mojej prośby i nie trzeba będzie się dopominać o usunięcie konta jak na forum tlc.
Zauważ że usunięcie konta to broń ostateczna. Potem już NIC nie jest takie jak przedtem.
Wiem, bo strzeliłem focha na Forum Motocykli ...![]()
Więc nie wygłupiaj się ...
a nie bylo przypadkiem tak , ze obowiazek rejestracji pokrył sie z pokazaniem potencjalnym inwestorom giełdowym , jak duzo jest uzerów na forum ... i buum 50 tysiecy sztukMroczny pisze:nie
rejestrując się - klikasz akceptację regulaminu. Dzięki temu nie możesz wyciągnąć ode mnie zyliona odszkodowania za obrazę uczuć religijnych
I mamy potwierdzenie, że posty to również nauka dla maluczkich. Niektórzy mają tak wybujałe ego, że wszystko przyjmują do siebie. Szkoda, że nie są słowni, a może lepiej, bo nauka będzie większaDarek Elwood pisze:Czy to nie ciebie, nazwałem choojem?Zbowid pisze:Nie w stosunku do osób, którym się na przykład ubliżało itd. Pewnych wydarzeń nie da się ot tak, po prostu wymazać...Historia jest więc nauką.
Nie da się tego wymazać.
dla zasadyrokfor32 pisze:A jakie to ma mieć znaczenie?![]()
zaczęło sie od zamykanie regionów , system wprowadzen .. i nieomylność ( prawie jak bogaMarcingalloper pisze:Jak tak patrzę to na forum jest aktywnych może z 10 osób. Takich naprawdę aktywnych piszących niemal codziennie a co z resztą.
To forum na prawdę zaczyna przymierać.
Jak byłem modem, na takim jednym dość dużym forum to jednym z moich i pozostałych modów obowiązkiem było utrzymanie porządku. Ktoś w tematach technicznych pisał o dupie maryni to się taki post edytowało, wywalało pierdoły a resztę jeśli sensowna zostawiało.Zbowid pisze:Spójrzcie na siebie... każdy wątek spartaczony... ten również przeznaczony zupełnie do czegoś innego...
to nie elektrodaMarcingalloper pisze:Jak byłem modem, na takim jednym dość dużym forum to jednym z moich i pozostałych modów obowiązkiem było utrzymanie porządku. Ktoś w tematach technicznych pisał o dupie maryni to się taki post edytowało, wywalało pierdoły a resztę jeśli sensowna zostawiało.Zbowid pisze:Spójrzcie na siebie... każdy wątek spartaczony... ten również przeznaczony zupełnie do czegoś innego...
Może tu był problem że się tego od początku nie pilnowało.
Też byłem modem na dużym forum. Na porządek masz dwie drogi, albo elektroda, albo kolejne punkty regulaminu które userzy będą obchodzili bo nigdy zakazu jednoznacznie nie sformułujesz, i taka wieczna zabawa. Na cholerę to komu?Marcingalloper pisze: Jak byłem modem, na takim jednym dość dużym forum to jednym z moich i pozostałych modów obowiązkiem było utrzymanie porządku. Ktoś w tematach technicznych pisał o dupie maryni to się taki post edytowało, wywalało pierdoły a resztę jeśli sensowna zostawiało.
Może tu był problem że się tego od początku nie pilnowało.
Takayuki pisze:
Kiedyś tu się dało pogadać, cały polityczny syf [syf w sensie ogólnie pojęta kultura dyskusji] trwa od 2,3 lat? Wcześniej mimo skrajnie różnych opinii nie było takiego buractwa.
No i ktoś pewnie miał dosyć wielokrotnych przegięć i stwierdził, że ma dupie sprzątanie po takich userach i proszenie w kółko o spokój - to zakazali.
Nie dziwie się wcale.
Nie podoba się, albo forum umrze przez to - trudno, life is brutal...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości