Jak remontujacy utalentowany to faktycznie może trwać do usranej śmierci

Moderator: Misiek Bielsko
Na pewno są... ale żyjemy w czasach gdy 99% ludzi ma dupie wszystko co nie jest ich interesemMroczny pisze:serio nie ma tu nikogo z okolic kalisza pomorskiego?
Adamo pisze:Na pewno są... ale żyjemy w czasach gdy 99% ludzi ma dupie wszystko co nie jest ich interesemMroczny pisze:serio nie ma tu nikogo z okolic kalisza pomorskiego?![]()
Z (bezinteresowną) pomocą to żyjemy wspomnieniami i jesteśmy skazani na wyginięcie![]()
Niestety z Wrocka też jest daleko... ale gdybyś znalazł coś w okolicy to chętnie pomogę
Nie chodzi tylko o forum...ZbychoS pisze: Zaraz w dupie ...
Zobacz ile osób zagląda obecnie na Towarzyskie ... Na palcach policzysz.
Zapewne nawet obu butów byś nie musiał zdejmować![]()
Poza tym nie każdy się zna ... Jak ja nie przymierzając na Mustangach ... ( nie znam się)
Zmieniłeś znajomych ? ... może ...Adamo pisze:Nie chodzi tylko o forum...ZbychoS pisze: Zaraz w dupie ...
Zobacz ile osób zagląda obecnie na Towarzyskie ... Na palcach policzysz.
Zapewne nawet obu butów byś nie musiał zdejmować![]()
Poza tym nie każdy się zna ... Jak ja nie przymierzając na Mustangach ... ( nie znam się)
Nie masz wrażenia, że tak z 10-15 lat temu dużo większa liczba osób miała skłonność do bezinteresownej pomocy ?
Ja z odzywających się tu mam chyba najbliżej, bo "tylko" 100 km, więc to już okolice czy jeszcze nie ?Mroczny pisze:serio nie ma tu nikogo z okolic kalisza pomorskiego?
Breaking NewsAdamo pisze: Nie masz wrażenia, że tak z 10-15 lat temu dużo większa liczba osób miała skłonność do bezinteresownej pomocy ?
koło Zielonej Góry,Mroczny pisze:w tarnowie może? bo mnie ubiegł właśnie ktoś..
Koleżanka sprzedaje uszanowanego starego TA600 - moto stoi we Wrocku - chcesz namiary?lbl78 pisze:koło Zielonej Góry,Mroczny pisze:w tarnowie może? bo mnie ubiegł właśnie ktoś..
z braku kasy i wysprzedania sami szukamy 2 taniego moto do turystyki.....
marnie to idzie powiem
850 już bardzo fajnie jedzie a lżejszaczesław&jarząbek pisze:odszczekuję niniejszym wszystkie kalumnie które rzuciłem na dużego gs'a bmw model aktualny r1200gs.
brzydkie w uj
drogie w uj
ale...jedzie zajebiście.
zaskakująco zajebiście. można zrozumieć pęd ludności do kupowania tego barachła.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości