Zamysł był taki, że będzie używany po ogarnięciu techniki go tak jak stoi bez oglądania się na mankamenty natury estetycznej, ale w sumie chyba poświęcę mu trochę serca.
Moderator: Misiek Bielsko
kulkagsx1200 pisze:a mnie najbardziej wkurwiaja tacy kolesie jak wyzej , hejt jest , jestem wazny![]()
wielu ludzi szuka motocykla , czesto nie majac rozeznania ,nie wiedza ze istnieja rozne modele , ze suzuki dr to nie tylko jeden motocykl a kilka calkiem roznych , ze jest wiele innych duali a nie tylko xt czy xl i po to wlasnie sie wpisuje
dwapiwa pisze:
Przepraszam Was za moje lekkie oburzenie, ale mam już dość spamu, dość wciskania wszystkiego i wszędzie na siłe, od czopków na hemoroidy w radiu, "ekologiczne" I3 za jedyne pare zł na miesiąc, po męskie wkładki na nietrzymanie moczu.
To jest naprawdę mega wkurwiające, gdy chce odfiltrować w ogłoszeniach konkretne moto, a wyświetla mi się wszystko, od fazera po wsk, bo przecież nie wiem czego chcę.
Do rządu byście się nadawali , uszczęśliwiać ludzi, bo przecież nie wiedzą czego chcą...
dlatego też jazda w Polsce na moto wymaga sporej odwagilbl78 pisze:l:
Panu "coś w oko wpadło" o nie zauważył że wszytko stoi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości