Koronawirus
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Koronawirus
przy czym - cokolwiek lepsze niż nic...
nie widziałem maseczki, nawet bardzo badziewnej przez którą da się ruszyć płomień
prędzej okulary zdmuchniesz jak jest źle dociśnięta 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
- poborcapodatkowy
Pogoda sprzyja. Słoneczko, ciepełko, a miastowi zamiast na spacer z rodziną, muszą kisić się w mieszkaniach.
Pajero Sport 3.0 V6 '00 - było
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Łał zazdraszczam .
Ze 20 razy się wyjeżdżało w teren . Nikt nie zatrzymuje.
I uj . Tam też nieciekawie bo kleszcze stadami atakują .
Jak żyć
btw.koleżka ma działkę , dużo czasu tam z familą spędzał .I uj już zjadajom vibre .
Jak żyć ...
Ze 20 razy się wyjeżdżało w teren . Nikt nie zatrzymuje.
I uj . Tam też nieciekawie bo kleszcze stadami atakują .
Jak żyć

btw.koleżka ma działkę , dużo czasu tam z familą spędzał .I uj już zjadajom vibre .
Jak żyć ...
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
nasz ty kerouacu

Pogoda odwołała kwarantanne, wszystko łazi jak święte krowy.
PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
I ludzi nosi w domu
Taką bliską kuzynkę mam, córkę ma 3 lata i jej rodzice na oczy nie widzieli bo kiedyś foch za cośtasm i się nie pokazuje
Dzisiaj telefon do mamy 'ej ciocia przyjedziemy do waszego lasu bo w mieście mandaty dają'

Taką bliską kuzynkę mam, córkę ma 3 lata i jej rodzice na oczy nie widzieli bo kiedyś foch za cośtasm i się nie pokazuje

Dzisiaj telefon do mamy 'ej ciocia przyjedziemy do waszego lasu bo w mieście mandaty dają'

Znaczy jak powietrza nie przepuszcza i nie da się oddychać przez nią ( maseczkę ) ... dobra jest ...tanto pisze: ↑wt kwie 07, 2020 8:08 amnajbardziej banalny test jakości maseczek https://9gag.com/gag/aPR5oWG

***** USA
Obserwacje z dziś wskazują, że:
- większość się znudziła
- sporo ma w dupie
- 90% nie ogarnia podstaw bhp, higieny i przynajmniej elementarnego łączenia informacji
- policji nie ma
- alkohol jest podstawą istnienia tego społeczeństwa i zdecydowanie nie marnuje się go na dezynfekcję powierzchni i przedmiotów.
- większość się znudziła
- sporo ma w dupie
- 90% nie ogarnia podstaw bhp, higieny i przynajmniej elementarnego łączenia informacji
- policji nie ma
- alkohol jest podstawą istnienia tego społeczeństwa i zdecydowanie nie marnuje się go na dezynfekcję powierzchni i przedmiotów.
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- lesio jeep
-
panietacie jak pieliście o yewropejskich zamówieniach na sprzęt medyczny ?
właśnie wyszło ze dostawa będzie najwcześniej w lipcu
znowu 1-0 dla PISu
właśnie wyszło ze dostawa będzie najwcześniej w lipcu
znowu 1-0 dla PISu
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
-
-
Na razie te kraje co zorganizowały temat bezpośrednio (z Chin) narzekają - że dostały szajs nienadający się do użycia ...
Krees - to jest coś jak z prawem budowlanym na Podhalu. No się po prostu ... nieprzyjęło ...

Krees - to jest coś jak z prawem budowlanym na Podhalu. No się po prostu ... nieprzyjęło ...

w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
Że tak powiem , trafnieKrees pisze: ↑wt kwie 07, 2020 7:06 pmObserwacje z dziś wskazują, że:
- większość się znudziła
- sporo ma w dupie
- policji nie ma

-
- jestem tu nowy...
Jak zmusić tego skurw........ listonosza żeby przestał mi zostawiać awizo. Mieszkam w obecnym miejscu od 3 lat a gościa widziałem raz w życiu. Ciągle awiza zostawia. Żona z dzieciakiem od 2 lat w domu siedzi, niepracuje tylko niańczy córę. Jeśli już wychodzi z nią to po 12. Teraz wogóle się z domu nierusza i ja też praca co 2-3 dzień i rzadko na zakupy wieczorami. Jakim cudem ten pier..... idiota nie może nas zastać??? 3 skargi na gościa złożyłem w tym dwie osobiście i nic. Czy ten leń śmierdzący, dupek jeden nierozumie że zmuszając ludzi do stania z awizem w kolejce przed pocztą, przyczynia się do rozprzestrzeniania się tego cholernego wirusa? Jakim to debilem trzeba być! Ufff!
Ulżyłem sobie, dziękuje za uwagę.
Ulżyłem sobie, dziękuje za uwagę.
stary...
oni wszyscy tak
jeszcze przed końcem świata byłem poprosić na poczcie aby nie zostawiali awiza.. w firmie skoro firma zawsze jest otwarta..
pani przemiła powiedziała, że ona rozumie i mają wiele skarg ale ta robota jest tak gówniana, że i tak nikt nie chce jej wykonywać więc nikt nie zwróci uwagi panu listonoszu bo się zbiesi...
zatem
przykro mi

oni wszyscy tak
jeszcze przed końcem świata byłem poprosić na poczcie aby nie zostawiali awiza.. w firmie skoro firma zawsze jest otwarta..
pani przemiła powiedziała, że ona rozumie i mają wiele skarg ale ta robota jest tak gówniana, że i tak nikt nie chce jej wykonywać więc nikt nie zwróci uwagi panu listonoszu bo się zbiesi...
zatem
przykro mi

najprostszy sposób żeby nie dostawać awizo? zatrudnić się na etat listonosza 

Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
I to mnie całkowicie przekonuje że Poczta Polska stanie na wysokości zadania w tych jakże ważnych dla nas wszystkich chwilach...! 

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
-
zapowiedziałem raz listonoszowi przyłapując go na zostawieniu awiza a byłem w domu że kolejny raz tak zrobi to kaukaz niechcący mi ucieknie poza ogrodzenie gdy owy będzie mi awizo zostawiał = od tej pory mało kiedy żebym musiał jeździć na pocztę !
VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
Alkohol jest postawą istnienia w trudnych czasach, mnie stary tego nauczyl za dziecka, jak stan wojenny wprowadzili. Pierwsza rzecz jaką zrobił to aparature nastawił w moim pokoju za drzwiami (4 lata miałem), choć ojciec sam od małego jest abstynentemKrees pisze: ↑wt kwie 07, 2020 7:06 pmObserwacje z dziś wskazują, że:
- większość się znudziła
- sporo ma w dupie
- policji nie ma

Ja się bawiłem wtedy takim drewnianym łukiem ze strzałami na przyssawki, ale jak sie dowiedziałem że to wojna, to już żarty się skończyły, przyssawki pościągałem i do okna z łukiem poszedłem (a mieszkaliśmy przy głównej ulicy). Szkoda że mama mnie wtedy zdjęła, bo bym pewnikiem za zastrzelenie jakiegoś zomowca miał medal dzisiaj . Ochucki Ryszard mógłby się wtedy odemnie uczyć

A teraz w ORMO... Rodzice byliby dumnirafaello pisze: ↑wt kwie 07, 2020 11:28 pmAlkohol jest postawą istnienia w trudnych czasach, mnie stary tego nauczyl za dziecka, jak stan wojenny wprowadzili. Pierwsza rzecz jaką zrobił to aparature nastawił w moim pokoju za drzwiami (4 lata miałem), choć ojciec sam od małego jest abstynentemKrees pisze: ↑wt kwie 07, 2020 7:06 pmObserwacje z dziś wskazują, że:
- większość się znudziła
- sporo ma w dupie
- policji nie ma
Ja się bawiłem wtedy takim drewnianym łukiem ze strzałami na przyssawki, ale jak sie dowiedziałem że to wojna, to już żarty się skończyły, przyssawki pościągałem i do okna z łukiem poszedłem (a mieszkaliśmy przy głównej ulicy). Szkoda że mama mnie wtedy zdjęła, bo bym pewnikiem za zastrzelenie jakiegoś zomowca miał medal dzisiaj . Ochucki Ryszard mógłby się wtedy odemnie uczyć![]()

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
zacna wolta
murem za piotrowiczem
murem za piotrowiczem
Mroczny pisze: ↑wt kwie 07, 2020 8:59 pmstary...
oni wszyscy tak
zatem
przykro mi
![]()
Jak dzieci. A wystarczy przekierować polecone do skrzynki. Można nawet online.
https://eformularze.poczta-polska.pl/rdoskrzynki/
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
jeśli przesyłka nie jest cienkim listem do koleś bierze awizo aby zostawić miejsce w torbie na ulotki z makro
- poborcapodatkowy
Byłem listonoszem, zrezygnowałem po dwóch miesiącach. Mogę potwierdzić gównianość robotyMroczny pisze: ↑wt kwie 07, 2020 8:59 pmstary...
oni wszyscy tak
zatem
przykro mi
![]()

10-12 godzin dziennie z wywalonym jęzorem, pijaki, psy, dziurawe drogi, gruba kasa w sakiewce. Listy w skrzynce na siedzeniu, bo torby nie dało. Tylna kanapa zawalona paczkami. Jak ktoś buchnie z samochodu, twoja wina, a weź tu zamykaj majdan przed każdym wyjściem. Na wioskach jeszcze w miarę spokojnie, ale w miastach bywają napady. Pracodawca nawet gazu nie zapewnia.
Wypłata: minimalna plus 83gr/km. Remont zawieszenia dwa razy w roku, bo się na dziurach wytrzepuje. Po miesiącu silnik zaczął słabnąć, wzrosło spalanie. Wyciągam filtr powietrza - wysypał się piasek (susza była)

Po tej przygodzie przestałem mieć pretensje do listonoszy

Pajero Sport 3.0 V6 '00 - było
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była