a prezes najjaśniejszej...
Moderator: Misiek Bielsko
Re: a prezes najjaśniejszej...

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

https://businessinsider.com.pl/gospodar ... qV-vLT1Nf8
pojechał sprawdzić czy kawałek orlenu da się im opchnąć, za kankę gazu

To fajniejsze
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 8,79cfc278
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Się nie dziwię. W Norwegi na wypasie więzienia, wyrok pewnie max 3 lata.............więc też bym szedł w ten klimat. Przypomni ktoś czy Brevik dostał to PS4 do celi ?Krees pisze: ↑ndz gru 05, 2021 9:44 pmTo fajniejsze
Też się nie dziwię. Zwracam uwagę na trend.
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Jak to przejdzie Jarkowi to ma trzecią kadencję a jak nie przejdzie to mamy wszyscy przeje.....e.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... oxNewsImg1

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... oxNewsImg1
- goralski
-
- Kontaktowanie:
I tak wszyscy mamy przejebane...
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Chyba oni...
Oczywiście ze nie powinnismy płacić składek jesli dla nas są wstrzymane środki.
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
zgadza się

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Koncert za mundurem panny sznurem . Feta jak conajmniej po Odsieczy Wiedeńskiej.Jakby mi coś to przypominało...

https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
nawet ruskie piszą o tym wywiadzie dla Financial TimesKrees pisze: ↑ndz gru 12, 2021 2:20 pmhttps://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... ref=slider
To co, urywamy się?

https://news.mail.ru/politics/49190324/?frommail=1
znalezione
Platforma znów to zrobiła!
Zbierali podpisy pod likwidacją TVP.
Teraz się z pomysłu wycofują ? a motłoch w ich mniemaniu (zebrane podpisy), nie jest im do niczego już potrzebny - można zmielić, bo akcja nie wyszła - słupki sondażowe nie rosną.
Naprawdę ktokolwiek jeszcze wierzy, że z tą bandą cokolwiek się w Polsce zmieni? Będziemy mieli PiS 2.0 ? tyle, że oni bardziej europejscy, niby..
A TVP info im się przyda
Platforma znów to zrobiła!
Zbierali podpisy pod likwidacją TVP.
Teraz się z pomysłu wycofują ? a motłoch w ich mniemaniu (zebrane podpisy), nie jest im do niczego już potrzebny - można zmielić, bo akcja nie wyszła - słupki sondażowe nie rosną.
Naprawdę ktokolwiek jeszcze wierzy, że z tą bandą cokolwiek się w Polsce zmieni? Będziemy mieli PiS 2.0 ? tyle, że oni bardziej europejscy, niby..
A TVP info im się przyda
-
-
Kluczu - nigdy nie było mowy o zlikwidowaniu kanału rządowego - i po sprawie.
Hasło "likwidacja TVP" oznacza poważną reorganizację telewizji publicznej - a nie jej likwidację. I, tak myślę, prędzej czy później to nastąpi.
Zauważ, że nawet nie robiąc nic - TVP odcięta od kroplówki po prostu sama się rozpada. Oni zaszli o wiele za daleko - bez pisu u władzy po prostu przestaną sami istnieć. Nie da się tam już "posprzątać".
Hasło "likwidacja TVP" oznacza poważną reorganizację telewizji publicznej - a nie jej likwidację. I, tak myślę, prędzej czy później to nastąpi.
Zauważ, że nawet nie robiąc nic - TVP odcięta od kroplówki po prostu sama się rozpada. Oni zaszli o wiele za daleko - bez pisu u władzy po prostu przestaną sami istnieć. Nie da się tam już "posprzątać".
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
taaaa, a który to już raz padająrokfor32 pisze: ↑pn gru 13, 2021 7:20 amKluczu - nigdy nie było mowy o zlikwidowaniu kanału rządowego - i po sprawie.

oprócz pomnika jeszcze wierszyk pochwalny:
Pan Jarosław w trudzie i znoju
walczył z komuną w swoim pokoju.
To on wraz ze swoim bratem
mur stoczni przeskoczył latem,
To ze zmęczenia 13. grudnia
spał do południa.
Pan Jarosław w trudzie i znoju
walczył z komuną w swoim pokoju.
To on wraz ze swoim bratem
mur stoczni przeskoczył latem,
To ze zmęczenia 13. grudnia
spał do południa.
Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

dzisiejsza radiowa trójka - Michnik, Wałęsa i kilku innych knuli z generałami o wprowadzeniu stanu wojennego
Pamiętaj, że obywa się właśnie zamach na historię, zamach na najważniejszego bohatera i próba obalenia najważniejszych wartości, jakimi się ten rząd kieruje. I to wszystko na rondzie...

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Całość w linku
https://www.facebook.com/10005047893997 ... 869467474/
Roman Giertych:
Kolejny atak PiS na moją wolność.
W dniu w którym „Gazeta Wyborcza” doniosła, że wraz z innymi adwokatami przygotowuję (i inicjuję) wniosek do Międzynarodowego Trybunału Karnego w Hadze na pana Ziobrę i spółkę, prokuratura przypomniała sobie, że dawno nie dostała lania w sprawie którą wytoczono rok temu zatrzymując mnie i 11 innych osób pod zarzutem działania na szkodę spółki Polnord. To nic, że od tego czasu zapadło 30 orzeczeń w których sądy stwierdziły, że prokuratura po prostu nie zrozumiała transakcji prowadzonych w ramach grupy pana Ryszarda Krauze. I rzekoma szkoda Polnordu była jego zyskiem (Polnord w międzyczasie wykupił z giełdy Skarb Państwa i sprzedał izraelsko-węgierskiemu inwestorowi kojarzonemu z Orbanem). W historii polskiego wymiaru sprawiedliwości nie zdarzyło się, aby sądy stwierdziły w kilkudziesięciu orzeczeniach, że prokuratura nie uprawdopodobniła jakichkolwiek zarzutów. Nie zdarzyło się też, aby sądy uznały, że jakaś osoba nie jest podejrzana (jak to orzeczono wobec mnie). Nie zdażyło się, aby sądy zawiadamiały premiera i Prokuratora Generalnego, że prokuratura w ramach prowadzonych działań popełniła przestępstwo (na moją szkodę). Nie zdarzyło się w historii polskiego wymiaru sprawiedliwości, aby Rzecznik Praw Obywatelskich nie otrzymał dwukrotnie odpowiedzi na pismo do premiera zarzucające popełnienie przestępstw motywowanych politycznie. Nic dziwnego więc, że sprawa tych przestępstw popełnionych przez prokuraturę na moją szkodę została wymieniona w raporcie o naruszeniach praworządności w roku 2020 opublikowanym przez Komisję Europejską. Kwestia tych przestępstw była przedmiotem również potępienia ze strony krajowych, europejskich i światowych organizacji adwokackich.
W dniu publikacji informacji o wniosku do Hagi prokuratura publicznie zażądała mojego stawiennictwa na przesłuchanie, gdzie miano mi „zmienić i uzupełnić zarzuty na podstawie nowych dowodów”.
https://www.facebook.com/10005047893997 ... 869467474/
Roman Giertych:
Kolejny atak PiS na moją wolność.
W dniu w którym „Gazeta Wyborcza” doniosła, że wraz z innymi adwokatami przygotowuję (i inicjuję) wniosek do Międzynarodowego Trybunału Karnego w Hadze na pana Ziobrę i spółkę, prokuratura przypomniała sobie, że dawno nie dostała lania w sprawie którą wytoczono rok temu zatrzymując mnie i 11 innych osób pod zarzutem działania na szkodę spółki Polnord. To nic, że od tego czasu zapadło 30 orzeczeń w których sądy stwierdziły, że prokuratura po prostu nie zrozumiała transakcji prowadzonych w ramach grupy pana Ryszarda Krauze. I rzekoma szkoda Polnordu była jego zyskiem (Polnord w międzyczasie wykupił z giełdy Skarb Państwa i sprzedał izraelsko-węgierskiemu inwestorowi kojarzonemu z Orbanem). W historii polskiego wymiaru sprawiedliwości nie zdarzyło się, aby sądy stwierdziły w kilkudziesięciu orzeczeniach, że prokuratura nie uprawdopodobniła jakichkolwiek zarzutów. Nie zdarzyło się też, aby sądy uznały, że jakaś osoba nie jest podejrzana (jak to orzeczono wobec mnie). Nie zdażyło się, aby sądy zawiadamiały premiera i Prokuratora Generalnego, że prokuratura w ramach prowadzonych działań popełniła przestępstwo (na moją szkodę). Nie zdarzyło się w historii polskiego wymiaru sprawiedliwości, aby Rzecznik Praw Obywatelskich nie otrzymał dwukrotnie odpowiedzi na pismo do premiera zarzucające popełnienie przestępstw motywowanych politycznie. Nic dziwnego więc, że sprawa tych przestępstw popełnionych przez prokuraturę na moją szkodę została wymieniona w raporcie o naruszeniach praworządności w roku 2020 opublikowanym przez Komisję Europejską. Kwestia tych przestępstw była przedmiotem również potępienia ze strony krajowych, europejskich i światowych organizacji adwokackich.
W dniu publikacji informacji o wniosku do Hagi prokuratura publicznie zażądała mojego stawiennictwa na przesłuchanie, gdzie miano mi „zmienić i uzupełnić zarzuty na podstawie nowych dowodów”.