Tak jak podejrzewałem, nie wyrobię się przed wyjazdem. Kumulacja atrakcji.
Z normalnym zakupem bym się wyrobił, ale tu są różne dodatkowe względy. Nie było kiedy uczciwych oględzin zorganizować. Żeby było jasne, ja zastrzeżeń nie miałem. Widziałem zdjęcia po sprowadzeniu i teraz, wiem o części napraw i malowaniu.
Ale bez oględzin uczciwych to za mało.
A ja mam 2 tygodnie przyśpieszony wyjazd służbowy, wizę robioną ekspresem i dziś jeszcze zidentyfikowałem padnięty akumulator w Montereyu tuż przed jazdą na przegląd. A ledwo co wczoraj zmieniłem tylne światła pod ten przegląd właśnie.
Z pozytywów:
Moto stoi już w kraju chwilę, właściciel się nie spieszy. Jeżeli będzie jeszcze stał jak wrócę, to wrócę do tematu.
Yamaha XV 1900 Midnight Star.
Mieć czy być. Edycja moto.
Moderator: Misiek Bielsko
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Re: Mieć czy być. Edycja moto.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Kawał pieca 
To jeszcze nie moja liga umiejętności.

To jeszcze nie moja liga umiejętności.
- minizbowid
-
Aby ruszyc i potem umiec wyhamować. Twoja maszyneria jest duzo bardziej skomplikowana
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Straszna krowa.
Ale jak trochę obrać z błyskotek, dodać czarnego to zyskuje. Robią to ludziska w stylu Indianow
Ale jak trochę obrać z błyskotek, dodać czarnego to zyskuje. Robią to ludziska w stylu Indianow
- minizbowid
-
Ale ona jest czarna
Moim zdaniem motur (ten który Marcin podsyłał) jest w punkt. Piękny mastodon, balans kolorystyczny wg mnie w punkt. Ale ja sie nie znam. Punktacja 10/10

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S