Jakby Wam to powiedzieć...
Natężenie i częstotliwość kompletnych bzdur pisanych przez niektórych w tym wątku skutecznie przeniosły tą dyskusję do kategorii szkoda czasu. I mam to na myśli zupełnie dosłownie.
Moderator: Misiek Bielsko
Mają być limity chlania w ramach olekskjuzmi. Pokusa nie będzie tak silna
ZgredziszBratproroka pisze: ↑pt maja 06, 2022 11:15 amJakby Wam to powiedzieć...
Natężenie i częstotliwość kompletnych bzdur pisanych przez niektórych w tym wątku skutecznie przeniosły tą dyskusję do kategorii szkoda czasu. I mam to na myśli zupełnie dosłownie.
Mam prawominizbowid pisze: ↑pt maja 06, 2022 11:46 amZgredziszBratproroka pisze: ↑pt maja 06, 2022 11:15 amJakby Wam to powiedzieć...
Jeszcze przedłuż włosy z tyłuBratproroka pisze: ↑pt maja 06, 2022 12:55 pmMam prawominizbowid pisze: ↑pt maja 06, 2022 11:46 amZgredziszBratproroka pisze: ↑pt maja 06, 2022 11:15 am
Natężenie i częstotliwość kompletnych bzdur pisanych przez niektórych w tym wątku skutecznie przeniosły tą dyskusję do kategorii szkoda czasu. I mam to na myśli zupełnie dosłownie.![]()
Siwy włos, wąs, paskudny charakter...
Spełniam wszystkie wymagania![]()
Masz na imię Janusz? Chociaż na drugie?Bratproroka pisze: ↑pt maja 06, 2022 12:55 pmMam prawominizbowid pisze: ↑pt maja 06, 2022 11:46 amZgredziszBratproroka pisze: ↑pt maja 06, 2022 11:15 am
Natężenie i częstotliwość kompletnych bzdur pisanych przez niektórych w tym wątku skutecznie przeniosły tą dyskusję do kategorii szkoda czasu. I mam to na myśli zupełnie dosłownie.![]()
no niby na mapce jest, że jakoś Morze Czarne jarało się ...
Janusz to jego imie, jesli rozlozysz na czynniki Ja - w sensie brat, i nusz - bo nosi przy sobie 8, i dwa multitoolegoralski pisze: ↑pt maja 06, 2022 1:10 pmMasz na imię Janusz? Chociaż na drugie?Bratproroka pisze: ↑pt maja 06, 2022 12:55 pmMam prawo![]()
![]()
Admirał Makarow w trybie pilnym został wezwany do MoskwyAjwen pisze: ↑pt maja 06, 2022 1:53 pmno niby na mapce jest, że jakoś Morze Czarne jarało się ...
https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/ma ... .1,43.1,7z
niektórzy coś mówią, ze jakiś Makarow tam pływał i że to niby on... ale czy to prawda... to ruskie nigdy nie powiedzą![]()
muszę sobie ten tekst gdzieś zapisaćpoborcapodatkowy pisze: ↑pt maja 06, 2022 8:40 pmNie jest odosobnione![]()
Podziwiam ino Twój upór w nawracaniu teistów na agnostycyzm![]()
ten link co wstawiłem, to niby co innego się jarało, ponoć platforma wiertnicza.pinc6x6 pisze: ↑pt maja 06, 2022 11:19 pmAdmirał Makarow w trybie pilnym został wezwany do MoskwyAjwen pisze: ↑pt maja 06, 2022 1:53 pmno niby na mapce jest, że jakoś Morze Czarne jarało się ...
https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/ma ... .1,43.1,7z
niektórzy coś mówią, ze jakiś Makarow tam pływał i że to niby on... ale czy to prawda... to ruskie nigdy nie powiedzą![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości