Zmiany klimatu
Moderator: Misiek Bielsko
- Bratproroka
-

- Kontaktowanie:
Re: Zmiany klimatu
Gdzie Nam do Kielc. Taka metropolia jest zaprawdę jedna na tysiące.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Co z tym "ociepleniem klimatu" ? Jakas zabawa w chowanego czy co

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Na milionBratproroka pisze: ↑pn gru 26, 2022 9:56 pmGdzie Nam do Kielc. Taka metropolia jest zaprawdę jedna na tysiące.
dalej kula w płotpiotrck pisze: ↑pn gru 26, 2022 9:11 pmCoś jak w Warszawie..............a teraz spójrz na Podkarpacie inne podobne województwa.Bratproroka pisze: ↑pn gru 26, 2022 8:33 pm
To jest bardzo otwarte społeczeństwo. Bardzo tolerancyjne i etnicznie różnorodne.
ja w izraelu bywam głownie na zadupiach i tam jest jeszcze fajniej. jedyny gruz w glowach to tam jest w ortodoksyjnej jerozolimie . I w zamorskich oddziałach Izraela - Wiedeń, Nowy Jork itd
A wybory w Izraelu wygrała partia ……? Przypomnisz jaki ma profil. Nie przypadkiem prawicowo-nacjonalistyczna……. Jak narodowcy Bosaka.
gorzej.. ichnia prawica mocno religijna..
ale wiesz - to specyficzny twór. Nierówny, podzielony i nowy. Muszą sobie wypracować parę rzeczy
ale wiesz - to specyficzny twór. Nierówny, podzielony i nowy. Muszą sobie wypracować parę rzeczy
- Misiek Cypr
-

\
To jeden ze starszych narodów, system wypracowany mają
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
a od ponad trzech tysięcy lat pałętają się po całym świecie
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Jak Polacy i inne nacje.
Zbowid
Ciężko nazwać poglądami memy serwowane przez radziecką propagandę. Tego się nie próbuje zrozumieć, tym się można jedynie brzydzić.klucz13 pisze: ↑ndz gru 25, 2022 6:14 pmMam prośbę, to z Kabalem zróbcie mi listę z czego się cieszę, a z czego się smucę, co myślę, jakie mam poglądy, co uważam. bo już samkurwa nie wiemMroczny pisze: ↑ndz gru 25, 2022 9:38 amTy nie.. Klucz już trochę tak
stary.. wczoraj się dowiedziałem że literówki i durnota dziennikarzy piszących artykuły w gazetach to ustawka niemieckich właścicieli prasy celem ogłupienia społeczeństwa. Jak powiedziałem, że chyba faktycznie to prawda bo ewidentnie działa to znów było kłopotliwe milczenie![]()
Skłamałbym jednak, gdyby nie wpływało to na moje poglądy - w jakiś podświadomy sposób, człowiek jest za lepszym dostępem do eutanazji.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
Zaiste. Ale kanał wpływu jest wykorzystywany bardzo intensywnie. Jak się przejrzy strony z takimi obrazkami, jest ich relatywnie dużo. Mają jedną cechę wspólną - są ordynarnie prostackie, bez jakiejkolwiek finezji, uwłaczają intelektowi nawet tej grupy, która nie ma ambicji przebijania się ponad medianę.Kabal pisze: ↑śr gru 28, 2022 8:43 amCiężko nazwać poglądami memy serwowane przez radziecką propagandę. Tego się nie próbuje zrozumieć, tym się można jedynie brzydzić.klucz13 pisze: ↑ndz gru 25, 2022 6:14 pmMam prośbę, to z Kabalem zróbcie mi listę z czego się cieszę, a z czego się smucę, co myślę, jakie mam poglądy, co uważam. bo już samkurwa nie wiemMroczny pisze: ↑ndz gru 25, 2022 9:38 am
Ty nie.. Klucz już trochę tak
stary.. wczoraj się dowiedziałem że literówki i durnota dziennikarzy piszących artykuły w gazetach to ustawka niemieckich właścicieli prasy celem ogłupienia społeczeństwa. Jak powiedziałem, że chyba faktycznie to prawda bo ewidentnie działa to znów było kłopotliwe milczenie![]()
Skłamałbym jednak, gdyby nie wpływało to na moje poglądy - w jakiś podświadomy sposób, człowiek jest za lepszym dostępem do eutanazji.
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki
A twierdzisz tak, bo... Zobacz na ostatnie 200 lat i historie Polaków na obczyznach.
Zbowid
naprawdę uważasz to za dobre porównanie? w skali?
tel. 509700949
przede wszystkim.. Polacy to w dużej mierze Żydzi. A 100 lat temu? Wszystkie fabryki, miasta, cały handel.. u nas to Żydzi. Wojny, ichnia laicyzacja, komunizm itd.. ale jakby w życiorysach pogmerać to mało nas nie ma przodka z pejsami
- minizbowid
-

czyli Ukrainiec

No nieeee, nigdy populacja żydowska nie przelkroczyła w skali całego kraju 10%. Owszem - były tereny gdzie to nbyło i 50% ( galicja i dzisiejsze podkarpacie, cześciowo Lwów i Litwa) ale nie mozesz tego uogólniać na cały kraj. Tak więc statystycznie jeden ze zbowidów jest pochodzenia żydowskiego
Nie można porównywać państwa żydowskiego, które nie miało swojego państwa i swojej ziemi przez 2000 lat do państwa polskiego. Bo mimo, ze przez pewien czaa nie mieliśmy własnego państwa to jednak mieszkaliśmy tu gdzie ono było. To kompletne nieporozumienie.
tel. 509700949
- minizbowid
-

Ostatnio w robocie jeden dzieciak zadał mi pytanie:
Dlaczego wygląda Pan jak ruski?
Powiedziałem, że to przez Tatusia
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S
DR800S
Jeśli już, to raczej resztki krwi litewskiej...nazwisko z Litwy, od Stanisława, co Biłgoraj zbudował.
Zbowid
https://youtu.be/z7HlgJP9mWE.piotrck pisze: ↑wt gru 27, 2022 6:47 amNa milionBratproroka pisze: ↑pn gru 26, 2022 9:56 pmGdzie Nam do Kielc. Taka metropolia jest zaprawdę jedna na tysiące.
Adrenalina uzależnia
MTM Profi
MTM Profi
- minizbowid
-

Taki stary, a taki...
Jak już tak wszystko chcesz łączyć, to poszukaj korzeni u Kazimiery, następnie może u prezesa spółdzielni w Kielcach... Bo kto wie...
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S
DR800S
- czarny bielsko
-

- Kontaktowanie:
Cicho bo jeszcze wyjdzie, że z Piotrkiem jesteś spokrewniony... i co wtedy? he?

New idea in progress...
Navara D40 - była
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Navara D40 - była
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-