rzeszów przed 1 wojną to 90%Zibi pisze: ↑śr gru 28, 2022 12:56 pmNo nieeee, nigdy populacja żydowska nie przelkroczyła w skali całego kraju 10%. Owszem - były tereny gdzie to nbyło i 50% ( galicja i dzisiejsze podkarpacie, cześciowo Lwów i Litwa) ale nie mozesz tego uogólniać na cały kraj. Tak więc statystycznie jeden ze zbowidów jest pochodzenia żydowskiegoAle to tylko statystyka.
Zmiany klimatu
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Zmiany klimatu
przymierzasz sięKabal pisze: ↑śr gru 28, 2022 8:43 amCiężko nazwać poglądami memy serwowane przez radziecką propagandę. Tego się nie próbuje zrozumieć, tym się można jedynie brzydzić.klucz13 pisze: ↑ndz gru 25, 2022 6:14 pmMam prośbę, to z Kabalem zróbcie mi listę z czego się cieszę, a z czego się smucę, co myślę, jakie mam poglądy, co uważam. bo już samkurwa nie wiemMroczny pisze: ↑ndz gru 25, 2022 9:38 am
Ty nie.. Klucz już trochę tak
stary.. wczoraj się dowiedziałem że literówki i durnota dziennikarzy piszących artykuły w gazetach to ustawka niemieckich właścicieli prasy celem ogłupienia społeczeństwa. Jak powiedziałem, że chyba faktycznie to prawda bo ewidentnie działa to znów było kłopotliwe milczenie![]()
Skłamałbym jednak, gdyby nie wpływało to na moje poglądy - w jakiś podświadomy sposób, człowiek jest za lepszym dostępem do eutanazji.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
z tego co czytam chyba jednak nieMroczny pisze: ↑śr gru 28, 2022 5:42 pmrzeszów przed 1 wojną to 90%Zibi pisze: ↑śr gru 28, 2022 12:56 pmNo nieeee, nigdy populacja żydowska nie przelkroczyła w skali całego kraju 10%. Owszem - były tereny gdzie to nbyło i 50% ( galicja i dzisiejsze podkarpacie, cześciowo Lwów i Litwa) ale nie mozesz tego uogólniać na cały kraj. Tak więc statystycznie jeden ze zbowidów jest pochodzenia żydowskiegoAle to tylko statystyka.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
Ejjjj. Za dużo sobie pozwalacie.
przed 1 wojną Rzeszów nazywano Jerozolimą Europy..
serio serio
Niemcy wypędzili 5000 Żydów z 11000 wszystkich obywateli. A wszystkich Żydów było więcej..
Może 90 to przesada ale niewielka
serio serio
Niemcy wypędzili 5000 Żydów z 11000 wszystkich obywateli. A wszystkich Żydów było więcej..
Może 90 to przesada ale niewielka
Tak z ciekawości poczytałem statystyki z paru wieków. Nie zbliżało się to nawet do 50 procent. I zanim przyszli niemcy to od 1920 polacy ( specjalnie z małej) już ich napadali i zmuszali do wyjazdu. W 1921 i 1931 roku był spis powszechny - wtedy to zanotowano najwięcej zydów - w 1931 było to 11228 osób przy 26902 całosci mieszkańców.
w 1938 roku było wg. ewidencji ponad 38 tys mieszkańców Rzeszowa.
w 1938 roku było wg. ewidencji ponad 38 tys mieszkańców Rzeszowa.
tel. 509700949
Tak, jak tylko do mnie dotrze, że starzeję się choć trochę podobnie do Ciebie, to honorowo się wypiszę.klucz13 pisze: ↑śr gru 28, 2022 7:41 pmprzymierzasz sięKabal pisze: ↑śr gru 28, 2022 8:43 amCiężko nazwać poglądami memy serwowane przez radziecką propagandę. Tego się nie próbuje zrozumieć, tym się można jedynie brzydzić.
Skłamałbym jednak, gdyby nie wpływało to na moje poglądy - w jakiś podświadomy sposób, człowiek jest za lepszym dostępem do eutanazji.![]()
Słowo honor możesz sobie w Wikipedii sprawdzić. W memach nie bywa.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Ciekawe kto zarządzał GUSem w XVII wieku

Wszelkie dane demograficzne z zaszłości pochodzą na ogół z ksiąg parafialnych, w których naturą rzeczy nie było nic o innowiercach.
A zaściankowym szlachetkom było raczej za jedno, kto odrabia pańszczyznę albo szynkuje gorzałkę w gospodzie.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
już dawno pomyliłeś z honorarium, więc nie wiesz o czym piszeszKabal pisze: ↑śr gru 28, 2022 10:56 pmTak, jak tylko do mnie dotrze, że starzeję się choć trochę podobnie do Ciebie, to honorowo się wypiszę.klucz13 pisze: ↑śr gru 28, 2022 7:41 pmprzymierzasz sięKabal pisze: ↑śr gru 28, 2022 8:43 am
Ciężko nazwać poglądami memy serwowane przez radziecką propagandę. Tego się nie próbuje zrozumieć, tym się można jedynie brzydzić.
Skłamałbym jednak, gdyby nie wpływało to na moje poglądy - w jakiś podświadomy sposób, człowiek jest za lepszym dostępem do eutanazji.![]()
Słowo honor możesz sobie w Wikipedii sprawdzić. W memach nie bywa.

tak że tak

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Czyli jednak wypłacają za ten trolling? Musi bardzo mało, skoro tylko takich dekli jak Ty udaje im się zwerbować.
tel. 504126172
tel. 504126172
najważniejsze to bądź szczęśliwy, pomimo tego co mówią psychiatrzy
a co, próbowałeś i nie przyjęli, a to peszek
Mieli za niskie stawki, szkoda czasu. Ale jak widać zawsze się znajdzie chętny na ochłapy

tel. 504126172
tel. 504126172
- Misiek Cypr
-
Panowie, rzygać się chce, odpuście sobie
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Dokładnie. Chcecie się obrzucać uprzejmościami to macie PW...
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
nie przerywaj jak dorośli rozmawiajączarny bielsko pisze: ↑pt gru 30, 2022 8:02 amDokładnie. Chcecie się obrzucać uprzejmościami to macie PW...

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

ja tam lubię kalumnie poczytać

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Wiktor bo pójdziesz do piaskownicy a zamiast łopatki dostaniesz komórkęminizbowid pisze: ↑pt gru 30, 2022 8:24 amnie przerywaj jak dorośli rozmawiajączarny bielsko pisze: ↑pt gru 30, 2022 8:02 amDokładnie. Chcecie się obrzucać uprzejmościami to macie PW...![]()

czasem się fajnie czyta takie kalumnie ale ileż można obrzucać się gównem?

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
nie mam nowego
7 może być?

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
masz wymagania smarku jeden 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
grosz do grosza i będzie kokosza

- Misiek Cypr
-