umiom grać w internety to może ogarną
Zmiany klimatu
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Zmiany klimatu
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- Misiek Cypr
-

Zastanawiałem sie, czy mam się zająć coachingiem i robie wprawki na forum
Taka myśl, przychodzi mi codziennie rano, gdy młody ma wychodzić do szkoły
Taka myśl, przychodzi mi codziennie rano, gdy młody ma wychodzić do szkoły
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
No w końcu uczciwe postawienie sprawy. Nie szanuję, ale rozumiem. Każdy ma swoją cenę. Kiedy nazywamy to interesem, a kiedy kurestwem jest już semantyką.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
między kurestwem a prostytucją jest zasadnicza różnica
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
A to jak swój status określasz jest poza zakresem moich zainteresowań. Czy jesteś zwykłą ruską kurwą, czy prostytuujesz sie dla interesów mateczki rosji, czy też poczuwasz się ekskluzywną radziecką kurtyzaną nic a nic nie zmienia mojego postrzegania. Ale skoro dla Ciebie ma to znaczenie, to w ramach tolerancji mogę Cię w tym zakresie określać według Twojej definicji. Rozstrzygnijmy to jednoznacznie - poczuwasz się kurwą czy prostytutką? Obiecuję uszanować i inaczej niż chcesz nie nazywać
tel. 504126172
tel. 504126172
nie zrozumiesz tego, bo po mimo dużej błyskotliwości, posiadasz zbyt duży deficyt inteligencji, a jej brak powoduje, że jakikolwiek dyskusje są bezpodstawne i pozbawione sensu. W swojej megalomani i poczuciu wyjątkowej przezajebistości możesz uważać co ci tylko do łba strzeli, mi to lata.Kabal pisze: ↑pt gru 30, 2022 10:46 pmA to jak swój status określasz jest poza zakresem moich zainteresowań. Czy jesteś zwykłą ruską kurwą, czy prostytuujesz sie dla interesów mateczki rosji, czy też poczuwasz się ekskluzywną radziecką kurtyzaną nic a nic nie zmienia mojego postrzegania. Ale skoro dla Ciebie ma to znaczenie, to w ramach tolerancji mogę Cię w tym zakresie określać według Twojej definicji. Rozstrzygnijmy to jednoznacznie - poczuwasz się kurwą czy prostytutką? Obiecuję uszanować i inaczej niż chcesz nie nazywać![]()
- Bratproroka
-

- Kontaktowanie:
Serio Panowie, to nie ma sensu. Smak i ostatnie pozory dyplomacji zaginęły ze dwie strony temu, najmniej.
Dajcie spokój.
Dajcie spokój.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Ależ ja nie oczekiwałem oceny mojego iq, którego poziom znam, ani tym bardziej nie uważam, żeby jakiś internetowy troll mógł oceniać coś, co zostało wielkorotnie i niezależnie potwierdzone
prosiłem tylko, żebyś się sam sklasyfikował, skoro sam temat tejże klasyfikacji poruszyłeś. Zatem jesteś kurwą czy prostytutką? Bo nie chciałbym urazić. I uwierz na słowo, że moja wątpliwa, nawet dla mnie błyskotliwość blednie w konfrontacji z moją obiektywnie zbadaną inteligencją
w jednym zgodzić się mogę - ten dysonans poznawczy sprawia, że dalsza dyskusja jest pozbawiona sensu. Co do megalomanii... to jest ten aspekt, w którym do pięt Ci nie dorastam. Jak osiągnę Twój poziom to znowu myśl o eutanazji wraca...
tel. 504126172
tel. 504126172
aha
to za te twoje walory wyjebali cię z roboty z dnia na dzień
wrocek to duża wieś 
Ziew
Ps. Ale trzeba być szmatą, żeby z braku argumentów takie wycieczki uskuteczniać.
Tymsamym drobny żulu ze Śródmieścia zakończyliśmy dyskurs jakikolwiek.
tel. 504126172
tel. 504126172
- minizbowid
-

O bulwa, Kabal ale wyjechałeś z armatą zza wersalki tera 
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S
DR800S
a czego po nim oczekiwałeś i tak dłuuugo wytrzymałminizbowid pisze: ↑sob gru 31, 2022 4:22 amO bulwa, Kabal ale wyjechałeś z armatą zza wersalki tera![]()
Tak brzydko o sobie? To Ty dałeś sobie laurkę wyciągając ploty z mchu i paproci. Ale jak już napisałem wyżej - tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że nie można ruszać gówna...klucz13 pisze: ↑sob gru 31, 2022 5:54 pma czego po nim oczekiwałeś i tak dłuuugo wytrzymałminizbowid pisze: ↑sob gru 31, 2022 4:22 amO bulwa, Kabal ale wyjechałeś z armatą zza wersalki tera![]()
czekałem z niecierpliwością jak wylezie zacietrzewiony prymityw na poziomie najzagorzalszych wyznawców rydzyka
![]()
Zatem żyj sobie żuliku, swoim nędznym pijackim żywotem.
Jak najdalej z dala.
tel. 504126172
tel. 504126172
ty tak do mnie czy koło mnie, bo miałeś już że mną nie prowadzić relacji, mientka faja jak szuje rydzykowe zawsze chcą mieć ostatnie słowo do powiedzenia, ale widocznie masz taki lajfKabal pisze: ↑sob gru 31, 2022 7:05 pmTak brzydko o sobie? To Ty dałeś sobie laurkę wyciągając ploty z mchu i paproci. Ale jak już napisałem wyżej - tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że nie można ruszać gówna...klucz13 pisze: ↑sob gru 31, 2022 5:54 pma czego po nim oczekiwałeś i tak dłuuugo wytrzymałminizbowid pisze: ↑sob gru 31, 2022 4:22 amO bulwa, Kabal ale wyjechałeś z armatą zza wersalki tera![]()
czekałem z niecierpliwością jak wylezie zacietrzewiony prymityw na poziomie najzagorzalszych wyznawców rydzyka
![]()
Zatem żyj sobie żuliku, swoim nędznym pijackim żywotem.
Jak najdalej z dala.
ić poszlochać w kątek, pooglądaj sobie sylwestra marzeń w tfu tvp, upiernicz się do spodlenia choć nic ci to nie pomoże, mimo wszystko niech ci się wiedzie w nowym roku
Piaskownica.
Pochlebca. Ktoś miał taki ciekawy wers w podpisie i doświadczeniu... 
Zbowid
Kabal dał się podkręcić…….ehhh, ta młodość.
- minizbowid
-

Zauważyłem...dawno temu, jak młody byłem
Kwieciście to robią, duzi są, to o nich świadczy, jeśli już. Oficjalnie, to jedynie Zbych zasłużył
Zbowid

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
I to jest chyba właściwe podejście?
Zbowid
Czy ja wiem, przyjemnie się na to nie patrzy.
PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szkoda , że nawet tutaj na tym forum zawitała polska tradycja
.
Adrenalina uzależnia
MTM Profi
MTM Profi