Madagaskar
Moderator: Misiek Bielsko
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Re: Madagaskar
Fajnie byłoby zobaczyć ale w tym roku to z urlopem lekko do dupy. Zmiana roboty wiąże się z tym, że na urlop trzeba sobie zapracować. A co do biur podróży to pojechałem kiedyś 2 razy: pierwszy i ostatni i szczerze mówiąc wolę sobie sam ogarniać to zaplecze - więcej zobaczę i po kosztach.
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Lesio - jest tak wiele miejsc gdzie nie byłem i sporo gdzie byłem. Akurat madagaskar nie jest wysoko na mojej liście..
A ja bym bardzo chętnie wbił tam zobaczyć resztki starego świata.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Moja uwaga na kolor była w myśl tego, że niczym się to nie różni. Są czarni, bo akurat tam jest więcej czarnych, ani to źle ani dobrze. Przyroda.lesio jeep pisze: ↑pt mar 17, 2023 6:10 pmwidzę ze bezpowrotna utrata zobaczenia czegoś jeszcze autentycznego wam nie straszna
nie rozumie waszych uwag na temat koloru są czarni bo próba wysiedlenia tam garbonosych nie wypaliła![]()
właśnie myślałem jakieś lekkie enduro i trochę trekingu i nurkowania 3 tygodnie na stronę północną ogólnie 100% budżetowo
tak za 1/3 ceny polskiego biura podroży

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki