a prezes najjaśniejszej...
Moderator: Misiek Bielsko
Re: a prezes najjaśniejszej...
Ja to w tym gronie formą co najwyżej przeciętną dysponuję. Zdecydowanie nie wiesz z kim rozmawiasz. Może i w skale żodyn kroku nie dotrzyma, ale ponad to, sądzę, że mógłbyś się srogo zaskoczyć.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:17 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
widzę chopie że przechodzisz andropauzę , ja jeszcze nie ale chwila i też , ogarnij się bo Pierdolisz 3 po 3 = piszę w kierunku tego kogoś mażeniaka !
VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:16 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:16 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu się nikt nie fochuje
Ot, taki stary a nie ogarnia że każdy inaczej reaguje i przelewa w klawiaturę myśli/emocje/whaterver
Ot, taki stary a nie ogarnia że każdy inaczej reaguje i przelewa w klawiaturę myśli/emocje/whaterver
123
Bo odróżnijmy słabe starzenie się i bajanie co to nie ja bo na łysym emteku jadę w góry, od zwykłej wulgarności którą nie każdy musi tolerować - jak się nie podoba to załóż swój grajdołek jak zrobiły dżipy i elery. Właśnie, taki ach-och a na mylr nie ma odwagi popisać 

123
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:15 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
ty mażeno a Elwood to jeszcze coś robi czy go już starość dopadła? Bo ludzi przewinęło się przez to forum różnych a Dariuszek swego czasu coś tam działał a potem został wydelegowany w chooj z forum
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:15 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Mamuty to bardziej pasujesz niż myślisz...
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 6:15 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz to chyba lepiej tv odpalić. Polsiat/tvn = ciemniejsza strona greya/365 dni. Przynajmniej więcej tam się dzieje 

123
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
tivi to chujnia straszna i idealna jest dla starych dziadów. Lepiej sobie coś w sieci samemu wydłubać 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Ja tu bardziej zadziwiona, że wieczór przed dniem niepodległości 2 stacje w tym samym czasie erotyki
obyczajowe puszczają, a nie patriotyczne filmy

Coś jak to.
Mazeno gra unikat, tylko po muzeum się kręci

Mazeniak ty wspominasz te fajne czasy co się mijanego osobnika 4x4 machało i potem na forum diagnozowało kto to. I był. Se ne wrati. Byłem parę dni temu w miejscu, gdzie mi się zdarzyło Mroka poznać dawno temu. Koleiny liśćmi zasypane, cisza i spokój.
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

123
chyba byłem tam w miniony weekend 

Nie wyglądało na jakoś bardziej jeżdżone, chyba, że na poręczówkach.
A poza tym foch, bo nie powiedziałeś
A poza tym foch, bo nie powiedziałeś

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

123