A serio to dopiero niedawno się kapnąłem że jeżdżę po odcinku , może być nieciekawie.
Moderator: Misiek Bielsko
ale my mamy przytwierdzane koreczki do butelek i zbawimy świat
ja tam nie uważam, żeby to było coś złego, jak se ktoś, nie umie urwać, to jest niepełnosprawny i dla takich ludzi takie przepisy są konieczne właśnie, jak masz, choć 4 szare komórki se umiesz oderwać, jak nie pasujelesio jeep pisze: ↑ndz paź 27, 2024 9:09 pmale my mamy przytwierdzane koreczki do butelek i zbawimy świata koledze co kupił nowego renaulta to już współczuje
dziękuje za współczucie, doceniamlesio jeep pisze: ↑ndz paź 27, 2024 9:09 pmale my mamy przytwierdzane koreczki do butelek i zbawimy świata koledze co kupił nowego renaulta to już współczuje
W Chinach, to akurat głupich przepisów wiecej jak w ujni. Co nie zmienia faktu, że Kitajce w elektryki umią lepiej jak ujnijne firmy i nas rozjadą zwyczajnie.lbl78 pisze: ↑pn paź 28, 2024 8:47 amja tam nie uważam, żeby to było coś złego, jak se ktoś, nie umie urwać, to jest niepełnosprawny i dla takich ludzi takie przepisy są konieczne właśnie, jak masz, choć 4 szare komórki se umiesz oderwać, jak nie pasujelesio jeep pisze: ↑ndz paź 27, 2024 9:09 pmale my mamy przytwierdzane koreczki do butelek i zbawimy świata koledze co kupił nowego renaulta to już współczuje
![]()
w każdym kraju czy związku są głupie przepisy, w stanach jest i taki natłok, że aż boli nic innego w chinach czy gdziekolwiek indziej
100 tys to duży przebieg dla fiata 125p a nie współczesnego autatrocin pisze: ↑pn paź 28, 2024 8:58 amdziękuje za współczucie, doceniamlesio jeep pisze: ↑ndz paź 27, 2024 9:09 pmale my mamy przytwierdzane koreczki do butelek i zbawimy świata koledze co kupił nowego renaulta to już współczuje
jutro rejestruje auto a w środe odbieram, podobnie było jak kupowałem peugeota - skrzynia eat8 miała sie zjebać i silnik 1.6 puretech również - auto ma ponad 5 lat i prawie 100kkm przebiegu i nic sie nie dzieje ale czas już na niego i idzie do ludzi
![]()
faktycznie nie znasz się nie mówimy o FSO moja toyota na 600 tys raz rozrząd raz hamulce i olej co 40000 obecnie 26 lat ta młodszaKrees pisze: ↑pn paź 28, 2024 4:48 pmJa to inaczej widzę, ale ja młody jestem to się nie znam
Wolę mieć wybór, niż konieczność kupienia czegoś, co zrobi 1,5 mln w 25 lat i świadomość, że jak nie zrobi to kupię inne, a nie będę do skutku naprawiałBo jakoś wspomnienia mi mówią, że te 25 lat to były zwykle 3 generalki w stodole i comiesięczny mały remoncik
![]()
ja tez mam nowe reno na lizingu ale to z przymusu a nie tak od siebie i jeszcze za to płacić
skąd takie wnioski ? już tłumaczę Luis Renault był genialnym samoukiem opracował przedni napęd skrzynie biegów sprzęgło i chyba bodajże turbo ale zasłyną bardziej z okresu kiedy współpracował z pewnym socjalistom wegetarianinem , dzisiaj produkuje samochody które rzekomo spełniają wszystkie normy ale tylko na papierze w realu wygląda to trochę inaczej i kiedyś był na topie awaryjności dzisiaj wygrywa pur tech
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość