ale ja właśnie zamówiłem dla siebie znalezione w południowo zachodnim Atlasie

Moderator: Misiek Bielsko
ale ja właśnie zamówiłem dla siebie znalezione w południowo zachodnim Atlasie
Coś on tam do mnie wygenerował?
twoja stara lubi to
Luz
tam gdzie jest prąd to i jest ekspres czy czajnik..
Pochylam się nad zdaniem - cenowo taniej wyjdzie w kawiarni...
i się męczyć nie trzeba z przygotowywaniem bo zrobią i przyniosą. Jedyny minus - samemu trzeba wypićZbychoS pisze: ↑pn lis 18, 2024 10:46 amPochylam się nad zdaniem - cenowo taniej wyjdzie w kawiarni...
Hmm ...![]()
W Żabce może![]()
, da się espresso za 6zł i nawet niezła kawa.
W kawiarni dycha minimum.
Kapsułka od 15zł do 2,7zł. Różnica 4 kaw.
Poza tym, tak. W kawiarni czasem fajniej.
No tak.czarny bielsko pisze: ↑pn lis 18, 2024 12:58 pmi się męczyć nie trzeba z przygotowywaniem bo zrobią i przyniosą. Jedyny minus - samemu trzeba wypić![]()
Kapsułki kupuje się wielorazowe i napełnia tym, co lubisz, dbając jedynie żeby nie za drobno zmielone. A patrzenie na kawę przez pryzmat kosztów to błąd w pojmowaniu świataZbychoS pisze: ↑pn lis 18, 2024 10:46 amPochylam się nad zdaniem - cenowo taniej wyjdzie w kawiarni...
Hmm ...![]()
W Żabce może![]()
, da się espresso za 6zł i nawet niezła kawa.
W kawiarni dycha minimum.
Kapsułka od 15zł do 2,7zł. Różnica 4 kaw.
Poza tym, tak. W kawiarni czasem fajniej.
łodzikowcelesio jeep pisze: ↑sob lis 16, 2024 9:07 pmjak cie nie pwazam to tu się muszę zgodzićwychodzi po 1000 yewro za m²z dostawa
Daj się człowiekowi cieszyć Jego szczęściem.Kabal pisze: ↑pn lis 18, 2024 9:55 pmMnie się taki rustikal nie widzi. Trochę festyn, ale co kto lubi.![]()
Nic a nic nie trawię kamienia wewnątrz domu. Na zewnątrz co innego, ale też nie wszędzie i nie każdy.
A kawę najlepszą w życiu piłem w Wietnamie. Afryka się chowa. A już kawa w arabskim stylu parzenia to mi zupełnie nie leży. Zabite to co najbardziej lubię w kawie.
ale ethiopia nie ma nic wspólnego z Arabia tam kawa trwa 3 godziny najpierw zielona kawe sie prarzy na patelni i tlucze w mozdzierzu razem z gozdzikami i cynamonem parzona z waniliom i tak przepuszczana z 3 razyKabal pisze: ↑pn lis 18, 2024 9:55 pmMnie się taki rustikal nie widzi. Trochę festyn, ale co kto lubi.![]()
Nic a nic nie trawię kamienia wewnątrz domu. Na zewnątrz co innego, ale też nie wszędzie i nie każdy.
A kawę najlepszą w życiu piłem w Wietnamie. Afryka się chowa. A już kawa w arabskim stylu parzenia to mi zupełnie nie leży. Zabite to co najbardziej lubię w kawie.
jak blacik nie podejdzie to może na nagrobek bo jak dalej będziecie robić laskę banderowcom to można dostać rykoszetem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości