Było totalnie fatalnie, chyba najgorzej ze wszystkich edycji tak ogólnie
Mamuty!!! Post Apo Ediszyn 29.11-1.12.
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Mamuty!!! Post Apo Ediszyn 29.11-1.12.
Noo zdecydowanie musimy wyciągnąć odpowiednie wnioski 

Aaa meldować ci z daleka czy dojechali? Anulka? Grzesie?
Mimo wszystko cieszę się, że nie tylko mnie się nie udaje 

Zbowid

nie no..
fajowo było
Kabal umie
dzięki !
no i witamy Anię już na poważnie
fajowo było
Kabal umie
dzięki !
no i witamy Anię już na poważnie
Eee...
No ten, porywające dyskusje, wybitni prelegenci, perfekcyjnie przygotowana agenda spotkania. Wyrafinowane menu łagodnie pieszczące najbardziej wybredne podniebienia, wsparte ogromną różnorodnością trunków, spożywanych w finezyjny, a niewymuszony sposób. Do tego nienaganne maniery wśród uczestników, subtelne poczucie humoru, wiele dystyngowanych figur podczas plenerowych paneli dyskusyjnych. Niezawodna gwiazda wieczorów (wszystkich trzech) jak zwykle tryskająca humorem, z wyszukamym dowcipem taktownie punktującym przywary współbiesiadników. Do tego pasjonujące wykład historyczny, figurowe siedzenie na ośle i niesamowita wyprawa w interior z naciskiem na podwórko pewnych sympatycznych autochtonów. Niestety nie uniknięto drobnych potknięć, niektórzy uczestnicy wydawali się być nieprzygotowani do degustacji, a kubek był tylko jeden. Ponadto w perfidny sposób nadużywano gościnności czyniąc hałasy o zupełnie nieakceptowalnych porach. I zbudzono Gwiazdora...
Sumarycznie starość, upadek i andropauza.
Absolutnie wspaniałe. Z chęcią powtarzalne. Ja chcę jeszcze raz
No ten, porywające dyskusje, wybitni prelegenci, perfekcyjnie przygotowana agenda spotkania. Wyrafinowane menu łagodnie pieszczące najbardziej wybredne podniebienia, wsparte ogromną różnorodnością trunków, spożywanych w finezyjny, a niewymuszony sposób. Do tego nienaganne maniery wśród uczestników, subtelne poczucie humoru, wiele dystyngowanych figur podczas plenerowych paneli dyskusyjnych. Niezawodna gwiazda wieczorów (wszystkich trzech) jak zwykle tryskająca humorem, z wyszukamym dowcipem taktownie punktującym przywary współbiesiadników. Do tego pasjonujące wykład historyczny, figurowe siedzenie na ośle i niesamowita wyprawa w interior z naciskiem na podwórko pewnych sympatycznych autochtonów. Niestety nie uniknięto drobnych potknięć, niektórzy uczestnicy wydawali się być nieprzygotowani do degustacji, a kubek był tylko jeden. Ponadto w perfidny sposób nadużywano gościnności czyniąc hałasy o zupełnie nieakceptowalnych porach. I zbudzono Gwiazdora...
Sumarycznie starość, upadek i andropauza.

Absolutnie wspaniałe. Z chęcią powtarzalne. Ja chcę jeszcze raz

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

A dziękuję bardzo.
I tak dotarłam chwilę po 21. Warunki pogodowe na trasie masakra. Przez większość czasu mgła z widocznością na 50mtr max. 150km przed domem musiałam się zatrzymać na krótkie zamknięcie oczu bo bym przysnęła. Chodzenie spac wczesnymi rankami też nie pomogło

Mam nadzieje, że wszyscy bawili się tak dobrze jak ja.
Dzieki Kabal za organizacje
Dzie za zimno? Parnik, duchota i efekt cieplarniany... 

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

żeby utrzymać klimat poprzednich edycji spali na balkonie

A to chyba, że tak. Przez moment miałem pomysł na te fotele, potem mnie zaczął swędzieć instynkt samozachowawczy 

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Jako "Wpada nowy na imprezę.." muszę się z wszystkimi opiniami po Uczestniczek i Uczestników zgodzić.
Dzięki za spotkanie. dzięki Kabal za organizację.
Dzięki za spotkanie. dzięki Kabal za organizację.
Tytus
a bo ja tak z automatu, że Wy zawsze macie wszędzie daleko

- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Serio z tym zimnem?
Ja obie noce budziłem się spocony. Dla mnie dużo za ciepło.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Ty to się mogłeś pocić z powodu próby otrucia Cię przez organizatoraBratproroka pisze: ↑pn gru 02, 2024 10:14 amSerio z tym zimnem?

Nie był w stanie pokonać Cię wręcz na jednej z poprzednich konferencji, to postanowił podstępem

spałeś w taktycznej szlafmycy?Bratproroka pisze: ↑pn gru 02, 2024 10:14 amSerio z tym zimnem?

ja miałem łeb przy kaloryferze co się nie dało go zakrecić. Więc otworzyłem okno i zamarzłem. Ale to i tak lepiej niż się odwrócić i zbliżyć do generatorów chrapania sopranowego
Nie tylko jego. Przypominam, że w ostatniej chwili zamieniliśmy się pierogamiLaska pisze: ↑pn gru 02, 2024 10:44 amTy to się mogłeś pocić z powodu próby otrucia Cię przez organizatoraBratproroka pisze: ↑pn gru 02, 2024 10:14 amSerio z tym zimnem?
Ja obie noce budziłem się spocony. Dla mnie dużo za ciepło.![]()
![]()
Nie był w stanie pokonać Cię wręcz na jednej z poprzednich konferencji, to postanowił podstępem![]()

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

bardziej bym się dopatrywała przewidzenia tego ruchu przez rzeczonego skryto trucicielaKrees pisze: ↑pn gru 02, 2024 11:33 amNie tylko jego. Przypominam, że w ostatniej chwili zamieniliśmy się pierogamiLaska pisze: ↑pn gru 02, 2024 10:44 amTy to się mogłeś pocić z powodu próby otrucia Cię przez organizatoraBratproroka pisze: ↑pn gru 02, 2024 10:14 amSerio z tym zimnem?
Ja obie noce budziłem się spocony. Dla mnie dużo za ciepło.![]()
![]()
Nie był w stanie pokonać Cię wręcz na jednej z poprzednich konferencji, to postanowił podstępem![]()
![]()

Coś w tym może być.
Brak pewności kazał uwzględnić obie ścieżki zdarzeń

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Trzeba było spacyfikować wydającego te dźwięki. Często zblokowanie w pozycji na boku zmniejsza ilość decybeli 
zwłaśzcza biorąc pod uwagę poziom przewidywalności oraz wyszkolenia "ofiary"

Zupełnie nie, ale coś musiałem napisać co by wtopić się w schemat krytykowania każdej jednej edycji

Nawet ciepła woda była, rozpusta...