WOŚP - jprd
Moderator: Misiek Bielsko
Re: WOŚP - jprd
trzymam kciuki za formę.. musisz żyć jeszcze z tysiac lat
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
aż tak długo to chyba nie pociągnie
a nawet gdyby to nas już tu nie będzie 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- lesio jeep
-
możecie się przepraszać z kościołem ten lewacki popierz właśnie dopuścił pedzi do kapelaństwa
czyli przed wieloma z was droga do kariery stoi otworem
czyli przed wieloma z was droga do kariery stoi otworem

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Obrazić na raz tych co są i za KK i przeciw, chociaż jedno idzie Ci dobrze 

Kurcze, świat się zmienia, tylko patrzeć jak zamiast Watykanu stolicą kościoła zostanie Dąbrowa Górnicza 

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
to mniej więcej to samo
jak mógł!lesio jeep pisze: ↑śr sty 15, 2025 10:36 pmmożecie się przepraszać z kościołem ten lewacki popierz właśnie dopuścił pedzi do kapelaństwa
czyli przed wieloma z was droga do kariery stoi otworem![]()
to niegodne

Możliwe że nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ale gdzie w zacytowanej wypowiedzi tej kobiety są groźby?W poniedziałek 13 stycznia na portalu społecznościowym pojawił się komentarz zawierający groźby karalne pod adresem Jerzego Owsiaka. Autorką wpisu była 66-letnia Izabela M. z Torunia.
"Giń człeku i to jak najszybciej dość okradania dość twojego dorabiania się z naiwności Polaków twoje wille za granicą, twoja willa w Polsce twoje dzieci uczą się za granicą i pensje twoje i twojej żony dość rozlicz się i zmień okulary bo takie noszą LGBT" - napisała kobieta (pisownia org.).
Owsiak celem ataków. Kolejna osoba zatrzymana
Kobieta została zatrzymana przez policję w środę, dwa dni po zamieszczeniu przez nią wpisu w sieci. Jej telefon zabezpieczono. Nie zastosowano wobec niej tymczasowego aresztowania, ale musi trzy razy w tygodniu stawiać się na komisariacie.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
- lesio jeep
-
tanto pisze: ↑czw sty 16, 2025 6:08 pmMożliwe że nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ale gdzie w zacytowanej wypowiedzi tej kobiety są groźby?W poniedziałek 13 stycznia na portalu społecznościowym pojawił się komentarz zawierający groźby karalne pod adresem Jerzego Owsiaka. Autorką wpisu była 66-letnia Izabela M. z Torunia.
"Giń człeku i to jak najszybciej dość okradania dość twojego dorabiania się z naiwności Polaków twoje wille za granicą, twoja willa w Polsce twoje dzieci uczą się za granicą i pensje twoje i twojej żony dość rozlicz się i zmień okulary bo takie noszą LGBT" - napisała kobieta (pisownia org.).
Owsiak celem ataków. Kolejna osoba zatrzymana
Kobieta została zatrzymana przez policję w środę, dwa dni po zamieszczeniu przez nią wpisu w sieci. Jej telefon zabezpieczono. Nie zastosowano wobec niej tymczasowego aresztowania, ale musi trzy razy w tygodniu stawiać się na komisariacie.
[/quote
ale na pewno by groziła gdyby jej nie zatrzymano popełniła zbrodnie myślową![]()
PS do Mroka to już nie ten papież były zmiany
- lesio jeep
-
nie dziele ludzi według wiary przejdź na wyższy poziom

tak tak, byłem ostatnio w tej Twojej Francyji na konferencjilesio jeep pisze: ↑pn sty 13, 2025 6:26 pmczyli jak ktoś nie lubi cwaniaczka Owsiaka to jest prawak i zazdrośnik a w takiej głupiej Francji nie ma owsikow a szpitale wyposażone ze hej, powinniście zacząć myśleć i glosować na ludzi którzy wyposaża szpitale za pieniądze z waszych podatków bo chyba płacicie wystarczająco ?![]()

masz racje świetnie

a co do Orkiestry, chwała za to ludziom (nie tylko Owsiakowi, bo tam jest cała masa ludzi potrzebna, żeby to hulało), bez których nasza ochrona zdrowia byłaby taka daremna, jak w niektórych "bardziej" rozwiniętych krajach, są oddziały, gdzie na większości sprzętu są serduszka

od wyposażania szpitali nie jest ministerstwo, na szczęście, bo by się okazało, że w jednym szpitalu jest 6 rezonansów, ale nie ma ani jednego USG

w całej tej nagonce i obrzucaniu błotem jednego nie rozumiem, postawy KK, jakby nie patrzeć wpisuje się to w "program założycielski" i na zdrowy rozum powinni wspierać iwent w każdy możliwy sposób (nawet dorzucając własną kasę) wizerunkowo i finansowo wróciłoby się im to pewnie 3-krotnie, ni [cenzura] tego nie mogę zrozumieć czemu
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Lesio zapewne nie ma dzieci, więc ma w dudzie sprzęt do ich ratowania.lbl78 pisze: ↑sob sty 18, 2025 1:13 pm
(...) to nie są żadne błyskotki, to realna pomoc, nawet jeśli nie bezpośrednio uratuje Ci życie (lub Twojemu dziecku), to pozwoliła szpitalowi kupić inny sprzęt, który to zrobi, poza tym wystarczy zobaczyć ile jest rzeczy, które robi się noworodkom zaraz po urodzeniu z buta w PL (między innymi dlatego, że WOŚP zapoczątkowała taką możliwość), których gdzie indziej na świecie się nie robi nie (...)
Ostatnio zmieniony ndz sty 19, 2025 4:34 pm przez ZbychoS, łącznie zmieniany 1 raz.
***** USA
- lesio jeep
-
odpowiem obojgu jakoś nie zauważyłem jakiś kolejek na zabiegi a bądź co bądź przepracowałem 3 lata w szpitalu w tym cały covid ten przestarzały sprzęt to możesz jakieś lub fotki podać akurat znam się na tym dilowalem tym kiedydys a dla zgredzialego dziada to dzieci mam sztuk 3 obecnie dorosłe i nawet 1 wnuka nigdy bym nie pozwolił ich leczyć oswikowskimi błyskotkamiZbychoS pisze: ↑sob sty 18, 2025 4:24 pmLesio zapewne nie dzieci, więc ma w dudzie sprzęt do ich ratowania.lbl78 pisze: ↑sob sty 18, 2025 1:13 pm
(...) to nie są żadne błyskotki, to realna pomoc, nawet jeśli nie bezpośrednio uratuje Ci życie (lub Twojemu dziecku), to pozwoliła szpitalowi kupić inny sprzęt, który to zrobi, poza tym wystarczy zobaczyć ile jest rzeczy, które robi się noworodkom zaraz po urodzeniu z buta w PL (między innymi dlatego, że WOŚP zapoczątkowała taką możliwość), których gdzie indziej na świecie się nie robi nie (...)
jako człowiek wykształcony to powinieneś wiedzieć ze jakość służby zdrowia ocenia się umieralnością noworodków i średnią długością życia a teraz czekam na tabelki z potwierdzeniem twoich opinii

Jak porównasz cokolwiek z Afryką to nie koniecznie będzie na korzyść...
- lesio jeep
-
byś się nie zdziwił

zadam pytanie ile działających elektrowni atomowych w generalnej guberni ?

ile lin Metra w nowej soli ? 0 w aids ABBA 2 czyli jak w warwsiowce

szybka kolej w Maroku to ponad 300 km/h a w pyrlandji za miliard + zegarek ledwo 170km/h
no to 100 lat za murzynami pajacu
Za to z opieką nad dziećmi tak se, i jak porównasz cokolwiek z Afryką to nie koniecznie będzie na korzyść...
- lesio jeep
-
masz kundla w awatarze zamiast barana Afryka to kontynent nie państwo na razie porównuję prędkość pociągów Afryka Maroko 300+ km/h bidulandia 170 kto da więcej?

ostatnio w

Afryki się nie da z niczym porównać...

Najbardziej podejrzane są Royal Air Maroc

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
Twoja torba podróżuje gdzieś tam z prędkością 300km/h - bądź z tego dumny, a nie jakaś mowa nienawiścimisman pisze: ↑pn sty 20, 2025 12:18 amAfryki się nie da z niczym porównać...Wcięło mi torbę na którymś lotnisku i od ponad tygodnia nikt nic nie wie, jest pewnie gdzieś w czarnej, murzyńskiej d...
A kwit z numerem sprawy mogę chyba sobie na gwoździu powiesić...
![]()
Najbardziej podejrzane są Royal Air Maroc![]()
![]()

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
- lesio jeep
-
to co ci się urwało to fachowo nazywa się mosznia i już sam wiesz najlepiej jak się znalazło w czarnej dupie w celu uzyskania odszkodowania złóż podanie te sprawy reguluje konwencja warszawska jak byś nie wiedział a personel latający nie zajmuje się bagażem a kwit z numerem mozesz zeskanować i zapodać na forumie osobiście sprawdzę gdzie ci torbę urwałomisman pisze: ↑pn sty 20, 2025 12:18 amAfryki się nie da z niczym porównać...Wcięło mi torbę na którymś lotnisku i od ponad tygodnia nikt nic nie wie, jest pewnie gdzieś w czarnej, murzyńskiej d...
![]()
![]()

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Aha, czyli u nas afryka bo żądamy swojego, a a w Afryce lepsze, bo żądamy tego, czego nie mamy....
Czyli będąc grubym białym będę ruchał murzynki myślące o arce lesiego = nie dawać na Owsiaka...
Będę masowo wrzucał na WOŚP, byle dzieci korzystały z badań, a nie wierze w bitdolca lesiopodobym prawakiem wypranym z ludzkich odczuć...każdy uśmiech dziecka spod serca WOŚP = szpila w lesiowe chvjowe poglądy.
Oby im się zdrowo i szczęśliwie wiodło!
Czyli będąc grubym białym będę ruchał murzynki myślące o arce lesiego = nie dawać na Owsiaka...
Będę masowo wrzucał na WOŚP, byle dzieci korzystały z badań, a nie wierze w bitdolca lesiopodobym prawakiem wypranym z ludzkich odczuć...każdy uśmiech dziecka spod serca WOŚP = szpila w lesiowe chvjowe poglądy.
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- lesio jeep
-
piłeś nie pisz jak wytrzeźwiejesz to poszukaj mojego cytatu gdzie mowie żeby nie dawaćgoralski pisze: ↑pn sty 20, 2025 9:11 pmAha, czyli u nas afryka bo żądamy swojego, a a w Afryce lepsze, bo żądamy tego, czego nie mamy....
ja daje może więcej nisz ty tylko robię to z głową a nie wiedziony owczym pędem jak baran przez jakiegoś pajaca w czerwonych okularkach
ps
widząc wasz poziom to mnie już nie dziwi ze PIS rządził przez 8 lat i prezydenckie pewnie wygra w normalnych krajach to milionerzy zostają filantropami a w PRL bis jest odwrotnie

Ostatnio zmieniony pn sty 20, 2025 10:31 pm przez lesio jeep, łącznie zmieniany 1 raz.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Twoja dupa,twoje gatki...
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- lesio jeep
-
widzę było borygo albo inny denaturat ale teraz już trzeźwij bo helmut ze śmieciami czeka

Masz rację, podszedłem do tego od niewłaściwej, partykularnej i emocjonalnej strony. To dla mnie prawdziwy zaszczyt, że mogłem się przysłużyć rozwojowi marokańskich infrastruktur, tym skromnym datkiem pod postacią gaci, paru książek i drobniejszych utensyliów...Kostuch pisze: ↑pn sty 20, 2025 2:19 pmTwoja torba podróżuje gdzieś tam z prędkością 300km/h - bądź z tego dumny, a nie jakaś mowa nienawiścimisman pisze: ↑pn sty 20, 2025 12:18 am
Afryki się nie da z niczym porównać...Wcięło mi torbę na którymś lotnisku i od ponad tygodnia nikt nic nie wie, jest pewnie gdzieś w czarnej, murzyńskiej d...
![]()
![]()
![]()

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...