co jest w szkołach interesuje tylko tych co mają małe dzieci. Potem już Piotr style - skrajny egoizm i krótkowzroczność. A tyle mówi, że myśli o Polsce...

Moderator: Misiek Bielsko
Głosowanie na większe zło mnie nie bawi. Może coś że mną nie tak?
Ja im przekazuję wywrotowe treści - teorię ewolucji, dobór naturalny, bywa, że mówimy o jajach, gniazdach, wychowaniu piskląt. Panie, jak tak można dzieciom?czarny bielsko pisze: ↑pn lut 14, 2022 8:55 amto tu uwaga bo zatwardziały pisowiec ci powie, że dobrze bo dzieci się będą uczyć o tym co trzeba a nie że jakieś lgbt będą swoje mądrości wygłaszać. I tym sposobem każdy będzie miał to w dupie. No chyba, że jakiś prominent pisowski będzie chciał to pewnie od strzała będzie mógł dzieciom ryć banie bez czekania 2 m-ce i bez konspektu bo swoi mogą.Krees pisze: ↑pn lut 14, 2022 8:41 amTrwają teraz konsultacje społeczne ustawy o parkach narodowych - polecam.
Czarnkowa inkwizycja przechodzi jak burza przez legislację, implikacje będą przeróżne, o niektórych mało kto myśli. Przykład - zdarza mi się w ramach pracy robić w szkołach lekcje o ornitologii i przyrodzie. Takie opowieści terenowe, trochę wiedzy, trochę wyjaśnień - zero aktywizmu. Dla szkół to jest często bezpłatne, bo mamy w statucie edukację i robię to w ramach codziennych obowiązków. Bywało, że to się umawiało telefonem na dzień i godzinę, przyjeżdżałem, gadałem, wszyscy zadowoleni. Teraz 2 miesiące przed będę musiał mieć konspekt takich zajęć, a dyrektor szkoły będzie musiał uzyskać od kuratorium zgodę na taką (czasem pojedynczą) lekcję. Komu się będzie chciało?
itd. itd.
Adrian. "na siebie".
No bo jak to tak można o jajkach i ptaszkach?Krees pisze: ↑pn lut 14, 2022 9:04 amJa im przekazuję wywrotowe treści - teorię ewolucji, dobór naturalny, bywa, że mówimy o jajach, gniazdach, wychowaniu piskląt. Panie, jak tak można dzieciom?czarny bielsko pisze: ↑pn lut 14, 2022 8:55 amto tu uwaga bo zatwardziały pisowiec ci powie, że dobrze bo dzieci się będą uczyć o tym co trzeba a nie że jakieś lgbt będą swoje mądrości wygłaszać. I tym sposobem każdy będzie miał to w dupie. No chyba, że jakiś prominent pisowski będzie chciał to pewnie od strzała będzie mógł dzieciom ryć banie bez czekania 2 m-ce i bez konspektu bo swoi mogą.Krees pisze: ↑pn lut 14, 2022 8:41 am
Trwają teraz konsultacje społeczne ustawy o parkach narodowych - polecam.
Czarnkowa inkwizycja przechodzi jak burza przez legislację, implikacje będą przeróżne, o niektórych mało kto myśli. Przykład - zdarza mi się w ramach pracy robić w szkołach lekcje o ornitologii i przyrodzie. Takie opowieści terenowe, trochę wiedzy, trochę wyjaśnień - zero aktywizmu. Dla szkół to jest często bezpłatne, bo mamy w statucie edukację i robię to w ramach codziennych obowiązków. Bywało, że to się umawiało telefonem na dzień i godzinę, przyjeżdżałem, gadałem, wszyscy zadowoleni. Teraz 2 miesiące przed będę musiał mieć konspekt takich zajęć, a dyrektor szkoły będzie musiał uzyskać od kuratorium zgodę na taką (czasem pojedynczą) lekcję. Komu się będzie chciało?
itd. itd.![]()
tylko że część ludzi pamięta rządy parady oszustów a porównanie z obecnymi nie jest jednoznaczne
powiedziałem kiedyś KAŻDY ale nie parada ryżego i cinkciarza schetyny
ale będę mógł patrzeć w lustro, a kiedy to własne dzieci zaczniecie podstawiać działaczom peło ?
jak na razie to PO jest największym koalicjantem współpracując łapka w łapkę , głos sejmowy w głos i obie formację bardzo dbają o siebie choćby sugerując żeby naród o nich nie zapomniał oraz nie pomylił przy urnie z innymi
Kalifat czy daleka północ?
oczywista oczywistość, kalifat bo trzeba się przygotować na przyszłość
ale Spurek to już może być, wylansowana przez peło
ma to po mamusi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości