a prezes najjaśniejszej...
Moderator: Misiek Bielsko
Re: a prezes najjaśniejszej...
to jak by co biorę go 

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
jakie czasy takie ormoTakayuki pisze:Też się obawiacie w tym kontekście bojówek obrony t.?
Merc - Twoi zajmą się czy jednak przyjęli profity i położą lachę na rodzimy biznes jak zawsze?
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 87708.html
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 87708.html
Wracają do szui i porządnych.
Profesor Zimbardo przeprowadził eksperyment w którym potwierdził Kluczową
opinię.
W każdym z nas siedzi bydlę. U jednych na wierzchu, u innych głęboko schowane.
Dać mu szansę, to wylezie na wierzch i zdominuje człowieka.
W Auschwitz czy Treblince strażnikami byli zwykli ojcowie rodzin, piekarza, szewcy ...
Wrażliwi na piękno, urok kobiet, rozczulający na fotką z bobaskiem. Jednocześnie prowadzący matki z bobaskami do gazu.
Jesteśmy blisko, bardzo blisko ... Znajomy powiedział że powinno się strzelać do pontonów z uchodźcami ... Jeszcze niedawno był normalny ...

W każdym z nas siedzi bydlę. U jednych na wierzchu, u innych głęboko schowane.
Dać mu szansę, to wylezie na wierzch i zdominuje człowieka.
W Auschwitz czy Treblince strażnikami byli zwykli ojcowie rodzin, piekarza, szewcy ...
Wrażliwi na piękno, urok kobiet, rozczulający na fotką z bobaskiem. Jednocześnie prowadzący matki z bobaskami do gazu.
Jesteśmy blisko, bardzo blisko ... Znajomy powiedział że powinno się strzelać do pontonów z uchodźcami ... Jeszcze niedawno był normalny ...
***** USA
strzelać to nie .........ale zatrzymać na granicach , i nie robić im rozpierduchy w ich własnych krajach
a właśnie panowie miłosierni , przyjęliście tych biednych uchodźców pod swój dach ? ......czy dalej proponujecie przyjmowanie ale do INNYCH
a właśnie panowie miłosierni , przyjęliście tych biednych uchodźców pod swój dach ? ......czy dalej proponujecie przyjmowanie ale do INNYCH
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
chcesz przyjąć imigrantów że numer telefonu do siebie podajeszmercg280ge pisze:520110.....

- mercg280ge
- Kontaktowanie:
cos w tym gusciepiotrck pisze:chcesz przyjąć imigrantów że numer telefonu do siebie podajeszmercg280ge pisze:520110.....

770k
- Misiek Cypr
-
Na portalach gospodarki morskiej, podaja ze nie 16 helikopterow, tylko 12 kupia bo kasy nima, ale zaplaca za nie 7 miliardow pln.
Ciekawe ile w tym prawdy
Ciekawe ile w tym prawdy
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Nie ... sugeruje że zna mój pesel ... Szpieg ... agent ... z Bożej łaski.piotrck pisze:chcesz przyjąć imigrantów że numer telefonu do siebie podajeszmercg280ge pisze:520110.....
Taki gówniany charakter że wtyka nos nie w swoje sprawy.
Merc, wiesz jakiego koloru jest mój stolec

***** USA
No, jak ktoś DG prowadzi wielki problem dane zdobyć...
Tylko powiedz mi w jakim celu.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
Wiem. Tylko po coTakayuki pisze:No, jak ktoś DG prowadzi wielki problem dane zdobyć...

Mnie by nie przyszło do głowy dowiadywać się o zbyteczne dla mnie rzeczy.
Trzeba mieć jakiś specyficzny typ charakteru. Wredny i podły raczej.
Swoją drogą, Pani Notariusz prześwietliła mi sprzedającego mieszkanie.
Jestem wstrząśnięty i zmieszany ilością i jakością danych do jakich dotarła.
Kij Pesel. Wie o wszystkich nieruchomościach, zadłużeniu i coś tam, coś tam ...
***** USA
W celu właśnie nie wiem, pokazania, postraszenia jak się nie zna, cokolwiek? Nie wiem co merc ma na myśli, i bardzo mi z tego powodu wszystko jedno więc nie będę drążył.
Nieruchomości z ksiąg elektronicznych wyciągniesz. Długi z bików czy czegoś... do tego zwykłe google po peselu czy nipie, i włala...
Nieruchomości z ksiąg elektronicznych wyciągniesz. Długi z bików czy czegoś... do tego zwykłe google po peselu czy nipie, i włala...
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
czego sie czepiasz czlowieku , nic nie mam do twojego peselu , skoro juz jestes przy glosie to poprosze bys moze rozszerzyl nieco ten dosc ciekawy temat -ZbychoS pisze:.....................ble ble .........
"ZbychoS pisze:
.................
W każdym z nas siedzi bydlę. U jednych na wierzchu, u innych głęboko schowane."
...........................................
770k
- Misiek Cypr
-
Przeczytaj podpis klucza13.
A po co poleciales z tym peselem?
A po co poleciales z tym peselem?
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Merc - czekamy na odpowiedź.
Bo wiesz - mimo wszystko ze się tu spieramy czasem nawet sobie bluzgamy - to jednak z życiu bio mi do głowy nie przyszło przegrzebać archiwum chociażby baz ogólnodostępnych. Raz - że nie mam takiego odruchu, dwa - jednak stanowimy jakaś brać off-roadową.
Bo wiesz - mimo wszystko ze się tu spieramy czasem nawet sobie bluzgamy - to jednak z życiu bio mi do głowy nie przyszło przegrzebać archiwum chociażby baz ogólnodostępnych. Raz - że nie mam takiego odruchu, dwa - jednak stanowimy jakaś brać off-roadową.
tel. 509700949
Stanowimy brać, bo eliminujemy chwasty z naszego otoczenia. Czyż nie tak to działa?Zibi pisze:Merc - czekamy na odpowiedź.
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Nie wydaje mi się, aby normalnie zachowujących sie ludzi ktoś eliminował nawet jeśli poglady mają kompletnie przeciwstawne. A grzebanie w bazach w poszukiwaniu - no własnie czego?? - nie wydaje mi się normalne a już ujawnianie częściowe jako - no własnie - jako próba zastraszenia?? - no to już chyba zbyt normalne nie jest. A na pewno nie porządane w towarzystwie.
tel. 509700949
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
w sumie to nic odkrywczego ,w zwiazku przyczynowo-skutkowym , oczekiwalem od Ciebie , wiekszego profesjonalizmuZibi pisze:Nie wydaje mi się, aby normalnie zachowujących sie ludzi ktoś eliminował nawet jeśli poglady mają kompletnie przeciwstawne. A grzebanie w bazach w poszukiwaniu - no własnie czego?? - nie wydaje mi się normalne a już ujawnianie częściowe jako - no własnie - jako próba zastraszenia?? - no to już chyba zbyt normalne nie jest. A na pewno nie porządane w towarzystwie.

770k
mentalność szpicla, podbudowana najmojszością racjiZibi pisze:Tylko powiedz mi w jakim celu.
tu "racja" ma się (zapewne) brać z długości życia w PRL-u. Co prawda nie jest to jeszcze karalnym przestępstwem, ale dla niektórych przestępstwem już tak

Ostatnio zmieniony pn mar 27, 2017 6:13 pm przez bert, łącznie zmieniany 1 raz.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
czyżby?Zibi pisze:Merc - czekamy na odpowiedź.

Merc już kiedyś Berta w IPN sprawdzał, nie?
może już wystarczy? Co grono na to?
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
Mroczny pisze:Merc już kiedyś Berta w IPN sprawdzał, nie?
jak ma byc z hukiem , to prosze bardzo , chociaz wolałem tego nie upubliczniac
ponizej tresc pw do @zibi - sorry @zibi
Zibi pisze:
Merc - czekamy na odpowiedź.
ok , skoro nalegasz , dostalem maila c cytatem z forum
ZbychoS pisze:
'' Wracają do szui i porządnych.

W każdym z nas siedzi bydlę. U jednych na wierzchu, u innych głęboko schowane.''
.
wraz z takim oto linkiem http://inwentarz.ipn.gov.pl/advancedSea ... ski&page=1 z informacja ze to prawdopodonie @zbychu z forum , autor powyższego ,
jako ze lubie sprawy przejrzyste wpisalem date urodzenia TW , w nieco inny sposób i poczekałem na efekt , dlugo nie czekalem ....
i to by bylo tyle , nie upubliczniam bo mam to w dupie , ale Ty jako były " pies " mogłbys sie do tego ustosunkowac

770k
Nie wiem po co wywlekasz wiadomosć która mi wysłałeś ale w takim razie upublicznię także moją odpowiedź.
Wysłano: pn mar 27, 2017 5:53 pm
autor: Zibi
Nie zamierzam tego otwierać. Sam takie teczki tworzyłem i wiem jak to zrobić aby było wiarygodne. W mojej ocenie 80% agentów i TW to byli figuranci a nie osoby faktycznie donoszące. I szczerz enie rozumiem przenoszenia takich tekstów na forum publiczne. Chcesz się z zbyszkiem kopać - to kop uczciwie a nie po nerach. Walcz argumentami. Tych jednak jak jednak widze ostatnio zaczyna Ci brakowac.
A pro po czyszczenia kraju - możesz np. przedstawić nam wszystkim argumenty dotyczące posła Piechy.
Treść mojej odpowiedzi na pw z linkiem który otrzymałem od merca pogrubiłem żeby było czytelniej.
Wysłano: pn mar 27, 2017 5:53 pm
autor: Zibi
Nie zamierzam tego otwierać. Sam takie teczki tworzyłem i wiem jak to zrobić aby było wiarygodne. W mojej ocenie 80% agentów i TW to byli figuranci a nie osoby faktycznie donoszące. I szczerz enie rozumiem przenoszenia takich tekstów na forum publiczne. Chcesz się z zbyszkiem kopać - to kop uczciwie a nie po nerach. Walcz argumentami. Tych jednak jak jednak widze ostatnio zaczyna Ci brakowac.
A pro po czyszczenia kraju - możesz np. przedstawić nam wszystkim argumenty dotyczące posła Piechy.
Treść mojej odpowiedzi na pw z linkiem który otrzymałem od merca pogrubiłem żeby było czytelniej.
tel. 509700949