umiom grać w internety to może ogarną

Moderator: Misiek Bielsko
umiom grać w internety to może ogarną
No w końcu uczciwe postawienie sprawy. Nie szanuję, ale rozumiem. Każdy ma swoją cenę. Kiedy nazywamy to interesem, a kiedy kurestwem jest już semantyką.
między kurestwem a prostytucją jest zasadnicza różnica
A to jak swój status określasz jest poza zakresem moich zainteresowań. Czy jesteś zwykłą ruską kurwą, czy prostytuujesz sie dla interesów mateczki rosji, czy też poczuwasz się ekskluzywną radziecką kurtyzaną nic a nic nie zmienia mojego postrzegania. Ale skoro dla Ciebie ma to znaczenie, to w ramach tolerancji mogę Cię w tym zakresie określać według Twojej definicji. Rozstrzygnijmy to jednoznacznie - poczuwasz się kurwą czy prostytutką? Obiecuję uszanować i inaczej niż chcesz nie nazywać
nie zrozumiesz tego, bo po mimo dużej błyskotliwości, posiadasz zbyt duży deficyt inteligencji, a jej brak powoduje, że jakikolwiek dyskusje są bezpodstawne i pozbawione sensu. W swojej megalomani i poczuciu wyjątkowej przezajebistości możesz uważać co ci tylko do łba strzeli, mi to lata.Kabal pisze: ↑pt gru 30, 2022 10:46 pmA to jak swój status określasz jest poza zakresem moich zainteresowań. Czy jesteś zwykłą ruską kurwą, czy prostytuujesz sie dla interesów mateczki rosji, czy też poczuwasz się ekskluzywną radziecką kurtyzaną nic a nic nie zmienia mojego postrzegania. Ale skoro dla Ciebie ma to znaczenie, to w ramach tolerancji mogę Cię w tym zakresie określać według Twojej definicji. Rozstrzygnijmy to jednoznacznie - poczuwasz się kurwą czy prostytutką? Obiecuję uszanować i inaczej niż chcesz nie nazywać![]()
Ziew
a czego po nim oczekiwałeś i tak dłuuugo wytrzymałminizbowid pisze: ↑sob gru 31, 2022 4:22 amO bulwa, Kabal ale wyjechałeś z armatą zza wersalki tera![]()
Tak brzydko o sobie? To Ty dałeś sobie laurkę wyciągając ploty z mchu i paproci. Ale jak już napisałem wyżej - tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że nie można ruszać gówna...klucz13 pisze: ↑sob gru 31, 2022 5:54 pma czego po nim oczekiwałeś i tak dłuuugo wytrzymałminizbowid pisze: ↑sob gru 31, 2022 4:22 amO bulwa, Kabal ale wyjechałeś z armatą zza wersalki tera![]()
czekałem z niecierpliwością jak wylezie zacietrzewiony prymityw na poziomie najzagorzalszych wyznawców rydzyka
![]()
ty tak do mnie czy koło mnie, bo miałeś już że mną nie prowadzić relacji, mientka faja jak szuje rydzykowe zawsze chcą mieć ostatnie słowo do powiedzenia, ale widocznie masz taki lajfKabal pisze: ↑sob gru 31, 2022 7:05 pmTak brzydko o sobie? To Ty dałeś sobie laurkę wyciągając ploty z mchu i paproci. Ale jak już napisałem wyżej - tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że nie można ruszać gówna...klucz13 pisze: ↑sob gru 31, 2022 5:54 pma czego po nim oczekiwałeś i tak dłuuugo wytrzymałminizbowid pisze: ↑sob gru 31, 2022 4:22 amO bulwa, Kabal ale wyjechałeś z armatą zza wersalki tera![]()
czekałem z niecierpliwością jak wylezie zacietrzewiony prymityw na poziomie najzagorzalszych wyznawców rydzyka
![]()
Zatem żyj sobie żuliku, swoim nędznym pijackim żywotem.
Jak najdalej z dala.
ić poszlochać w kątek, pooglądaj sobie sylwestra marzeń w tfu tvp, upiernicz się do spodlenia choć nic ci to nie pomoże, mimo wszystko niech ci się wiedzie w nowym roku
Zauważyłem...dawno temu, jak młody byłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość