Koronawirus
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Koronawirus
Mój kolega przeniósł się z miasta do wioski leśnej. Kupił golfa 2 z gazem i został listonoszem. Zadowolony. We wsi ma poważanie zaraz po proboszczu i sołtysie.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
tak samo mój kumpel
co innego może robić stary pancur o fizjonomi orangutana?
kupił vitarę anglika i ciśnie po górskim zadupiu zachwycon że w końcu nie musi wozu obchodzić
co innego może robić stary pancur o fizjonomi orangutana?
kupił vitarę anglika i ciśnie po górskim zadupiu zachwycon że w końcu nie musi wozu obchodzić
Potem masz polecony z sądu w skrzynce u sąsiada ze skutkiem doręczeniaZibi pisze: ↑śr kwie 08, 2020 7:16 amJak dzieci. A wystarczy przekierować polecone do skrzynki. Można nawet online.
https://eformularze.poczta-polska.pl/rdoskrzynki/

No jak dziecko... tak się dać zrobić

Poczta nie służy do dostarczania przesyłek, tylko do głosowania i sprzedawania dewocjonalnych książekAudiofil89 pisze: ↑wt kwie 07, 2020 8:56 pmJak zmusić tego skurw........ listonosza żeby przestał mi zostawiać awizo. Mieszkam w obecnym miejscu od 3 lat a gościa widziałem raz w życiu. Ciągle awiza zostawia. Żona z dzieciakiem od 2 lat w domu siedzi, niepracuje tylko niańczy córę. Jeśli już wychodzi z nią to po 12. Teraz wogóle się z domu nierusza i ja też praca co 2-3 dzień i rzadko na zakupy wieczorami. Jakim cudem ten pier..... idiota nie może nas zastać??? 3 skargi na gościa złożyłem w tym dwie osobiście i nic. Czy ten leń śmierdzący, dupek jeden nierozumie że zmuszając ludzi do stania z awizem w kolejce przed pocztą, przyczynia się do rozprzestrzeniania się tego cholernego wirusa? Jakim to debilem trzeba być! Ufff!
Ulżyłem sobie, dziękuje za uwagę.

Bajdełej: Fajny komunikat na stronie https://emonitoring.poczta-polska.pl/ (czekam na wysłany dwa tygodnie temu priorytetowy polecony)
Ciekawe skąd wiedzą, gdzie jest kwarantanna? Może zakładają, że wszędzie?
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Ja w zeszłym roku dostałem sms, że paczka z Białego Stoku do mnie idzie. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie informacja, że miejscem odbioru jest Warszawa. No i oczywiście nikt nic do mnie nie wysyłał. Dwa dni później dostałem sms, że paczka została doręczona. Ucieszyłem się ze sprawności poczty w doręczaniu moich przesyłek 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
jak myślicie...
długo by u nas postały??

długo by u nas postały??

Pewnie 30s, szczególnie w Radomiu, niemniej, sens maseczek leżących luzem, które są dotykane przez każdego biorącego jest średni 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
bierzesz palcyma dwoma za środek górnej - tak lekarze pobierają maseczki, rękawiczki itd... może da się lepiej ale zasadniczo i tak nieźle.
Prawdopodobnie po świętach idioci rządowi zrobią obowiązek maseczek. Rafaello nam tu pięknie opowie skąd mam wziąć 20 maseczek na każdego pracownika na dzień.
Prawdopodobnie po świętach idioci rządowi zrobią obowiązek maseczek. Rafaello nam tu pięknie opowie skąd mam wziąć 20 maseczek na każdego pracownika na dzień.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Za gratis nalepy forumowe moja żona Ci uszyje i wyślę kostenlos
Aaa, wróć - wysyłka chyba nie dojdzie, pisiory trzymają łapę na poczcie i otwierają listy, także pewnie zajebia
Aaa, wróć - wysyłka chyba nie dojdzie, pisiory trzymają łapę na poczcie i otwierają listy, także pewnie zajebia

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
luuz
dzięki za chęci
rozważam zakup czołgu i manifest obywatelskiego nieposłuszeństwa
ten osrany kaczogród to festiwal wszystkiego czego nienawidzę w aparacie przymusu
dzięki za chęci
rozważam zakup czołgu i manifest obywatelskiego nieposłuszeństwa
ten osrany kaczogród to festiwal wszystkiego czego nienawidzę w aparacie przymusu
Trochę kretywności, maseczka to moze być cokolwiek, bierz przykładMroczny pisze: ↑śr kwie 08, 2020 2:35 pmbierzesz palcyma dwoma za środek górnej - tak lekarze pobierają maseczki, rękawiczki itd... może da się lepiej ale zasadniczo i tak nieźle.

- poborcapodatkowy
Marvin Heemeyer daje

Pajero Sport 3.0 V6 '00 - było
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Mają narzędzia do tresury i środki przymusu.
Tu niby na śmiesznie jest, a mi wcale nie do śmiechu:
https://www.videoman.gr/pl/25486
Tu niby na śmiesznie jest, a mi wcale nie do śmiechu:
https://www.videoman.gr/pl/25486
Wujek Dobra Rada 

Czołgu nie mam..jeszcze
- ale dołączę się do pochodu. Może to niegłupi pomysł??

Zbowid

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Właśnie przyswajam sobie zasady higieny :
https://youtu.be/8YmVCcXkPK4
https://youtu.be/8YmVCcXkPK4
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- lesio jeep
-
jak to skąd z tych zamówień unijnych co to będą dostępne w lipcu yewropa chętnie odsprzeda zbędne maseczkiMroczny pisze: ↑śr kwie 08, 2020 2:35 pmbierzesz palcyma dwoma za środek górnej - tak lekarze pobierają maseczki, rękawiczki itd... może da się lepiej ale zasadniczo i tak nieźle.

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
- lesio jeep
-
nie mieli zwykła stadna panika jak u bydłatanto pisze: ↑czw kwie 09, 2020 11:21 ammieli rację? https://www.money.pl/gospodarka/papier- ... 2945a.html![]()
https://streamable.com/4tko26
Milicjant przepelniony swoją zajebistością i możliwościami jakie dało mu Państwo na mocy tej j....ej specustawy covid.
Milicjant przepelniony swoją zajebistością i możliwościami jakie dało mu Państwo na mocy tej j....ej specustawy covid.
Jak oglądam to aż dusi w środku by tym chvjom przyjebać.Piotrek M pisze: ↑czw kwie 09, 2020 2:39 pmhttps://streamable.com/4tko26
W Stanie Wojennym też pełno było takich mend.
Mam nadzieję doczekać burzenia Kaczych pomników i jego przydupasów w więzieniach.
Nie mam też nic przeciw wariantowi Czauczesku ... może mi minie ...

***** USA
to gdzieś tak na jesieni
rafaella wybrańcy to już wiedzą:
Komenda Główna Policji kupuje 5 sztuk pojazdów bojowych wyposażonych w armatki wodne i zbiorniki na wodę (płyn) o pojemności 9.000 litrów każdy.
Pojazdy te to wydatek około 20.000.000 PLN.
Do tego 124 busy oznakowane.
Komenda Główna Policji kupuje 5 sztuk pojazdów bojowych wyposażonych w armatki wodne i zbiorniki na wodę (płyn) o pojemności 9.000 litrów każdy.
Pojazdy te to wydatek około 20.000.000 PLN.
Do tego 124 busy oznakowane.
- poborcapodatkowy
To, że ustawa łamie Konstytucję, to już wiemy. Ciekawie by było przypomnieć panom funkcjonariuszom ten tekst:
ROTA ŚLUBOWANIA
Zgodnie z art. 27 pkt. 1 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 r. o Policji, przed podjęciem służby policjant składa ślubowanie według następującej roty:
"Ja, obywatel Rzeczypospolitej Polskiej, świadom podejmowanych obowiązków policjanta, ślubuję:
służyć wiernie Narodowi, chronić ustanowiony Konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej porządek prawny,
strzec bezpieczeństwa Państwa i jego obywateli, nawet z narażeniem życia.
Wykonując powierzone mi zadania, ślubuję pilnie przestrzegać prawa, dochować wierności konstytucyjnym organom Rzeczypospolitej Polskiej,
przestrzegać dyscypliny służbowej oraz wykonywać rozkazy i polecenia przełożonych.
Ślubuję strzec tajemnic związanych ze służbą, honoru, godności i dobrego imienia służby oraz przestrzegać zasad etyki zawodowej."
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
- lesio jeep
-
tylko ze jakbyś nie wiedział to od 2005 roku ustawodawstwo unijne ma priorytet a tam właśnie przewidują takie działaniepoborcapodatkowy pisze: ↑czw kwie 09, 2020 7:00 pmTo, że ustawa łamie Konstytucję, to już wiemy. Ciekawie by było przypomnieć panom funkcjonariuszom ten tekst:ROTA ŚLUBOWANIA
Zgodnie z art. 27 pkt. 1 Ustawy z dnia 6 kwietnia 1990 r. o Policji, przed podjęciem służby policjant składa ślubowanie według następującej roty:
"Ja, obywatel Rzeczypospolitej Polskiej, świadom podejmowanych obowiązków policjanta, ślubuję:
służyć wiernie Narodowi, chronić ustanowiony Konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej porządek prawny,
strzec bezpieczeństwa Państwa i jego obywateli, nawet z narażeniem życia.
Wykonując powierzone mi zadania, ślubuję pilnie przestrzegać prawa, dochować wierności konstytucyjnym organom Rzeczypospolitej Polskiej,
przestrzegać dyscypliny służbowej oraz wykonywać rozkazy i polecenia przełożonych.
Ślubuję strzec tajemnic związanych ze służbą, honoru, godności i dobrego imienia służby oraz przestrzegać zasad etyki zawodowej."
- poborcapodatkowy
Na szybko cytat z Wiki:
Polski Trybunał Konstytucyjny orzekł przy okazji badania zgodności traktatu akcesyjnego z Konstytucją RP, że o ile prawo wspólnotowe może mieć pierwszeństwo przed ustawami prawa krajowego, o tyle nie oznacza to, że ma automatycznie pierwszeństwo także przed Konstytucją[2][3].
W świetle tego orzeczenia zasada pierwszeństwa prawa wspólnotowego nie narusza statusu Konstytucji jako najwyższego aktu prawnego w Polsce.
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była
Frontera 2.0 '94 - była
Niva '90 - była