Ordo Piździelis
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Ordo Piździelis
raczej patusy ciągną do siebie...
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
no nie do końca, jeśli ktoś przekona dziewczyny na złożenie sprawy o molestowanie i gwałt, a obdukcja wykaże "dwuznaczne odgłosy" to się nigdy nie wybronią, choćby ich sam adrian święciłczarny bielsko pisze: ↑wt lut 01, 2022 10:13 ama tak na poważnie teraz to nikt za rozporek nie chwycił więc ujebią sprawie łeb przy samej dupie a jak któraś z tych 16 zaciąży to już będzie jej problem bo wątpię, żeby którakolwiek milicyjna świnia postanowiła pomóc w takiej sytuacji.
zależy kto by na tym chciał zarobić i ile

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Uważaj, Zibi czytuje to forum, jeszcze mu serducho nie wytrzyma takich bluzgów...czarny bielsko pisze: ↑wt lut 01, 2022 10:13 amNo 16 lat to już można w świetle prawa![]()
a co do mamusi: nie pamięta wół jak cielęciem był![]()
![]()
a tak na poważnie teraz to nikt za rozporek nie chwycił więc ujebią sprawie łeb przy samej dupie a jak któraś z tych 16 zaciąży to już będzie jej problem bo wątpię, żeby którakolwiek milicyjna świnia postanowiła pomóc w takiej sytuacji.

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Do Zibiego nic nie mam i do kilku byłych policjantów teżmisman pisze: ↑wt lut 01, 2022 9:25 pmUważaj, Zibi czytuje to forum, jeszcze mu serducho nie wytrzyma takich bluzgów...czarny bielsko pisze: ↑wt lut 01, 2022 10:13 amNo 16 lat to już można w świetle prawa![]()
![]()
a tak na poważnie teraz to nikt za rozporek nie chwycił więc ujebią sprawie łeb przy samej dupie a jak któraś z tych 16 zaciąży to już będzie jej problem bo wątpię, żeby którakolwiek milicyjna świnia postanowiła pomóc w takiej sytuacji.![]()
![]()

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
są psy i są policjanci.czarny bielsko pisze: ↑wt lut 01, 2022 9:37 pmDo Zibiego nic nie mam i do kilku byłych policjantów teżmisman pisze: ↑wt lut 01, 2022 9:25 pmUważaj, Zibi czytuje to forum, jeszcze mu serducho nie wytrzyma takich bluzgów...czarny bielsko pisze: ↑wt lut 01, 2022 10:13 amNo 16 lat to już można w świetle prawa![]()
![]()
a tak na poważnie teraz to nikt za rozporek nie chwycił więc ujebią sprawie łeb przy samej dupie a jak któraś z tych 16 zaciąży to już będzie jej problem bo wątpię, żeby którakolwiek milicyjna świnia postanowiła pomóc w takiej sytuacji.![]()
![]()
mogę nawet powiedzieć, że zajebiste chłopy i pomocy nigdy nie odmówią. Ja mówię tutaj o tych wydmuszkach, które mamy teraz... a najlepsze jest to, że stara gwardia niezbyt chętnie się do młodych przyznaje
Z resztą, sam prawie popełniłem ten błąd, na szczęście stwierdzili że byłem zbyt młody

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
jakby to moje staffiki usłyszały to byś z poszarpaną dupą wybiegałminizbowid pisze: ↑wt lut 01, 2022 9:40 pmsą psy i są policjanci.czarny bielsko pisze: ↑wt lut 01, 2022 9:37 pmDo Zibiego nic nie mam i do kilku byłych policjantów teżmogę nawet powiedzieć, że zajebiste chłopy i pomocy nigdy nie odmówią. Ja mówię tutaj o tych wydmuszkach, które mamy teraz... a najlepsze jest to, że stara gwardia niezbyt chętnie się do młodych przyznaje
Z resztą, sam prawie popełniłem ten błąd, na szczęście stwierdzili że byłem zbyt młody![]()

w życiu milicjanta nie porównam do psa bo to ujma dla tych zwierzaków
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
Staffiki to są najłagodniejsze psy z jakimi miałem przyjemność obcować. Takie burki, tylko troche mocniej gryzą jak się z nimi bawisz
Łagodniejsze są chyba tylko labradory i goldeny

Łagodniejsze są chyba tylko labradory i goldeny
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
No i cały plan w pizdu
a myślałem, że mit o psach zabójcach znasz 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
Jak właściciel jest zjebany, to i cziłała nogawkę opierdoli 

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
dokładnie
poje poza wrodzonym ADHD są jak najbardziej do interakcji z człowiekiem

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
E. Nigdy nie musiałeś odrzepiać amstaffa z kolan, bo wlazł, rozlał się i paruje szczęściem. 

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Fajne pokrowce na psyczarny bielsko pisze: ↑wt lut 01, 2022 9:56 pmdokładniepoje poza wrodzonym ADHD są jak najbardziej do interakcji z człowiekiem
![]()
![]()

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Krzychu i amstafy i pitki i to nie tak, że położy się obok tylko wywali na kolanach i wystawi do miziania 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Koleżanka szyjeKrees pisze: ↑wt lut 01, 2022 9:57 pmFajne pokrowce na psyczarny bielsko pisze: ↑wt lut 01, 2022 9:56 pmdokładniepoje poza wrodzonym ADHD są jak najbardziej do interakcji z człowiekiem
![]()
![]()
![]()

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
Znajomy ma american bully, psiak waży ponad 50kg. To jest dopiero problem, jak on stwierdzi, że się na tobie położy.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
fajne są
ale jednak wolę staffiki 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- Misiek Cypr
-
A Azjata Środkowy, to tego niby nie robi, tylko waży 80, a nie 50minizbowid pisze: ↑wt lut 01, 2022 10:01 pmZnajomy ma american bully, psiak waży ponad 50kg. To jest dopiero problem, jak on stwierdzi, że się na tobie położy.

Czwarta rano, wcale nie Nowy Jork, tylko Bojano, tego doswiadczyłem, jak pieseczek sie do koi wpier...lił

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Te psy są tak ujmująco pokraczneminizbowid pisze: ↑wt lut 01, 2022 10:01 pmZnajomy ma american bully, psiak waży ponad 50kg. To jest dopiero problem, jak on stwierdzi, że się na tobie położy.

Spanie z psem w hundce to jest osobny temat. Zwłaszcza w takiej, co ma gabaryty obszernej trumny, a fafik gramoli swoje 35kg do samych nóg, nawraca, kładzie się na wysokości tułowia i radośnie zieje bo mu gorąco. Piękna sprawa o 3 nad ranem.Misiek Cypr pisze: ↑wt lut 01, 2022 11:15 pmA Azjata Środkowy, to tego niby nie robi, tylko waży 80, a nie 50minizbowid pisze: ↑wt lut 01, 2022 10:01 pmZnajomy ma american bully, psiak waży ponad 50kg. To jest dopiero problem, jak on stwierdzi, że się na tobie położy.
Czwarta rano, wcale nie Nowy Jork, tylko Bojano, tego doswiadczyłem, jak pieseczek sie do koi wpier...lił![]()

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Mój skundlowacony rabarbar (45kg) właził do wyra, zasypial po czym sztywnialy mu nogi.. Radośnie przy tym popierdując... Pościeli nie szło z niego wytaszczyc
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- minizbowid
-
Nasze nie mialy wstepu do domu, po tym jak mi pies jednym chapnieciem opierdolil paczke parowek, ktore jeszcze nie byly odfoliowane.Misiek Cypr pisze: ↑wt lut 01, 2022 11:15 pmminizbowid pisze: ↑wt lut 01, 2022 10:01 pmZnajomy ma american bully, psiak waży ponad 50kg. To jest dopiero problem, jak on stwierdzi, że się na tobie położy.
A Azjata Środkowy, to tego niby nie robi, tylko waży 80, a nie 50
Czwarta rano, wcale nie Nowy Jork, tylko Bojano, tego doswiadczyłem, jak pieseczek sie do koi wpier...lił![]()
I jesli nie znasz psa, inaczej reagujesz na bullika, staffa czy innego terriera, a inaczej na czołg ktory STWIERDZIL, ze on sie rozpedzi, a czy wyhamuje to juz twoj problem

I azjaty nie wejda do wyra, kurturarnie jebnie sie przy lozku, nigdy na. i to maja jakis taki odruch, nie wazne czy mlody czy stary, zaden nie wchodzil nigdy na lozko, nawet z niego schodzily, jakby sie bały.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- Misiek Cypr
-
To nie wiem, ale koleżanka miała takiego co właził nawet obcym, jak drzwi do sypialni nie zamknęli. Suka to była.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044