Grajo
Moderator: Misiek Bielsko
- minizbowid
-
Re: Grajo
W F1 coś się czasami dzieje. Mój dziadek oglądał Kubice, ale mówił, że ogląda głównie dla wypadków 

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
przynajmniej jest na co popatrzyć jak mają dzwona przy takiej prędkości a nie na to jak jeden drugiego dotknie palcem i ten drugi nagle leży i skręca się z bólu jak [cenzura] jakaś
to już wolę hokeja oglądać - dostanie w ryj krążkiem, wypluje zęby i jedzie dalej jak gdyby nigdy nic 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Ja się dowiedziałem, bo żona kazała po drodze do domu kulić naczosy i Desperadosy
Z godzinę po zakończeniu meczu byłem. Myślałem, że to zwyczajowo się jakod o 20.00 zaczyna i nigdy wcześniej 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Nie żebym się fascynował i po nocach nie spał. Ale to jednak drużyna narodowa i raz na 4 lata mozna obejrzeć. Chociazby po to, aby mieć własne zdanie w temacie piłki noznej.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
Ja np mam już takie zdanie. O piłce ogólnie. O drużynie narodowej też. O innych narodowych sprawach zresztą również... 

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
A tak btw. Co ten nasz narodowy prezydent znów odjebał?
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
erpe_roman
- goralski
-
- Kontaktowanie:
F1 jest jednak bardziej techniczna, tam dla ludzi siedzących głębiej w temacie mowa jest o dziesiątych sekund, czasem setnych. Kiedyś to była królowa techniki motory, dzisiaj trochę bardziej biznes i polityka, ale technologia dalej jest na najwyższym poziomie. Do tego strategia - od wyścigowej, przez ustawienia do finansowej. No i emocje kierowców przy 300km/h są mało przewidywalne.heniu pisze: ↑wt lis 22, 2022 10:01 pmAle to masz na myśli naszych " orłów ", na co dzień nie oglądam ale raz na te 4 lata poświęcam im trochę czasu. Zazwyczaj są to trzy mecze z Polskąi finał. Ale mój brat i ojciec to wszystkie muszą obejrzeć , ja jeszcze nie za bardzo rozumiem fascynacji F1 i też oglądanie tego w tv ale każdy robi ze swoim czasem co chce
Piłki nie oglądam
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Można też się raz na 4 lata pierdolnac młotkiem w palec albo wypić szklankę rtęci - żeby wyrobić sobie zdanie.
Tak to widzę.
Tomek
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
nasz narodowy prezydent rozmawiał sobie przez telefon z dwoma ruskimi trolami, podającymi się za prezydenta Francji.
Jednakże nie zdradził on żadnych tajemnic, gdyż jego poziom znajomości języka angielskiego spowodował, iż należy rozmowę uznać za szyfrowaną.

Nie chodzę do biblioteki
Piłkę zacznę oglądać, jak zacznie przypominać sport. A nie biznesowo-reklamowe geszefty.
Ktoś z kibiców piłki kopanej ma na przykład świadomość że ostatnio we Wrocławiu odbyły się Mistrzostwa Świata w brydżu sportowym? I jak wypadi Polacy? Albo rezultaty naszych zawodników w windsurfingu?
Kopacze skórzanego worka są mi całkowicie obojętni

Piłkę zacznę oglądać, jak zacznie przypominać sport. A nie biznesowo-reklamowe geszefty.
Ktoś z kibiców piłki kopanej ma na przykład świadomość że ostatnio we Wrocławiu odbyły się Mistrzostwa Świata w brydżu sportowym? I jak wypadi Polacy? Albo rezultaty naszych zawodników w windsurfingu?
Kopacze skórzanego worka są mi całkowicie obojętni

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Drużyna narodowa zdaje się, że odzwierciedla naród, skoro go reprezentuje?

NATO prowadzi wewnętrzne dochodzenie w kierunku tego, kto w ogóle pozwolił mu się zbliżyć do telefonu bez nadzoru

Fakt, dali zrzuty w BBC - poziom wczesnego gimnazjum w Zadupiu, czyli się zgadza.

NATO prowadzi wewnętrzne dochodzenie w kierunku tego, kto w ogóle pozwolił mu się zbliżyć do telefonu bez nadzoru

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

co do piłki nożnej... czasem jakąś obejrzę,ale wielkim fanem nie jestem, wolę żużel czy też koszykówkę...
a poza tym jest tyle wspaniałych dyscyplin do oglądania, po co sobie nerwy szarpać ?
nooo np ilu z Was słyszało o Aleksandrze ?
https://www.youtube.com/watch?v=wFxI0kC ... portPolska
p.s
Ponoć TVP organizuje konkurs: rodzina, która podczas meczu rep. Polski użyje słów: o [cenzura] i japierdole dostanie miesięczny karnet na tankowanie na orlenie. *
* znalezione na necie
a poza tym jest tyle wspaniałych dyscyplin do oglądania, po co sobie nerwy szarpać ?
nooo np ilu z Was słyszało o Aleksandrze ?
https://www.youtube.com/watch?v=wFxI0kC ... portPolska
p.s
Ponoć TVP organizuje konkurs: rodzina, która podczas meczu rep. Polski użyje słów: o [cenzura] i japierdole dostanie miesięczny karnet na tankowanie na orlenie. *
* znalezione na necie

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
O gustach się nie rozmawia 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- Misiek Cypr
-
Od 1986r albo i wcześniej, nasza reprezentacja nie zagrała jakiegokolwiek ładnego meczu. Nie mówię o wygranym, ale widowiskowym. No przez tyle lat się nauczyłem, że nie warto ogladać naszej reprezentacji piłki noznej. Mozna ogladać U21, czy U19. Nie rozumiem, jak ktokolwiek moze mieć cheć ogladać mecze z udziałem naszej reprezentacji na mundialu.
A jako że nie posiadam odbiornika TV, to dylematu nie mam.
A jako że nie posiadam odbiornika TV, to dylematu nie mam.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044