smacznego
Moderator: Misiek Bielsko
Re: smacznego
Spróbuj sobie kiedyś do piwa tego robactwa podpieczonego i na ostro. Lepsze niż świńskie ryje wepchane w świńskie jelito, znaczy te no, kabanosy

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

sam se zryj kabanosy
ja tego gowna nie tykam
co spadnie ze stolu plus szczurze ogony
chityna tez nie moje menu
ja tego gowna nie tykam
co spadnie ze stolu plus szczurze ogony
chityna tez nie moje menu
Lajita Mezcal Reposado zawiera larwę, zwaną również potocznie robakiem „Gusano”. Robak ten jest ceniony jako przysmak w Oaxacas, największym stanie produkującym mezcal w Meksyku. Między innymi ta larwa jest również znakiem towarowym i świadczy o wysokiej jakości agawy. Zapach: Intensywny, dymny, nuty trawy.
I wypić i zagryźć, takie dwa w jednym

I wypić i zagryźć, takie dwa w jednym

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
poza świerszczami co śmierdzą niemożebnie to bardzo chętnie urozmaicę dietę. Problem w tym, że nie będą to robaki podane na wschodni sposób ale zmielone i dodane do tych kabanosów. Czyli w sumie, wiele się nie zmieni
jeśliby ludziska w ogóle czytali skład tego co kupują i zjadają na co dzień to może byłby jakiś temat.
Podany przykład kabanosów i innych parówek jest idealny i tyle.
Należy czytać składy i jeść to na co nas stać i mamy ochotę/nam służy bądź nie. I cieszyć się z możliwości wyboru.
Należy czytać składy i jeść to na co nas stać i mamy ochotę/nam służy bądź nie. I cieszyć się z możliwości wyboru.
Tytus
przyznac sie ktory wpierdala parowki hehe
są tylko parówkowi skrytożercy

- minizbowid
-
Przestań chodzić do restauracji, to co sie czasami na kuchni wyprawia przyprawia o dreszczeIroncruz pisze: ↑śr sty 29, 2025 9:58 amjeśliby ludziska w ogóle czytali skład tego co kupują i zjadają na co dzień to może byłby jakiś temat.

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

mariusz
szacun
nie za te parowki
ino za to ze sie przyznales hehe
szacun
nie za te parowki
ino za to ze sie przyznales hehe
dorabiałem kiedyś w knajpach - więc wiem. Np. od tego czasu nie zjadłem w restauracji devolaja. Pamiętam też co pisał o karczmie Bida jeden z forumowiczów.minizbowid pisze: ↑śr sty 29, 2025 9:32 pmPrzestań chodzić do restauracji, to co sie czasami na kuchni wyprawia przyprawia o dreszczeIroncruz pisze: ↑śr sty 29, 2025 9:58 amjeśliby ludziska w ogóle czytali skład tego co kupują i zjadają na co dzień to może byłby jakiś temat.
Należy czytać składy i jeść to na co nas stać i mamy ochotę/nam służy bądź nie. I cieszyć się z możliwości wyboru.![]()
Nie jestem fanem marnowania jedzenia, ale przypomniała mi się scena z filmu-parodii MAFIA! gdzie musieli ciąć koszty i oszczędzali na wszystkim - kelner zbierał resztki ze stołu klientów, którzy skończyli jeść; przekładał to co zostało na jeden nowy talerz, uklepywał i podawał do stołu obok

Tytus
jeden nasz forumowy kolega nie bawi się w przekładanie na nowy talerz....po prostu zjada to co inni nie zjedli ze stołu obokIroncruz pisze: ↑czw sty 30, 2025 8:47 amdorabiałem kiedyś w knajpach - więc wiem. Np. od tego czasu nie zjadłem w restauracji devolaja. Pamiętam też co pisał o karczmie Bida jeden z forumowiczów.minizbowid pisze: ↑śr sty 29, 2025 9:32 pmPrzestań chodzić do restauracji, to co sie czasami na kuchni wyprawia przyprawia o dreszczeIroncruz pisze: ↑śr sty 29, 2025 9:58 amjeśliby ludziska w ogóle czytali skład tego co kupują i zjadają na co dzień to może byłby jakiś temat.
Należy czytać składy i jeść to na co nas stać i mamy ochotę/nam służy bądź nie. I cieszyć się z możliwości wyboru.![]()
Nie jestem fanem marnowania jedzenia, ale przypomniała mi się scena z filmu-parodii MAFIA! gdzie musieli ciąć koszty i oszczędzali na wszystkim - kelner zbierał resztki ze stołu klientów, którzy skończyli jeść; przekładał to co zostało na jeden nowy talerz, uklepywał i podawał do stołu obok![]()

Zanim odejdą od stołu jedzącyLaska pisze: ↑czw sty 30, 2025 9:17 amjeden nasz forumowy kolega nie bawi się w przekładanie na nowy talerz....po prostu zjada to co inni nie zjedli ze stołu obokIroncruz pisze: ↑czw sty 30, 2025 8:47 amdorabiałem kiedyś w knajpach - więc wiem. Np. od tego czasu nie zjadłem w restauracji devolaja. Pamiętam też co pisał o karczmie Bida jeden z forumowiczów.minizbowid pisze: ↑śr sty 29, 2025 9:32 pm
Przestań chodzić do restauracji, to co sie czasami na kuchni wyprawia przyprawia o dreszcze![]()
Nie jestem fanem marnowania jedzenia, ale przypomniała mi się scena z filmu-parodii MAFIA! gdzie musieli ciąć koszty i oszczędzali na wszystkim - kelner zbierał resztki ze stołu klientów, którzy skończyli jeść; przekładał to co zostało na jeden nowy talerz, uklepywał i podawał do stołu obok![]()
![]()
![]()

kiedy w niedzielę o 16 okazuje sie, że jeszcze jesteśmy w ostrawie to obiadokolacja w delikatesach orlen.. jakby nie kombinował zawsze tak wychodzi
- minizbowid
-
Pracowałem kiedyś z jednym gościem z Bidy. Opowiadał, że to co wizualnie nie było ruszone, wracało w bemar. Surówki, ziemniaki, większość sideów. Ludzie dalej tam jedzą i gadają jakie to nie jest pyszne jedzonkoIroncruz pisze: ↑czw sty 30, 2025 8:47 amdorabiałem kiedyś w knajpach - więc wiem. Np. od tego czasu nie zjadłem w restauracji devolaja. Pamiętam też co pisał o karczmie Bida jeden z forumowiczów.minizbowid pisze: ↑śr sty 29, 2025 9:32 pmPrzestań chodzić do restauracji, to co sie czasami na kuchni wyprawia przyprawia o dreszczeIroncruz pisze: ↑śr sty 29, 2025 9:58 amjeśliby ludziska w ogóle czytali skład tego co kupują i zjadają na co dzień to może byłby jakiś temat.

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

To, że wcześniej coś było na innym talerzu nie wpływa na jego smak, surówka jest nadal tą samą surówką, zmienia się jedynie psychologia 

PIV 3,2DiD
Uwielbiam tych wszystkich prawaków. Zawsze zacofani na każdym etapie. Pierwsze rozporządzenie dopuszczające mąkę np. ze świerszczy weszło 24 stycznia 2023 roku. I od tego czasu produkty zawierające te skłądniki są w unijnym obrocie.mazeniak pisze: ↑wt sty 28, 2025 12:35 amno to od lutego oficjalnie wpierdalamy robaki
https://eur-lex.europa.eu/legal-content ... 32025R0089
o takie o:
![]()
Czyli jesteś zacofany tak ze dwa lata. Póżno sms-y z centrali czytasz.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
tys nowoczesny i usmiechniety za to
lykniesz kazde gowno co ci zapodadza
i jeszcze bedziesz zadowolony
lykniesz kazde gowno co ci zapodadza
i jeszcze bedziesz zadowolony
- lesio jeep
-
mało wiesz o życiu prawaki nie potrzebują unijnych dyrektyw żeby zdecydować co wrzucą na talerz to nie tresowane lemingiZibi pisze: ↑pt sty 31, 2025 12:16 pmUwielbiam tych wszystkich prawaków. Zawsze zacofani na każdym etapie. Pierwsze rozporządzenie dopuszczające mąkę np. ze świerszczy weszło 24 stycznia 2023 roku. I od tego czasu produkty zawierające te skłądniki są w unijnym obrocie.mazeniak pisze: ↑wt sty 28, 2025 12:35 amno to od lutego oficjalnie wpierdalamy robaki
https://eur-lex.europa.eu/legal-content ... 32025R0089
o takie o:
![]()
Czyli jesteś zacofany tak ze dwa lata. Póżno sms-y z centrali czytasz.

i odróżniają świerszcze od mączniaka
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
milicjantowi nie wytlumaczysz
- minizbowid
-