Nie szedł jak ciepłe bułeczki... to była wyprzedaż rocznika...2021

Moderator: Misiek Bielsko
Pacz post Zbowida ... Potrzymaj mi piwojradek pisze: ↑sob paź 26, 2024 6:42 amRubi ma reduktor 4.3 co nie wróży nic dobrego na piachu. Na kamieniach owszem, jest super. Na piach pomaga zejście z ciśnieniem do 1.2-1.3. Kompresor obowiązkowy. Ja swoim wpełni załadowanym wjechałem na Pomorską Górę Piachu i nawet na niej nocowałem.
Któtki JK nie jedzie tak fajnie po asfalcie i nie da się wejśc na tylną kanapę.
Człowiek zawsze sobie znajdzie usprawiedliwienie dla poniesionych wydatków, żeby nie wyjść przed lustrem na frajera
Nie neguję.
ZbychoS pisze: ↑ndz lis 10, 2024 2:55 pmNie neguję.
Stąd użycie frazy subiektywne odczucie.
Mam wydruk z hamowni ile było i ile przybyło. Nie mam zamiaru pchać się dalej w wyścig zbrojeń. Jest jak jest i będzie jak jest.
Tak z historii. Miałem Vito 105KM. Zrobiłem ( warsztat zrobił ) chip tuning i po wyjeździe z warsztatu WIELKIE rozczarowanie, to tylko TO![]()
. 105 +25km. Po jakimś czasie musiałem wyjąć chip i wtedy poczułem różnicę. Jak się robi lepiej nie zauważamy. Zauważamy jak się choćby minimalnie pogarsza.
To ten którego nie kupiłem
To taniej by wyszło założyć jakąś zwężkę żeby go zamulić na jakiś czas, a potem ją wyjąć i cieszyć się osiągami.ZbychoS pisze: ↑ndz lis 10, 2024 2:55 pm
Tak z historii. Miałem Vito 105KM. Zrobiłem ( warsztat zrobił ) chip tuning i po wyjeździe z warsztatu WIELKIE rozczarowanie, to tylko TO![]()
. 105 +25km. Po jakimś czasie musiałem wyjąć chip i wtedy poczułem różnicę. Jak się robi lepiej nie zauważamy. Zauważamy jak się choćby minimalnie pogarsza.
Jakby to powiedzieć
Jak miga kontrolka, to pomaga kawałek czarnej taśmy klejącej i już nie denerwuje miganiem
Jemu bardziej chodzi o naprawienie pipa....
Mam tylko plaster w cielistym, beżowym kolorze. Też będzie wkurwiał
Można też obniżyć siedzenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość