pożądam

Moderator: Misiek Bielsko
Honda XR 650 ci się trafia czasami czy only DR 650kulkagsx1200 pisze:jakby kto szukal to mam dr650 se do sprzedania
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-dr-650 ... l8jKu.html
Ale mnie wkur_wia spamowanie w temacie ogłoszenia: "nie xt xtz klr xr ttr xl at "kulkagsx1200 pisze:jakby kto szukal to mam dr650 se do sprzedania
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-dr-650 ... l8jKu.html
"Oglądalność wzrasta, typy nie wiedzo co chco", czyli sprzedajecie śmieci leszczom. Nikt kumaty nawet nie spojrzy na takie ogłoszenie, bo wiadomo, że jest to jakiś śmietnik, który trzeba wcisnąć komuś, kto się nie zna. Jest to skurwysyństwo, którego niestety nie da się odfiltrować.lysy76 pisze:Spuść ciśnienie. Oglądalność wzrasta.
Typy nie wiedzo co chco, to se kupio motor.
"Hejt" - to teraz takie modne słowokulkagsx1200 pisze:a mnie najbardziej wkurwiaja tacy kolesie jak wyzej , hejt jest , jestem wazny![]()
wielu ludzi szuka motocykla , czesto nie majac rozeznania ,nie wiedza ze istnieja rozne modele , ze suzuki dr to nie tylko jeden motocykl a kilka calkiem roznych , ze jest wiele innych duali a nie tylko xt czy xl i po to wlasnie sie wpisuje
po drugie, jesli nie ogladales motocykla to nie wnioskuj
a skoro uwazasz ze za drogo to zapraszam na zakupy za granice , tam na pewno znajdziesz taniej
dwapiwa pisze:
"Hejt" - to teraz takie modne słowoJak już rurki za mocno szczątki jąder zaczynają uciskać, to wówczas się ono pojawia.
http://sjp.pl/hejt
Sprzedam, jedyny taki, super, _____NIE______ dr, wr, xj, xt, fz, zx, rm, cr, zr,sx, cb, cx, rs,dl, er,yz, xv... itd, bo ludzie nie wiedzą czego szukają . To tylko dwuliterowe skróty, są też trzyliterowe: _____NIE______, xtz, crf, yzf, tzr, vfr, cbr, nsr, ntv, zzr... Bo ludzie są głupi i nie wiedzą czego chcą.
.
Wreszcie ktoś kumatypiotrck pisze:przecież nie o jakość motocykli chodzi tylko o ogłoszenie zrobione przez handlarza Mirka
I zabrakło Ci znajomych na kolejną, więc spamujesz tutaj i w ogłoszeniu: "nie xt xtz klr xr ttr xl at". Tak na marginesie, to zmień zdjęcia. Z zeszłej wiosny / lata zniechęcają potencjalnych kupców XTZ, którzy trafią na Twoje ogłoszenie i zmienią zadnie i będą pałać niepohamowanym pragnieniem posiadania DRkulkagsx1200 pisze:kolego Dwa piwa , jakbym szukal leszcza to bym tutaj linka nie wstawial , mialem takich deerek z 10 i wiekszoscia z nich lataja moi znajomi
Nie chcesz dyskutować, a piszesz, że jestem z tych co chcą nowe moto w cenie złomukulkagsx1200 pisze: akurat tak sie sklada ze mam pojecie jako takie o motocyklach , mialem ich "troche"
o cenach , stosunku jakosci do ceny danych egzemplarzy nie bedez toba dyskutowal , bo czuje zes z tych co by chcieli salon w cenie zlomu , zreszta , to takie nasze narodowe![]()
lec do niemiec , znajdziesz "igle" za grosze![]()
Bloczek do wyciągarki 3t ? mam na zbyciu. Nówka, dziewica.jarekstryszawa pisze:Tak trochę przykasztanię- nabyłem klasyczne żelastwo Grizzly 600 i potrzebuję doń trochę fantów- znacie może jakiegoś (uwaga- oksymoron) uczciwego handlarza szpejem do ATV?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości