Wiem tylko tyle ile wiem ...
Może będzie okazja. Mam nadzieję, że jeszcze nie dokończyliśmy wszystkich rozmów

Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą ... z Forum ...

Moderator: Misiek Bielsko
Wiem tylko tyle ile wiem ...
Wpadaj na Mamuty.
Jak znajdziecie miejsce na spanie i w terenówce na objazd to TaaaaaaaaaaaaaaaK ...
Sam Cię będę powoził, a jak trza to i przywioze
Zbycho, polecam MiniZbowidtravel. .................Wszystkim polecam.
przecież to w czystej skondensowanej postaci mochero-katol-kibol, którym podobno tak się brzydząpiotrck pisze: ↑pt wrz 23, 2022 5:48 pmW 87% zgadzam się z Zbychem. Obicie mordy Rokforowi to powód do dumy, glorii i chwały na dzielni. Różnie bywało na forum w dyskusjach ale tutaj chyba zabrakło elementarnego ugryzienia sie w język.
Ps. Za Bertem też tęsknie. Tyle raz co potrafił mnie zrobić dobry poranek to nikt inny tego nie uczynił.
O ropie jeszcze wspomnij. Dwie szklanki wypijesz , trzy dni śpisz.minizbowid pisze: ↑pt wrz 23, 2022 8:18 pmNiezapomniane przeżycia, złamania, złamania z przemieszczeniem, zmiany na tle psychicznym, taki przenośny oddział chirurgii z ortopedią, z nutą psychiatryka.
Mógłbym się z tym zgodzić - że można było zareagować wcześniej. Tylko zareagować na co? Na to, że ktoś w dyskusji opowiada głupoty? Zdarza się. Mi na pewno.ZbychoS pisze: ↑pt wrz 23, 2022 5:16 pmjakieś 100-200 wpisów wcześniej Modowie powinni spacyfikować Rokfora, dać mu bana w tym temacie by nie pierdolił głupot. Od tych 100 czy 200 wpisów głosił dokładnie te same słowa. Równie dobrze mógł wkleić post nr 50 na miejsce postu nr 200 i nikt by zapewne tego nie zauważył.
Widzisz. Ja Rokfora nie znam. Zupełnie. Nie wiem, czy to zawodnik wagi ciężkiej czy papierowej. Zareagowałem na wypowiedź, a nie na otwartą okazję do łatwego wyżycia się. Rozmiar przeciwnika w tym wypadku nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Z drugiej strony, mimo mocno konfrontacyjnej natury, nie przemierzam ulic kolejnych metropolii szukając okazji do epickiego wpierniczu.Dwa, groźby "obicia mordy" kierowane przez gości wagi ciężkiej i superciężkiej do gościa jak pamiętam Rokfora, wagi lekkiej są delikatniemówiąc słabe.
Mam to gdzieś. Serio. Z merytorycznymi zaletami Rokfora nigdy się tutaj ani nigdzie indziej nie zetknąłem, choć wierzę, że są niemałe.Prawdopodobnie straciliśmy następne forumowicza. Powiem tylko, Rofor to nie tylko minusy, miał też plusy dodatnie które moim zdaniem przeważały nad minusami.
A to mnie akurat nie dziwi, bo się z taką opinią zgadzam. Uważam też, że wnosił wielokroć więcej niż Rokfor.Powiem też co zapewne Was zadziwi. Ten sam błąd popełniliście w wypadku Bercika ... tak jego ...
Nie znoszę gościa maksymalnie jak się da, ale też wnosił coś dla Forum.
Wystarczyło go utemperować, nie pozwolić na wyjątkowe chamskie jak na standardy Forum obrażanie innych userów.
Życie stało się prostsze bo zrezygnowaniu z tej funkcjonalności
Mom graaać ?
Z wiekiem liczy się jakość a nie ilość
To ja starzeję się od 15 roku życia. Minimum
O widzisz. Przez kilka miesięcy nie zaglądałem tutaj, czasu nie było, a od wałkowania tych samych kwestii tymi samymi słowami przez tych samych ludzi też musiałem odpocząć.ZbychoS pisze: ↑pt wrz 23, 2022 5:16 pmOd jakiegoś czasu jestem na emigracji wewnętrznej.
Zabieram głos z rzadka, tak by jedynie zaznaczyć na Forum fakt istnienia. Jak pies obsikujący drzewa, byście o mnie nie zapomnieli.
Więc; zawinili moderatorzy![]()
Tak, właśnie Oni. Są tematy których na Forum nie powinno się poruszać, są takie których nie wolno.
jakieś 100-200 wpisów wcześniej Modowie powinni spacyfikować Rokfora, dać mu bana w tym temacie by nie pierdolił głupot. Od tych 100 czy 200 wpisów głosił dokładnie te same słowa. Równie dobrze mógł wkleić post nr 50 na miejsce postu nr 200 i nikt by zapewne tego nie zauważył.
Dwa, groźby "obicia mordy" kierowane przez gości wagi ciężkiej i superciężkiej do gościa jak pamiętam Rokfora, wagi lekkiej są delikatniemówiąc słabe.
Wystarczyło by go ignorować i czekać aż Moderatorzy spełnią swój obowiązek.
Modowie dokonali grzechu zaniechania, nie spełnili swej roli.
Prawdopodobnie straciliśmy następne forumowicza. Powiem tylko, Rofor to nie tylko minusy, miał też plusy dodatnie które moim zdaniem przeważały nad minusami.
Powiem też co zapewne Was zadziwi. Ten sam błąd popełniliście w wypadku Bercika ... tak jego ...
Nie znoszę gościa maksymalnie jak się da, ale też wnosił coś dla Forum.
Wystarczyło go utemperować, nie pozwolić na wyjątkowe chamskie jak na standardy Forum obrażanie innych userów. Czytałem jego posty na forum Kamperów, tak jakoś potrafił się zachowywać, pisać bez wyzwisk i obelg. Czyli da się ...
Jakby co, nie mam nic przeciwko obrażaniu, ale subtelnie, z umiarem ...![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości