Co dobrego do golenia polecasz ?Bratproroka pisze: ↑wt gru 05, 2023 12:53 pmMam synów 23 i 19. Inny target.
Prezenty już kupione. Goli się ten 10-latek?Jak nie to nie pomogę.
Do tych treningów kawashi potrzebuje ciuchów na trening. To się zużywa w oczach. Kup coś z jajcarską grafiką jak trener pozwala (dowiedz się najpierw) t-shirt, albo rash guard, ale to chyba nie taki typ sportu. Coś z jajem.
Wraca coroczny koszmar
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Wraca coroczny koszmar
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Klasyczną maszynkę na żyletki. Mam Wilkinsona jakiegoś. Najmniej podrażnia. Pędzel do golenia też Wilkinson, mam go już z dekadę.
Jednorazówki to syf. Chyba, że najtańsze hotelowe darmówki z minimalną ilością ostrzy i bez nawilżających bajerów, te u mnie sprawdzają się najlepiej.
Z kremów itp ja używam serii Yego od Ziaja. Jest tania i dobra. Młodzi chwalą od nich też dezodorant w kulce.
A ogólnie to polecam zapuścić brodę
Będę teraz eksperymentował z elektrykami do golenia na gładko, ale za wcześnie by polecać konkrety
Jednorazówki to syf. Chyba, że najtańsze hotelowe darmówki z minimalną ilością ostrzy i bez nawilżających bajerów, te u mnie sprawdzają się najlepiej.
Z kremów itp ja używam serii Yego od Ziaja. Jest tania i dobra. Młodzi chwalą od nich też dezodorant w kulce.
A ogólnie to polecam zapuścić brodę

Będę teraz eksperymentował z elektrykami do golenia na gładko, ale za wcześnie by polecać konkrety
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Broda swędzi i ciężko się wydłubuje jej resztki z zakamarków w aucie.
Nad jakimś elektrykiem myślałem.
Nad jakimś elektrykiem myślałem.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Kabal zaraz Cię wyprowadzi z błędów młodości 

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Nic a nic się nie zgadzam. Poza tym , vo Ty z tą brodą robisz, że ją musisz z zakamarków wydłubywać?
Ja nic nie robię, bo brody nie noszę(próbowałem i swędziała)..
Kupiłem kiedyś auto od brodacza...
Być może nałogowo się czesał w korku. Sprzatania trochę miałem.
Kupiłem kiedyś auto od brodacza...

Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Swędzi koło 6 dnia jak rośnie... Potem to już kwestia czy i czym myjesz 

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Szampon do brody + olejek/balsam i nic nie swędzi.
Do golenia u mnie elektryczne podrażniają. Łeb - jednorazówki od Wilkinsona z 4 ostrzami. Najmniej się zapychają i najdłużej trzymają ostrość. Kąt głowicy też odpowiedni. Gillette miałem wszystkie i zawsze coś. Wypasy od Wilkinsona też przeciętnie. O brzytwie marzę, ale obawiam się, że nie dam rady z tyłu głowy na czuja
Do golenia u mnie elektryczne podrażniają. Łeb - jednorazówki od Wilkinsona z 4 ostrzami. Najmniej się zapychają i najdłużej trzymają ostrość. Kąt głowicy też odpowiedni. Gillette miałem wszystkie i zawsze coś. Wypasy od Wilkinsona też przeciętnie. O brzytwie marzę, ale obawiam się, że nie dam rady z tyłu głowy na czuja

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
mógłbyś się przez przypadek takową oskalpować 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Na świeżym zaroście czapka się trzyma jak na rzepie i od wiatru nie spadywuje

- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Ałć.
Prawie jak w kawale o grzebieniu.
Pan też dotarł do grzebienia?
Małżonek do głowy używał maszynki na palec. Dobry patent i bezpieczniejszy niż brzytwa. Do dokładności golenia też się nie można było przyczepić
https://allegro.pl/oferta/headblade-atx ... 4533449103
mydłem rano jak myjesz ryja?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
"król dbał o higienę. Kąpał się co kwartał, niezależnie od tego, czy już potrzebował, czy jeszcze nie".

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- lesio jeep
-
koń w oficerkach to pewnie 2 pary na raz potrzebuje to jakaś moda z zachoduAnulka pisze: ↑wt gru 05, 2023 12:53 pmMoja 15 latka przesiadła sie na żywego konia i wyprzedaje swoje hobby horse zbierając na oficerki i inne rzeczy dla konia
11 latek w grach siedzi i tylko jakieś doładowania wchodzą w grę. Choć kupiłam na poprzednie święta rodzinne piłkarzyki/mały stół i świetnie się bawimy grając choć niestety miejsca trochę zabiera

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
lesio jeep pisze: ↑sob gru 09, 2023 11:17 pmkoń w oficerkach to pewnie 2 pary na raz potrzebuje to jakaś moda z zachoduAnulka pisze: ↑wt gru 05, 2023 12:53 pmMoja 15 latka przesiadła sie na żywego konia i wyprzedaje swoje hobby horse zbierając na oficerki i inne rzeczy dla konia
11 latek w grach siedzi i tylko jakieś doładowania wchodzą w grę. Choć kupiłam na poprzednie święta rodzinne piłkarzyki/mały stół i świetnie się bawimy grając choć niestety miejsca trochę zabiera![]()

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
Chętnie zobaczę jak powinnam poprawnie napisaćlesio jeep pisze: ↑sob gru 09, 2023 11:17 pm
koń w oficerkach to pewnie 2 pary na raz potrzebuje to jakaś moda z zachodu![]()

logiczne jest, że oficerki dla młodej a inne rzeczy dla konia to bynajmniej nie oficerki aczkolwiek kaloszki, ochraniacze, zawijki itp... czapraków już nie zliczę.
To taka studnia bez dna jak autko z napędem 4x4 jeżdżące po bezdrożach

- goralski
-
- Kontaktowanie:
No....w piątek mikołajki, szlag by trafił...
Co roku ten sam problem - co by tu żonie kupić....nic nie potrzebuje, wszystko ma, jak coś dostanie to krytykuje ale spróbuj nic nie dać
W tym roku może rękawiczki mi tyłek uratują?takie na dojście i jazdę zimym samochodem? I teraz się zacznie - skóra czy membrana/polar? Może jakby cienkie były to jeszcze na biegówki starczą, z drugiej strony ma chyba ze 3 pary ale wszystkie jakieś takie se...
Może inny pomysł?trzeba niestety do jutra zdecydować, żeby do piątku doszło, jakoś w tym roku umknęło mi

Co roku ten sam problem - co by tu żonie kupić....nic nie potrzebuje, wszystko ma, jak coś dostanie to krytykuje ale spróbuj nic nie dać

W tym roku może rękawiczki mi tyłek uratują?takie na dojście i jazdę zimym samochodem? I teraz się zacznie - skóra czy membrana/polar? Może jakby cienkie były to jeszcze na biegówki starczą, z drugiej strony ma chyba ze 3 pary ale wszystkie jakieś takie se...
Może inny pomysł?trzeba niestety do jutra zdecydować, żeby do piątku doszło, jakoś w tym roku umknęło mi
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Na pewno to tu? 

Zbowid

Jak będziesz chciał rękawiczki zakupić - zobacz tej firmy: https://mkuc.pl/goralski pisze: ↑wt gru 03, 2024 6:38 pmNo....w piątek mikołajki, szlag by trafił...![]()
Co roku ten sam problem - co by tu żonie kupić....nic nie potrzebuje, wszystko ma, jak coś dostanie to krytykuje ale spróbuj nic nie dać![]()
Kupiłem u nich ostatnio jelenia z wełną i warte każdej złotówki.
Tytus
Etam, mechanix'y kup, może się nie spodobają to będziesz miał jak znalazł 

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
może jakis ładny, cieplejszy szal? bo o bieliznie nie wspomnę