Koronawirus
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Koronawirus
Wziąl kredyt?

to że jesteśmy w dupie, to jasne
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
Kisielewski.
Dasz wiarę?kpeugeot pisze: ↑ndz mar 15, 2020 8:14 pmSerio masz 3 kobity w domu i pytasz się po co zapasy śr higienicznych w tym papieru toaletowego?Nikitol pisze: ↑ndz mar 15, 2020 7:35 pmSerio wybrałeś wszystkie pieniądze z banku po czym postanowiłeś wykupić Papier toaletowy?
Staram się być jak najbardziej poważny
Edit.
Dobra, pieniędzy w banku nie trzymam, ale
jest mięso, które potrafię zabezpieczyć na 20 lat, kasze, zboża, makarony, zwierzęta chowne, woda z własnej studni, energia z solarów, czy młynka, ale srajtaśma?
Why?
A jak tam nastwienie ze ten wirus to nic poważnego?
Nawet Watykan zapowiedział uroczystości Wielkanocne bez uczestnictwa wiernych
Co do Watykanu, to Tobie do niego obecnie bliżej
Kisielewski.
Kisielewski.
Tak, z zachodu bliżej niż z lubelszczyny, brawo szerloku
Wszystkie nie, ale wystarczająco dużo. Nie było tyle papieru ile chciałem, więc kupiłem wóz dowodzenia armii ISIS z tej rozpaczy

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172

Kisielewski.
Kisielewski.
- lesio jeep
-
są na moim pejsbuku

2 białe jedna arabka najstarsza ma 24 lata + samiec alfa

była chętna jeszcze czarna ale skończyła właśnie 30 lat wiec za stara dla mnie
Ostatnio zmieniony ndz mar 15, 2020 9:17 pm przez lesio jeep, łącznie zmieniany 1 raz.
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Czyli jest zepsuty czy nie jest zepsuty?Nikitol pisze: ↑ndz mar 15, 2020 7:49 pmPonieważ sfermentowany mìód nie jest pożądanym, produktem pszczelarzy, a nawet stanowi pewien poziom fiaska, to zdecydowana większość pragnie otrzymać pełnowartościowy produkt, a ktoś tam, niech sobie z nim robi co chce..tanto pisze: ↑ndz mar 15, 2020 7:41 pmRobimy postępy, poniekąd przyznajesz że miód może być niedojrzały i dojrzały, czyli już na tym etapie pojawia się niedobry i dobry. Tylko żaden z nich nie jest miodem sfermentowanym o którym pisałem i prosiłem cię o wyrażenie opinii. Wiem, minęło odrobinę czasu i masz prawo nie pamiętać, dlatego dla przypomnienia:
"...jedno proste pytanie - Czy sfermentowany miód jest pełnowartościowym, dobrym miodem?
Wystarczy że odpowiesz TAK lub NIE, oczywiście miło by było gdybyś wyjaśnił dlaczego jest lub nie jest zepsuty."
Nie znam ani jednego, który oczekuje po miodobraniu fermentacji swojego miodu![]()
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
- goralski
-
- Kontaktowanie:
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Po prawdziwym Koronaparty , działoby się dopiero po 5 dniach ...lesio jeep pisze: ↑ndz mar 15, 2020 8:20 pmbrawo ty właśnie leczę kaca po koronaparty
oj działo się sodoma i gomora![]()

https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
Faktycznie znajduje się 2 km bliżej niż tyNikitol pisze: ↑ndz mar 15, 2020 8:34 pmDasz wiarę?kpeugeot pisze: ↑ndz mar 15, 2020 8:14 pmSerio masz 3 kobity w domu i pytasz się po co zapasy śr higienicznych w tym papieru toaletowego?Nikitol pisze: ↑ndz mar 15, 2020 7:35 pmSerio wybrałeś wszystkie pieniądze z banku po czym postanowiłeś wykupić Papier toaletowy?
Staram się być jak najbardziej poważny
Edit.
Dobra, pieniędzy w banku nie trzymam, ale
jest mięso, które potrafię zabezpieczyć na 20 lat, kasze, zboża, makarony, zwierzęta chowne, woda z własnej studni, energia z solarów, czy młynka, ale srajtaśma?
Why?
A jak tam nastwienie ze ten wirus to nic poważnego?
Nawet Watykan zapowiedział uroczystości Wielkanocne bez uczestnictwa wiernych
Co do Watykanu, to Tobie do niego obecnie bliżej
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Ma dostę do płatnaj bazy danych dla korpo w której piszą ile jest zachorowań:
1 China 81k
2 Italy 21k
3 Iran 12k
5 Spain 8k
6 Germany 5,5k
7 France 4,5k
34 Estonia 135
37 Poland 119
no
1 China 81k
2 Italy 21k
3 Iran 12k
5 Spain 8k
6 Germany 5,5k
7 France 4,5k
34 Estonia 135
37 Poland 119
no
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
W miarę pokrywa się z dostępnymi danymi
https://www.worldometers.info/coronavirus/
P.S Włochy odlatują z ilością zachorowań. Większość krajów jedzie wykładniczo do góry. To dopiero początek.
P.S Włochy odlatują z ilością zachorowań. Większość krajów jedzie wykładniczo do góry. To dopiero początek.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Fajne dzięki.purti pisze: ↑ndz mar 15, 2020 10:22 pmW miarę pokrywa się z dostępnymi danymi
Mandarynki mają krótszy termin niż piwo, także ja już trzecią SIUP.
I wogóle jestem jak w oblężonej twierdzy.
Zwalczanie gorączki jest jakby szkodliwe z fizjologicznego punktu widzenia. Gorączka jest właśnie mechanizmem obronnym organizmu, i jej wymuszone obniżanie rujnuje cały ten proces. Wielokrotnie przetestowałem na sobie. Wbicie się do wyra z gorączką pod trzy koce i pierzynę, w kilku warstwach odzienia i czapce, dużo wody do picia - po max dwóch dniach 'gotowania się" pod 40stC powodowało ozdrowienie. Zażywanie leków przeciwgorączkowych wydłuża proces chorobowy kilkukrotnie. Być może jest drugie dno tego zjawiska, może istotą skeczu jest jak najdłuższe urlopowe L-4, nie wiem. Mnie tam bardziej zależało, aby jak najszybciej być na chodzie.
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
W starożytnych Chinach każdy (no nie wiem czy literalnie każdy, ale każdy chętny) płacił lekarzowi drobną opłatę. Jak człowiek zachorował to płacić nie musiał, więc lakarz w interesie miał jak najszybciej postawić pacjenta na nogi.
- lesio jeep
-
trwało by i 5 dni ale mikron zamkną puby

- lesio jeep
-
stara ci nie pozwoli

normalnie pejsbuk
-
-
Misman - ja też tak uważam. Ale są dopuszczalne granice - jak termometr przekracza 40 to już żartów nie ma
W tym przypadku pacjent u którego nie ma groźnych objawów powinien dostać pakiet piguł (ptrzeciwgorączkowe, przeciwzapalne) - i do chałupy, a nie blokować szpital. Oczywiście plus instrukcja jak tych piguł użyć, i kiedy - oraz monitoring. ze strony szpitala.
Żeby sie do takiego scenariusza przygotować nasz rząd miał czas od początku roku. I nie tylko nasz. Plus odpowiednie bębnienie w TV, jak wirus działa, i jakie sa zalecenia - jest w objawach łudząco podobny do zwykłej grypy, więc już od początku roku ludziska powinni być uczulani, że jak sie kiepsko czują - to żadne chodzenie na siłę do roboty - ino w piernaty i leżeć.
Generalnie, działania rządu najlepiej podsumował Bert. Całkiem dobrze im wychodzi robienie tego - co im pozostało. Działanie reaktywne po daniu dupy z prewencją. Bo działania wyprzedzające - cóż, chyba ktoś po prostu wierzył, że nas jakimś cudem impreza ominie.

W tym przypadku pacjent u którego nie ma groźnych objawów powinien dostać pakiet piguł (ptrzeciwgorączkowe, przeciwzapalne) - i do chałupy, a nie blokować szpital. Oczywiście plus instrukcja jak tych piguł użyć, i kiedy - oraz monitoring. ze strony szpitala.
Żeby sie do takiego scenariusza przygotować nasz rząd miał czas od początku roku. I nie tylko nasz. Plus odpowiednie bębnienie w TV, jak wirus działa, i jakie sa zalecenia - jest w objawach łudząco podobny do zwykłej grypy, więc już od początku roku ludziska powinni być uczulani, że jak sie kiepsko czują - to żadne chodzenie na siłę do roboty - ino w piernaty i leżeć.
Generalnie, działania rządu najlepiej podsumował Bert. Całkiem dobrze im wychodzi robienie tego - co im pozostało. Działanie reaktywne po daniu dupy z prewencją. Bo działania wyprzedzające - cóż, chyba ktoś po prostu wierzył, że nas jakimś cudem impreza ominie.
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
ja obstawiam że najdalej pojutrze ludzie zleją wirusa i wyjdą z domów..
obywatele kraju w którym obecnie się zrzucam na aparat przymusu
Strach zamknie ludzi w domach za 7-10 dni.
Zobaczysz.
Teraz czekam, az Niemcy zaczna sie bac. Wczoraj przybylo ponad 1200 nowych chorych.
Zobaczysz.
Teraz czekam, az Niemcy zaczna sie bac. Wczoraj przybylo ponad 1200 nowych chorych.