Daj spokój, nie po to wyjebali go z wszystkich forów, żeby mu coś wytłumaczyć....
Typowy głupio-mądry: za późno, by coś zmienić i za wcześnie, by nie skorzystać z przywilejów i się zmienić.
Taki Janusz naszych czasów, ze skuteczną radą po a nie w trakcie (nic nie mówiąc o "przed"). Trol, którego cieszą takie wpisy jak mój /nasze, wyśmiewające go w sposób oczywisty. Trochę irytuje go styl @Brata, bo musi się odnosić do faktów, ale kluczy jak glista w drodze do końcówki jelita, żeby wyjść na zewnątrz, na swoje...
Jestem za byciem w opozycji - np @misman często mija się z nurtem, zazwyczaj w racji, zawsze w sposób kulturalny czy zachęcający do dyskusji. Tutaj niestety jest coś z pisowskiego elektoratu i wyznawcy tvp info - w pasku pokazali a mi też jest źle, to wina Tuska. Ważne że czyjaś a nie własna - lenistwa, nieudacznictwa, chciwości, marazmu, mażeniakowania...
Walić takich ludzi, po nich przejedzie traktor strajków i postępu, przenosząc niby przypadkiem do teraźniejszych czasów....na bieżniku opony
Edytka - literówka