Startował w kategorii 105+

Masz tyle na ile się czujesz... jak zaczniesz myśleć, że jesteś stary to taki będziesz...
Moderator: Misiek Bielsko
Ja rozumiem, rajdy4x4, ale że wyścigi pielgrzymek?Bratproroka pisze: ↑wt sie 13, 2019 9:57 pmZeszły rok, z Porto do Santiago de Compostela - 237km. Najstarszy uczestnik eventu 84 lata. Dwa tygodnie z majdanem na plecach, w upałach do 38 C.
W teamie dwóch +70-latków, którzy 10 lat wcześniej machnęli we dwóch 1800km w 58 dni.
W tym roku na Camino Niemiec dobrze po 60, który dyma z buta z Niemiec wariantem Camino de Norte. Sama hiszpańska część to 841 km, do tego Francja i Niemcy![]()
Wiek to tylko cyfra.
Żadne wyścigi. Taki tam sposób na reset.Misiek Cypr pisze: ↑czw sie 15, 2019 2:25 amJa rozumiem, rajdy4x4, ale że wyścigi pielgrzymek?Bratproroka pisze: ↑wt sie 13, 2019 9:57 pmZeszły rok, z Porto do Santiago de Compostela - 237km. Najstarszy uczestnik eventu 84 lata. Dwa tygodnie z majdanem na plecach, w upałach do 38 C.
W teamie dwóch +70-latków, którzy 10 lat wcześniej machnęli we dwóch 1800km w 58 dni.
W tym roku na Camino Niemiec dobrze po 60, który dyma z buta z Niemiec wariantem Camino de Norte. Sama hiszpańska część to 841 km, do tego Francja i Niemcy![]()
Wiek to tylko cyfra.
W sumie fajne miejsca. W Polsce widuje szlak Camino, taki z muszlą. Fajna zajawka ale nie dla mnie
Qrde ...
TET HiszpaniaBratproroka pisze: ↑czw sie 15, 2019 11:01 pm
Inny plan mam:
To trzeba motorem objechać. Trasą rowerową po asfaltach. Widoki mega, teren wprost idealny na moto.
Bodaj x3 (ztcp). Ale sprawdzić to będę mógł dopiero za jakieś 2 tyg.
Tak. Co do reszty, to Mroczny wie wszystko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości