a prezes najjaśniejszej...

czyli wszystko o wszystkim...

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
Kabal

Re: a prezes najjaśniejszej...

Post autor: Kabal » pn mar 25, 2019 10:43 pm

Nikitol pisze:
pn mar 25, 2019 10:18 pm
piotrck pisze:
pn mar 25, 2019 8:41 pm
„Wprowadzimy takie przepisy, że każdy homofob, który żeruje na najniższych instynktach i zagraża bezpieczeństwu osób LGBT, zostanie ukarany, z więzieniem włącznie. Niezależny sąd i niezależna prokuratura będą mogły wszczynać postępowania karne przeciwko homofobom”

https://sejmlog.pl/smiszek-kazdy-homofo ... e-ukarany/

dobre :)21
To nieco tłumaczy postulat Grzegorza Brauna:

"Homoseksualistów w społeczeństwie jest około pół procenta. W wolnym społeczeństwie mogą sobie żyć i nikomu nie szkodzić. W Polsce im nikt nie szkodzi – mogą całkowicie legalnie tworzyć związki jakie lubią i uprawiać seks w dowolny sposób. Wszystko co robią jest legalne i tolerowane. Oni jednak postanowili tworzyć grupy polityczne, które żądają nadzwyczajnych przywilejów realizowanych za publiczne pieniądze. Nawołują do przemocy. Rozpoczynają działalność terrorystyczną.
Wypowiadają wojnę.
To jest sytuacja nadzwyczajna i trzeba się przed nimi bronić wszelkimi dostępnymi metodami.
  Ich postulaty już są realizowane - na przykład skutecznie ograniczają wolność słowa.."
https://www.salon24.pl/u/gps65/944367,s ... dzwyczajna
Jest ich 0,5%to mniej niż Was. I rządzą fejsbukiem. Już nie Żydzi, tylko pedały. Zajebiste. Fejsbukiem wg Was rządzi zamiennie każdy, kto Was nie lubi w tym momencie. Bo, że Wy nie lubicie nikogo, to już wiemy. 0,5% Was terroryzuje. Imigrantów w UE (wszystkich, nie tylko z bliskiego wschodu jest niecałe 0,5% i też Was terroryzują. Naprawdę stanowicie niezwykłą siłę. Potęgę wręcz... :lol: Łącznie żyć Wam nie daje 1% populacji, a i to zakładając, że ilość pedałów w populacji imigrantów to też 0,5%.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

Awatar użytkownika
piotrck

Post autor: piotrck » pn mar 25, 2019 10:50 pm

jeszcze będziesz kasował posty z słowem pedał .......mowa nienawiści .
przypominam akcję z drukarzem co odmówił usługi dla homoseksualistów, postępowcy by go ukrzyżowali

Awatar użytkownika
ernil

Post autor: ernil » pn mar 25, 2019 10:50 pm

@Pysio
@Zibuś

Gdybym ja łatwo nabierał uprzedzeń do ludzi w momencie, kiedy się z kimś nie zgadzam w czymś lub we wszystkim, to... musiałbym ochujeć zupełnie. Bo ja przecież mam zawsze rację :)21
Pysio to wie i pomimo różnych perypetii życiowych i różnic na wielu polach całkiem nieźle się dogadujemy i myślę, że w razie naprawdę ciężkiej draki nie bał by się jeden u drugiego na noc zostać w piwnicy i nie zostałby zadenuncjowany...

My się Zibi nie znamy zupełnie tak naprawdę - Internet to uj nie znajomość, a widzieliśmy się raptem chwilę kilka razy. Owszem - czytamy siebie nawzajem, ale przy moim specyficznym poczuciu humoru i podejściu do życia, to... Takiego legalistę jak Ty dość szybko może szlag trafić.

Pomimo wychowania bardzo konserwatywnego i patriotycznego na przestrzeni kilku pokoleń dostałem też niezły zastrzyk trudnej do sklasyfikowania mieszanki rozwiązłości/skłonności do ryzyka/imprez itp, co w połączeniu z wielopokoleniową tradycją lotniczą wojskową i cywilną sprawia, że... Mam wyobraźnię i całkiem nieźle analizuję otaczającą mnie rzeczywistość.
To sprawia, że generalnie wiem jak problem rozwiązać i co należy zrobić, żeby było dobrze, tylko... Niechętnie to robię :)21

Dlatego... Widzę wiele niebezpieczeństw w tych tabelkach, co wkleił Nikitol, ale... Wcale nie oznacza to, że popieram cofanie się do średniowiecza itp itd.
Natomiast nie zamierzam udawać i... nie toleruję pedofilii, nie toleruję pierdolingu o gender i manifestowania tęczowości na każdym kroku i nakazywania, że ja MAM ich kochać/rozumieć/wspierać/bla bla (ale wcale nie chcę do nich strzelać, niech sobie żyją w zaciszu swoich domów), nie toleruję wielu lewackich i prawackich zakusów na moją osobę i mój kraj, ale nade wszystko... Nie toleruję głupoty i braku umiejętności dyskusji, w tym tzw. fochów i pretensji :)21

A o reszcie to wiesz...
Przy wódce, a raczej bimbrze. Bo wódkę to tak se...
Przy czym zdecydowanie wolałbym jednak dyskutować o duperkach, niż o polityce.
Jak przyjdzie prawdziwy wróg, to będzie się i tak liczyło to, ile jeszcze w nas zostało człowieczeństwa. A nie na kogo głosowaliśmy.
XTZ 750
Outback EJ25 MT

Awatar użytkownika
piotrck

Post autor: piotrck » pn mar 25, 2019 10:58 pm

tak nieśmiało zapytam. Kto jest za tym by adoptowali dzieci ?

Awatar użytkownika
Nikitol

Post autor: Nikitol » wt mar 26, 2019 12:11 am

Kabal pisze:
pn mar 25, 2019 10:43 pm
Nikitol pisze:
pn mar 25, 2019 10:18 pm
piotrck pisze:
pn mar 25, 2019 8:41 pm
„Wprowadzimy takie przepisy, że każdy homofob, który żeruje na najniższych instynktach i zagraża bezpieczeństwu osób LGBT, zostanie ukarany, z więzieniem włącznie. Niezależny sąd i niezależna prokuratura będą mogły wszczynać postępowania karne przeciwko homofobom”

https://sejmlog.pl/smiszek-kazdy-homofo ... e-ukarany/

dobre :)21
To nieco tłumaczy postulat Grzegorza Brauna:

"Homoseksualistów w społeczeństwie jest około pół procenta. W wolnym społeczeństwie mogą sobie żyć i nikomu nie szkodzić. W Polsce im nikt nie szkodzi – mogą całkowicie legalnie tworzyć związki jakie lubią i uprawiać seks w dowolny sposób. Wszystko co robią jest legalne i tolerowane. Oni jednak postanowili tworzyć grupy polityczne, które żądają nadzwyczajnych przywilejów realizowanych za publiczne pieniądze. Nawołują do przemocy. Rozpoczynają działalność terrorystyczną.
Wypowiadają wojnę.
To jest sytuacja nadzwyczajna i trzeba się przed nimi bronić wszelkimi dostępnymi metodami.
  Ich postulaty już są realizowane - na przykład skutecznie ograniczają wolność słowa.."
https://www.salon24.pl/u/gps65/944367,s ... dzwyczajna
Jest ich 0,5%to mniej niż Was. I rządzą fejsbukiem. Już nie Żydzi, tylko pedały. Zajebiste. Fejsbukiem wg Was rządzi zamiennie każdy, kto Was nie lubi w tym momencie. Bo, że Wy nie lubicie nikogo, to już wiemy. 0,5% Was terroryzuje. Imigrantów w UE (wszystkich, nie tylko z bliskiego wschodu jest niecałe 0,5% i też Was terroryzują. Naprawdę stanowicie niezwykłą siłę. Potęgę wręcz... :lol: Łącznie żyć Wam nie daje 1% populacji, a i to zakładając, że ilość pedałów w populacji imigrantów to też 0,5%.

Spoko- "starsi i mądrzejsi" nas nauczą https://www.youtube.com/watch?v=YKs3bbY7uZk

Przypominasz mi jednego Sigmę, jemu też kilka lat temu pokazałem ten film, kiedy pytał -kto stoi za migracją nachodźców.
Nic nie zrozumiał, chodź "mądra pani nauczycielka" wyraźnie mówi.
to że jesteśmy w dupie, to jasne
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » wt mar 26, 2019 6:04 am

piotrck pisze:
pn mar 25, 2019 10:58 pm
tak nieśmiało zapytam. Kto jest za tym by adoptowali dzieci ?
potem pytaj o eutanazję i karę śmierci

rozruszasz forum
:)21

Kabal najtrafniej podsumował. Mamy psycholi którzy muszą mieć wroga aby istnieć, wiecznie są na misji i wiecznie o krok od zwycięstwa. Wróg im sie zmienia w zależności kto ich tam wysteruje. Teraz mają swój czas bo w interesie władzy jest aby mieli z kim walczyć. Robią za pozytecznych idiotów, zagospodarowują im kawałek tego bardziej zradykalizowanego elektoratu i pomagają trollować jakąkolwiek opozycję.

A że przy okazji jest to kurs na zatracenie i katastrofe gospodarczą to nikogo nie interesuje..

Przy okazji zawdzięczamy im takich palantów:

Obrazek

Awatar użytkownika
piotrck

Post autor: piotrck » wt mar 26, 2019 6:32 am

Mroczny pisze:
wt mar 26, 2019 6:04 am
Mamy psycholi którzy muszą mieć wroga aby istnieć, wiecznie są na misji i wiecznie o krok od zwycięstwa. Wróg im sie zmienia w zależności kto ich tam wysteruje.
Tak zawsze było , jest i będzie. Walka klas . Czasami się bardziej zaostrza czasem mniej ..........przed wyborami się radykalizuje.
Pisior szczerze nienawidzi platfusa i vice versa. MEDIA i politycy cały czas kręcą w tym kociołku co by elektorat był zmobilizowany na tzw. ostatni bój.

Ps. Tylko ja nie wiem kogo mam nie lubić ...........zastanawiam się nad rurkowcami lub cyklistami.

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » wt mar 26, 2019 7:21 am

Ernil

taki duży a tak łatwo się daje wypuszczać. Zuch..

a co do seksualizacji.. faktycznie jawi się to nieco słabo

Obrazek

rokfor32

Post autor: rokfor32 » wt mar 26, 2019 7:23 am

Temat homoseksualistów jest o wiele szerszy, niz się wydaje, i niż chcą przyznawać media. Z dowolnej strony.

Bo to nie jest żadne 1%. tyle to jest zadeklarowanych. W katolskim społeczeństwie - co oznacza, że można spokojnie przyjąć, że rząd wielkości więcej (conajmniej) siedzi cicho, i się nie ujawnia, bo by go reszta zakluła. Bo tak wygląda ta nasza "tolerancja" na odmienność. W "katolickim" (temu użyłem słowa "katolskim") społeczeństwie. Temu walka o tolerancję przegina w druga stronę - bo tło wcale nie jest na środku sceny.

Czemu to podkreślam, podłoże religijne w sensie?

Bo homoseksualizm po pierwsze nie jest żadnym zboczeniem, ani chorobą. Jest skłonnością zaszytą genetycznie. A to oznacza, że wg. doktryny religijnej tych ludzi stworzył se ten sam Bóg, co wszystko pozostałe. Czemu zatem sa dyskryminowani głównie przez tych, co w tego boga - i nieomylność onego niby wierzą? Przecież to podważa podstawy ich wiary.

Ja rozumiem, że ta religia ma z hipokryzją po drodze od początku swego istnienia, ale nie widzę problemu, żeby im to wytykać :wink:
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » wt mar 26, 2019 7:26 am

lesio jeep pisze:
pn mar 25, 2019 8:14 pm
Mroczny pisze:
pn mar 25, 2019 9:20 am
tylko o matrycy
naprawde potrzebowałeś jakiś lekcji w szkole żeby się dowiedzieć po co masz siusiaka i jak on działa ?
to ze Zibi czy inne głąby musiały przejść szkolenia z procedurami użycia i instrukcjom obsługi to jeszcze zrozumiem :)21
nie Lesio.. nie potrzebowałem. I pewnie Ty też.
Ale nie było internetu i nie bylismy zakompleksionymi dziewczynkami z bogobojnych rodzin co wyuzdaniem i dostępnością nadrabiają niską samoocenę. Ale na pewno obydwaj na takie dziewczęta trafialiśmy. Mniej lub bardziej celowo...

Może Nikitol woli edukowac swoje dzieci przy użyciu księdza wesołowskiego. Jak wolę aby jednak miały do czynienia z profesjonalistą co im wytłumaczy co i skąd oraz gdzie jest godność. Brak wiedzy, internet i rówieśnicy to nie jest najlepsza metoda. Rodzice - nie zawsze potrafią, czasem sami są wsiowymi kołtunami i hodowanie potomka w przekonaniu, że cielesność jest zła, jest to powód do wstydu i nie wolno tym mówić itd.. i później taki dzieciak jest ofiarą przypadkowego seksu, niechcianych ciąż..

Niemniej - po co o tym gadamy. W PL prawie sami katole a oni maja kodeks i nie bzykaja przed ślubem.

Awatar użytkownika
Nikitol

Post autor: Nikitol » wt mar 26, 2019 8:51 am

Mroczny pisze:
wt mar 26, 2019 7:26 am
Hopsa hej
Nie.
Jestem przeciwnikiem pedofilów, pedofilii itp, a Ty z państwem z dykty zapraszasz mi ich do szkół.
Kisielewski.

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » wt mar 26, 2019 9:00 am

Mroczny pisze:
wt mar 26, 2019 7:26 am
lesio jeep pisze:
pn mar 25, 2019 8:14 pm
Mroczny pisze:
pn mar 25, 2019 9:20 am
tylko o matrycy
naprawde potrzebowałeś jakiś lekcji w szkole żeby się dowiedzieć po co masz siusiaka i jak on działa ?
to ze Zibi czy inne głąby musiały przejść szkolenia z procedurami użycia i instrukcjom obsługi to jeszcze zrozumiem :)21
nie Lesio.. nie potrzebowałem. I pewnie Ty też.
Ale nie było internetu i nie bylismy zakompleksionymi dziewczynkami z bogobojnych rodzin co wyuzdaniem i dostępnością nadrabiają niską samoocenę. Ale na pewno obydwaj na takie dziewczęta trafialiśmy. Mniej lub bardziej celowo...

Może Nikitol woli edukowac swoje dzieci przy użyciu księdza wesołowskiego. Jak wolę aby jednak miały do czynienia z profesjonalistą co im wytłumaczy co i skąd oraz gdzie jest godność. Brak wiedzy, internet i rówieśnicy to nie jest najlepsza metoda. Rodzice - nie zawsze potrafią, czasem sami są wsiowymi kołtunami i hodowanie potomka w przekonaniu, że cielesność jest zła, jest to powód do wstydu i nie wolno tym mówić itd.. i później taki dzieciak jest ofiarą przypadkowego seksu, niechcianych ciąż..

Niemniej - po co o tym gadamy. W PL prawie sami katole a oni maja kodeks i nie bzykaja przed ślubem.
a oprócz tego nie kradną, nie czynią innym co im nie miłe, nie dają fałszywego świadectwa, że o jakiś drobiazgach typu: niech się sąsiadowi... wszystkiego najgorszego etc etc

Fałsz i zakłamanie to w najjaśniejszej skutek wielopokoleniowego zakłamania i hipokryzji, swoistej tresury, leżącej u podstaw "polskiego katolicyzmu", bowiem tu kościół rzymski zawsze widział tylko przedpole i barykadę swoich interesów na styku z religia wschodu.
Potrzebował tu zatem takich a nie innych form wiary a i zamordyzmu stosownego czyli takiego, ze jak trzeba trzeba to szybko wychodzącego poza normy (para) moralne w te bardziej represyjne. Stąd szczucie, niszczenie indywidualizmu, ukręcania łba jednostkom dającym szansę na rozwój tego zakątka świata. Trzeba przyznać, że udała im się ta sztuczka. Wydrzeć jakąś część Słowian, wytresować ich przeciwko pozostałym i jeszcze zrobić to tak, że gotowi są oddać za to wszystko łącznie z życiem... w imię odpustowych obrazków.
Tępej, bezrefleksyjnej wiary bieżąco manipulowanej wedle potrzeb.
Słowem ludu prostego ale gotowego głowę położyć w interesie watykańskich interesów i potrzeb. Skłóconego miedzy sobą i z wszystkimi dookoła, acz gotowymi przez pokolenia na skinienie klechy do wszelkiego zła i podłości nawet wobec bliskich, jeśli tylko wskazani byli przez klechę jakiego.

Jesteśmy obecnie narodem ponoszącym skutki wielowiekowej manipulacji, tresury w imię interesów rzymskiego koscioła.
Ostatnio zmieniony wt mar 26, 2019 9:21 am przez bert, łącznie zmieniany 1 raz.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
piotrck

Post autor: piotrck » wt mar 26, 2019 9:15 am

bert pisze:
wt mar 26, 2019 9:00 am

Jesteśmy obecnie narodem ponoszącym skutki wielowiekowej manipulacji, tresury w imię interesów rzymskiego koscioła.
Na szczęście to dotyczy Waszego pokolenia. Młodsze już nie jest tak bardzo zindoktrynowane ........10-15 lat i będzie z KK w polszy to samo co w Irlandii.

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » wt mar 26, 2019 9:23 am

obyś miał rację, Irlandia pokazuje, że można i co więcej, ze płyną z tego korzyści społeczne i państwowe, niestety nie bardzo w to wierzę.
Wystarczy popatrzeć na zjawisko tzw "pierwszej komunii" by wątpić w to co Tobie się wydaje w tej kwestii
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » wt mar 26, 2019 9:31 am

to samo co Halloween..

hucpa, trochę wolnego, laptop i rower...

Awatar użytkownika
Nikitol

Post autor: Nikitol » wt mar 26, 2019 9:51 am

piotrck pisze:
wt mar 26, 2019 9:15 am
bert pisze:
wt mar 26, 2019 9:00 am

Na szczęście to dotyczy Waszego pokolenia. Młodsze już nie jest tak bardzo zindoktrynowane ........10-15 lat i będzie z KK w polszy to samo co w Irlandii.
I co myślisz że będą robić ci młodsi?
Widziałeś już ich w jakiejś akcji, gdzie urzekł/o cię ich (tu wpisz.......) wynikający z ich niereligijności?
Ewentualnie jesteś pod wrażeniem młodych ateistów bo...?

Lewactwo walczy z KK, więc lewactwa nam natrzepią ile tylko i tym się skończy druga Irlandia.

Wrogość, próżność, dekadencja https://milanos.pl/vid-184986-Wrogosc-P ... encja.html#
Kisielewski.

Awatar użytkownika
A.F.

Post autor: A.F. » wt mar 26, 2019 10:21 am

Jakie są przejawy "walki z KK" ?
Walka ze stworzonym przez KK systemem ochrony pedofilów ?
Wnioskowanie o likwidację przywilejów podatkowych funkcjonariuszy KK ?
Propozycja likwidacji katechezy w świeckich szkołach ?
Koncepcja wypowiedzenia konkordatu ?
Zaniechanie finansowania kapelanów z budżetu państwa ?
Bo takie propozycje są mi znane, nie słyszałem natomiast żeby ktoś wnioskował o delegalizację KK, co byłoby oczywistym przejawem walki.
VW T4 syncro, 2.4D, long :)13

Awatar użytkownika
Nikitol

Post autor: Nikitol » wt mar 26, 2019 10:32 am

A.F. pisze:
wt mar 26, 2019 10:21 am
Jakie są przejawy "walki z KK" ?
Poczytaj swoje wpisy, potem porównaj je z artykułami w prasie lewackiej (krypol, wybiórcza, lisweek..)
,przekazem tvn itd itd..
Kisielewski.

Awatar użytkownika
piotrck

Post autor: piotrck » wt mar 26, 2019 10:33 am

Nikitol pisze:
wt mar 26, 2019 9:51 am

Widziałeś już ich w jakiejś akcji, gdzie urzekł/o cię ich (tu wpisz.......) wynikający z ich niereligijności?

Patrząc na mojego 19-letniego dzieciaka nie zauważyłem żadnej zmiany po rozstaniu z kościołem . Żadnej . Czyli KK nic nie wnosił do jego życia.
A wrażenie mam jedne , że tak samo KK jak LGBT za dużo nam narzucają i też chcą więcej praw dla siebie. Według mnie tak ja nie powinno być w szkołach homopropagandy tak samo KK. Od tego są salki katechetyczne . Żadnych sekt które piorą mózg dzieciom . ŻADNYCH.

Awatar użytkownika
A.F.

Post autor: A.F. » wt mar 26, 2019 10:35 am

Pytałem o przejawy "walki z KK", a nie o twoją ocenę moich wpisów.
Prawda jest taka, że każdą próbę przywrócenia normalności uznajecie za atak na KK.
Btw - skoro wymyśliliście naukę religii od 3 roku życia, to proszę nie lamentować, że środowiska wam niechętne wymyśliły nauczanie o masturbacji dla 3 - latków :lol:

Awatar użytkownika
ZbychoS

Post autor: ZbychoS » wt mar 26, 2019 10:36 am

Czytałem w swoim czasie.
Homo płci obojga jest w każdej populacji +/- 5%
Bi ... co przerżną w razie potrzeby wszystko co mówi i na drzewo nie ucieka ... 5%.
Zapewne te liczby nie sumują się i są podane w dużym przybliżeniu.
Można jednak przyjąć, że około 10% populacji posiada skłonności homoseksualne.
Zapewne jest jakaś grupa nie zdająca sobie sprawy ze swych skrytych pragnień i potrzeb. Niepewnych swej orientacji seksualnej.
Mam wrażenie, że najgorętsi wrogowie homo, biorą się z tej grupy.
Mechanizm wyparcia.
Kiedyś miałem wątpliwą przyjemność dyskusji na Forum Motocyklistów z pewny młodym padwanem :)21 .
Jego znajomość technik ... hmm ... homoseksualnych ? wiedza co i w jaki sposób Oni TO robią zadziwiła mnie, wówczas pięćdziesiecioparoletniego gościa.
Widać, że MUSIAŁO go to kręcić ...
Jednocześnie zapewniał o swej nienawiści do homosiów, że zabiłby gdyby który go tknął.

Mnie przez całe życie raz spotkała propozycja ... pan spytał się czy nie chciałbym się z nim bliżej zaprzyjaźnić :o :)21 . Przyznam, nie zajarzyłem o co mu chodziło i odpowiedziałem że zamiejscowy jestem. Gość powiedział ... aha ... podziękował i oddalił się.
Straciłem taką szansą ... no rzesz ... :)21 :)21
***** USA

Awatar użytkownika
Nikitol

Post autor: Nikitol » wt mar 26, 2019 11:02 am

piotrck pisze:
wt mar 26, 2019 10:33 am
Nikitol pisze:
wt mar 26, 2019 9:51 am

Patrząc na mojego 19-letniego dzieciaka nie zauważyłem żadnej zmiany po rozstaniu z kościołem . Żadnej . Czyli KK nic nie wnosił do jego życia.
A wrażenie mam jedne , że tak samo KK jak LGBT za dużo nam narzucają i też chcą więcej praw dla siebie. Według mnie tak ja nie powinno być w szkołach homopropagandy tak samo KK. Od tego są salki katechetyczne . Żadnych sekt które piorą mózg dzieciom . ŻADNYCH.
Młody został ukształtowany w duchu KK, a z tego co wiem żadna sekta nie wykształciła jeszcze cywilizacji, bo jest na to "za krótka", co najwyżej może próbować ją niszczyć.
Zamiast człowieka z kręgosłupem moralnym, wykształconym w etosie Cywilizacji Łacińskiej, gdzie istnieje poznawalna, obiektywna rzeczywistość (prawda)- w tym obiektywne dobro, brak sprzeczności w rozumowaniu (Arystoteles), uniwersalizm gdzie człowiek jest człowiekiem niezależnie od wyznawanego światopoglądu, rasy, wieku, stanu zdrowia i realizm co do świata i osoby ludzkiej, za chwilę będziesz miał do czynienia z ludźmi przekonanymi o tym, że regulacjami prawnymi i/lub obyczajowymi oraz kontrolą języka (konstruowanie nowego języka, cenzura "mowy nienawiści") można osiągnąć na tym świecie zbawienie, doskonałość, szczęśliwość i dobrobyt, a otoczeniem dla tego typu ludzi będzie taka prawda, jaką ktoś sobie ustali, zażyczy- do czasu, gdy już nie dadzą rady zasypywać dysonansu między wyobrażeniami a rzeczywistością.

Już teraz masz tu na forumie jednostki myślące kolektywnie przez pryzmat sterty schematów, reagujących na ludzi niezindoktrynowanych niczym psy pawłowa-bez głębszych refleksji, nie posługujących się argumentami, a emocjami.
Kisielewski.

Awatar użytkownika
A.F.

Post autor: A.F. » wt mar 26, 2019 11:21 am

Nikitol pisze:
wt mar 26, 2019 11:02 am

Już teraz masz tu na forumie jednostki myślące kolektywnie przez pryzmat sterty schematów, reagujących na ludzi niezindoktrynowanych niczym psy pawłowa-bez głębszych refleksji, nie posługujących się argumentami, a emocjami.
To chyba o sobie piszesz, bo twierdzisz np. że istnieje "walka z KK", ale nie potrafisz podać żadnego przykładu takiej walki.
W sumie to sytuacja w której fan KK wypomina innym, że kierują się emocjami, a nie argumentami jest mocno kuriozalna, bo cały KK oparty jest na emocjach oraz indoktrynacji, od poczęcia albo i przed :lol:

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » wt mar 26, 2019 12:10 pm

zaorałeś pana koncertowo

mnie niestety brakuje pióra i erudycji ale czytać zawsze miło...

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » wt mar 26, 2019 12:18 pm

ZbychoS pisze:
wt mar 26, 2019 10:36 am
Czytałem w swoim czasie.
podobnoż blisko połowa facetów kolo 40 tki ma wahnięcie w temacie preferencji.. Znakomita większość przegapia ten moment ale spora część sobie nie radzi. I wówczas na siłę postanawia sobie i innym udowodnić, że jednak nie.. I zakładają te swoje naszości żeby z samymi facetami więcej przebywac, stroją się groteskowo, szukają potwierdzenia swej męskości - a czy może być mocniejsze niż w oczach innego faceta. Ten się drapie kogo swędzi..

I nie chcę nic sugerowac, nie że Nikitol.. ale normalny i zdrowy chłop uśmiechnie się pod wąsem, pochyli się ze współczuciem dla tych co im biusty frajdy nie sprawiają.. Przykre to i tyle ale są większe nieszczęścia na tym świecie. Można np ałdi kupić. Czy połamac się na paralotni.. Los nie wybiera. No a spory odsetek tych wojowników, niczym pedofilici i ich potrzeba moralizatorska - będą wojować i szukac problemu tam gdzie go nie ma..

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Towarzyskie”