No i teraz pytania:
1 Zgłosić na Policję? Byłby to chyba kolejne zgłoszenie na niego
2 Kolega jest jego szefem, poprosić kolegę o przysługę?

3 Olać, i tak chciałem sprzedać jeepa i poszukać jakiejś suki

Moderator: Misiek Bielsko
Ma 4 zarzuty choć moge pokrecić określenie prawne:Zibi pisze: ↑śr kwie 13, 2022 12:58 pmRozwiń jakie zarzuty, jakie karanie. To dośc istotne.
Samo czepiactwo karalne nie jest. Czy do czegoś innego dojdzie - zalezy od pierwszego pytania. Może ma cos w zawiasach. Może ma kuratora. Zgloszenie jak najbardziej. Ale musisz dopilnować, ze ze zgłoszenia zostanie sporządzona odpowiednia dokumentacja. Spisz sobie dane policjanta który to przyjmował - ale tak, zeby policjant o tym wiedział. Nie baw się w zaczepki bo głupi nic sobie z tego nie bedzie robił a ty będziesz sie na boki oglądał.
Jeep i tak idzie do ludzi, albo do skupu. Niezależnie od tego idioty.
Ech... liczyłem na wyrok w zawiasach...Misiek Cypr pisze: ↑śr kwie 13, 2022 1:24 pmObecnie, te 4 zarzuty co wymieniłem, są na etapie kolejnych spraw sądowych. Czyli 4 zarzuty prokuratorskie, procedowane przez sąd, sprawy karne. Były zgłaszane na policję, skierowane do prokuratury, były zazalenia, odwołania, odrzucenia i sprawy trafiły do sądu.
Generalnie, nie jakiś gangster, tylko ,mu się sufit zapadł i dymi. Nic poważnego, ale jak sie nazbiera więcej, to bezie max 3 lata spokoju, z tego co mu prokurator zarzuca.
sorry że drążęMisiek Cypr pisze: ↑śr kwie 13, 2022 1:15 pmMa 4 zarzuty choć moge pokrecić określenie prawne:Zibi pisze: ↑śr kwie 13, 2022 12:58 pmRozwiń jakie zarzuty, jakie karanie. To dośc istotne.
Samo czepiactwo karalne nie jest. Czy do czegoś innego dojdzie - zalezy od pierwszego pytania. Może ma cos w zawiasach. Może ma kuratora. Zgloszenie jak najbardziej. Ale musisz dopilnować, ze ze zgłoszenia zostanie sporządzona odpowiednia dokumentacja. Spisz sobie dane policjanta który to przyjmował - ale tak, zeby policjant o tym wiedział. Nie baw się w zaczepki bo głupi nic sobie z tego nie bedzie robił a ty będziesz sie na boki oglądał.
1 Naruszenie nietykalnosci, udokumentowane filmikiem
2 Nakłanianie do niezamierzonego czynu, znów się dał nagrać
3 Uszkodzenie mienia, kilkukrotne uszkodzenie przyczepy i auta, znów z nagraniami
4 Groźby karalne, też sie dał nagrać, zreszta sam byłem świadkiem, pół osiedla słyszało i jest piekny filmik
Karany był za jakąś pierdołę, niezwiazane bezposrednio, choć podobny z ww czynów.
Ja nie mam zamiaru z nim walczyć w żaden cielesny, ani słowny sposób, bo to nie ma sensu. Facet ma tylko Tx, aplikacja Rx mu sie zawiesiła kilka lat temu. Na razie nakłąnia mnie do czynu niezamierzonego, choć dowodów ani swiadków nie mam, więc raczej mi się jeszcze nie chce. Z obserwacji wynika, że to jednak nie koniec, bo sasiada meczył z rok, zanim poszedł na policje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości