Mapy się pewnie zestarzały czyli, że jakby nieaktualne

Moderator: Marcin-Kraków
Ależ skąd...seba4x4 pisze:Złośliwiec..............
Zaprawdę, nie rozumiem intencji i powodów.........leon zet pisze:Odpłacam tylko pięknym za nadobne
A kto polewkę z luźnych klem robiłseba4x4 pisze:Zaprawdę, nie rozumiem intencji i powodów.........leon zet pisze:Odpłacam tylko pięknym za nadobne
Nie mogę tego czytać....seba4x4 pisze:Aktualizacja kosztów użytkowania Kijanki na dzień dzisiejszy:
p
drobiazgi 200
pranie 200
paliwo 40632
Ogólnie:
koszt z paliwem 67109
Czyli 1km wyniósł 0,50 zł, zakładając, że dostałbym jakieś 4000 zł, koszt 1 km zmalałby do 47 gr.
Oby tak dalej
Taaaa.... też sprzedałem Terracana bo samo paliwo to było 0,7 zł/km. Na szczęście nic poważnego nie musiałem naprawiać (może w dobrym momencie się pozbyłemAlces64 pisze:Nie mogę tego czytać....seba4x4 pisze:....
Czyli 1km wyniósł 0,50 zł, zakładając, że dostałbym jakieś 4000 zł, koszt 1 km zmalałby do 47 gr.
...![]()
..
Mogę podać wersję uaktualnionąAlces64 pisze:Nie mogę tego czytać....![]()
Sorento ma włoski diesel VM motori, diagnoza: brak smarowania na czwartym cylindrze, to jakaś epidemia. Ciekawe, że lift po 2006 r. też cierpi na silniki.leon zet pisze:A co sie stało temu motoru? Benzyna to jest?
Nie ten słynny tylko nowy 4R na common-railu. Ponoć są lepsze. W Terracanie jest jakaś pochodna tego 2,5 o pojemności 2,9 produkowana w Korei i jakoś dają radę (oprócz pomp wtryskowych Delphi).leon zet pisze:Ten słynny VM?
Toć to dawniej się waliło gdziekolwiek zamontowano... Jeep, toyota, alfa romeo...
Jak widać tradycja jest podtrzymana
W trakcie...... Ale strach sumowaćMegi pisze:A ford?
A MZ?
![]()
Kijanka przejechała lekką wycieczkę Polska-Ukraina 2015 (org Actifun) bez strat, w zacnym towarzystwie. Tylko wcześniejsze serwisy zabolały w kieszeniseba4x4 pisze:Oleje i filtry wymienione, czas kulać sie dalej......Wyszło mi 10 tkm w 4 miesiące.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość