autor: tomik44 » sob gru 26, 2015 3:30 pm
Mamy czas Świąt, więc wykładu LPG nie będzie, tym bardziej, że nie czytacie dokładnie moich postów. Na Forum jestem młody, nie wiele o mnie wiecie, nie zapisałem się po to by się wymądrzać, tylko po to by skorzystać z rad i doświadczenia starych wyjadaczy, za co im serdecznie dziękuję, szczególnie dziękuję Leonowi, twoje porady , opisy, obycie z Kijanką znacznie ułatwiły mi okiełzanie tej dziewuchy z którą po raz pierwszy miałem do czynienia, a nie jestem już młodzieniaszkiem.(Bardzo chętnie poznałbym Ciebie osobiście) Motoryzacja to moja pasja, nie zawód (z zawodu jestem elektronikiem, aczkolwiek 3 lata pracowałem w mechanice samochodowej) nadal szukam mojego miejsca zawodowego w życiu, a mam już ....lat - nieważne. Nie zabieram głosu w tematach, gdzie widzę, że są osoby bardziej doświadczone, i mają ogromną wiedzę praktyczną co jest podstawą.
Zaczerpnąłem wiele wiedzy z Waszego Forum i za to chciałbym się odwdzięczyć moją wiedzą i doświadczeniem.
Życzę Wszystkim spokojnych i miłych Świąt w gronie najbliższych (o ile to możliwe), chwili refleksji i zadumania, pamiętajcie, że 4x4 to nie jest cały świat, ważniejsi są nasi najbliżsi, którzy zasługują na naszą największą uwagę. To wokół Nich kręci się nasze życie.
Sportage 98 2.0 16V, Stag 300
LT 235/75R15