...aaa no właśniejasiek pisze: ,dopóki na zakręcie nie zdazyłem i przyjeba.em w słupek. No to założyłem wspomaganie i teraz da sie elegancko śmigac

A co to jest ten "stabilizator skrętów"

Moderator: Marcin-Kraków
...aaa no właśniejasiek pisze: ,dopóki na zakręcie nie zdazyłem i przyjeba.em w słupek. No to założyłem wspomaganie i teraz da sie elegancko śmigac
Ja mam Asie rocznik 1996 a moi mechanicy załozyli mi wspomaganie od Hyundaia ponyMakgajwer pisze:...aaa no właśniejasiek pisze: ,dopóki na zakręcie nie zdazyłem i przyjeba.em w słupek. No to założyłem wspomaganie i teraz da sie elegancko śmigac! od czego dopasowałes wspomaganie, bo właśnie wczoraj wziąłem na chwile Aśke na przewietrzenie (już tydzień stoi u zaprzyjaźnionego mechanika), i na samym przodzie trochę ją przeciągnąłem po polu
no i wracając do niego do warsztatu cudem zmieściłem się w bramie ...jakieś 0,5mm od skrzydła
... zapomniałem że w tym pojeździe trzeba kontrować zakręt na chwile przed zakończeniem manewru...
A co to jest ten "stabilizator skrętów"?
Jak najbardziej!!Makgajwer pisze:Tey Jasiek!
a my możemy w realu powymieniać doświadczenia, ...tzn. ja poczerpać
bo co najmniej raz w tygodniu w Gostyniu jestem, ...dzis też byłem ...
A to sie mylisz.PZU posiłkuje sie eurotaxem i też myślałem przy ubezpieczeniu że mi zastosują jakaś taryfe specjalnąMakgajwer pisze:dla tych którzy by mi pomogli ...no i dla Ciebie Ojcze Harcmistrzu, podaje moje nr silnika: R2153656
oczywiście ze zrozumiałych względów nie będę zmieniał tego opisu w dowodzie rej....zawsze pare zł. na ubezpieczeniu zaoszczędze, ...a przecież i tak nikt nie dojdzie jaki to ma silnik w urzędzie...bo takiego wozu to nawet eurotax nie przewiduje ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość