Głupie pytanko

Sportage, Asia Rocsta

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
karolb

Post autor: karolb » czw maja 17, 2007 10:50 pm

moja tez teren widziała tylko z opowiesci naprwde ladny samochod byl. zalezey kto czego szuka ja w terenowkach juz troche siedze z racji mojej pracy to o strone techniczna bardzo dbałem, do lakieru nie przywiazywalem wielkiej wagi ,asia zaczela rdzewiec na nadklolach , chcialem to robic ale wiedzialem ,ze bede zminiac auto na cos innego, wiec tego nie zrobilem tylko oszczedzilem sobie komentarzy ze byla bita itp. mialem nowa przekaldnie , koncowki , łozyska nowa glowice( poszukaj juz sobie drugiej:)) nowe wały , i kupe innych rzeczy jak amory tarcze i klocki i poliuretan to juz nie wspomne.
Przykro mi to mowć, ale nie wiele brakowało a Twoj brat by wracał z buta z owych motokrosow-za nie zbyt trafne komentarze.:) kupil ja jakis klijent z Gdyni, byl zadowolony z niej..ale z tego co mi mowil przekatował ja dobrze w terenie i ma troche do roboty ale nie ma domnie zadnych pretensji bo ja jej ze "skarpki" nie zrzuciłem:) a no i MTeki byly....
Karolb
Asia 2.2 D (SPRZEDANA!)
Buggy in progres
HONDA on road:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kia”