To jakaś konkurencja dla sieci Kwik-Fit w sensie niezależna stacja szybkiej obsługi?Alces64 pisze: na "Zamkach Podola" wymieniłem w trybie awaryjnym...

Moderator: Marcin-Kraków
To jakaś konkurencja dla sieci Kwik-Fit w sensie niezależna stacja szybkiej obsługi?Alces64 pisze: na "Zamkach Podola" wymieniłem w trybie awaryjnym...
Czy kolega może napisać coś więcej, jaka cena i gdzie zakupione?Paweł7 pisze:ostatnio zasadziłem sobie gazowo-olejowe KYB szt. 4
W poniedziałek lub wtorek ma do mnie przyjechać kurier z "amorami", wówczas zmierzę. Chyba, że ktoś ma wyciągnięte jakieś to zapewne mnie ubiegniemlody1921 pisze:Mam prośbę możecie podac długość amora tył po wciśnięciu i po wyciągnięciu
Mawerix123 pisze: - Długość po rozprężeniu (bez gwintu) 58 cm, (z gwintem) 66 cm
- Długość po ściśnięciu (bez gwintu) 35 cm, (z gwintem) 42 cm
Armon pisze:... jeżeli jeszcze nie kupiłeś amorków od lanosa to nie rób tego![]()
nie wiem skąd się pojawił pomysł w narodzie, że to dobre rozwiązanie![]()
nawet jeśli pasują długością i mocowaniem to:
1. porównaj sobie masę tych pojazdów
2. spojrzyj pod spódniczki tych wozów i znajdź przynajmniej dwie różnicę w zawieszeniu .... wynik oględzin to zdecydowana różnica mas nieresorowanych(podpowiedź większe koła i SZTYWNY MOST w Kijance)
więc biorąc rady pod uwagę, jak już będą się kończyć, to prawdopodobnie zapodam coś innego. Gdzieś na obcych stronach czytałem , że wkładają też od któregoś pipa, muszę poszukać gdzie to było.leon zet pisze:...
Masa nieresorowana jest za duża jak na możliwości amortyzatora. ... Zadelikatny po prostu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości