łożyska igiełkowe do kia sportage piasta przednia
Moderator: Marcin-Kraków
łożyska igiełkowe do kia sportage piasta przednia
Chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić, za ile lub jakie wymiary mają łożyska igiełkowe w przedniej piaście. Z tego co zdążyłem się zorientować to one najprędzej padają, co potwierdza zblokowanie napędu w piastach. Moja kia miała zblokowane piasty (sprzęgiełka) na stałe, a w tej chwili mam rosłączone i hałas ustąpił. Ale przyszła zima i ...
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Dzień dobry.
Kupisz bez problemu w serwisie, rozmiaru nie pamiętam, cena poniżej 20 zł za sztukę. tyle, że jak będziesz miał wydartą półośkę to sama wymiana łożyska nic nie da. A jeżeli już robisz coś przy tym mechanizmie to warto zmienić też uszczelniacze. Do kupienia w serisie za rozsądne pieniadze.
Był wątek dotyczący cen części do kijanki ale jak to zwykle bywa poszedł w pizdu. Ech te morderatory...
Kupisz bez problemu w serwisie, rozmiaru nie pamiętam, cena poniżej 20 zł za sztukę. tyle, że jak będziesz miał wydartą półośkę to sama wymiana łożyska nic nie da. A jeżeli już robisz coś przy tym mechanizmie to warto zmienić też uszczelniacze. Do kupienia w serisie za rozsądne pieniadze.
Był wątek dotyczący cen części do kijanki ale jak to zwykle bywa poszedł w pizdu. Ech te morderatory...

http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... 6&start=25

tylko jesli to koszt 20zł to lepiej kupic w najblizszym serwisie...

tylko jesli to koszt 20zł to lepiej kupic w najblizszym serwisie...
GAZ 69M Rulez