Głowica do Asii Rocsty 2.2D
Moderator: Marcin-Kraków
Głowica do Asii Rocsty 2.2D
Interesuje mnie głowica do Rocsty 2.2D bądź zamienniki, ewentualnie informacje gdzie mógłbym coś takiego zdobyć. Od jakich samochodów mogą pasować te głowice? Proszę o szybką pomoc
-
- jestem tu nowy...
Mam głowicę w stanie ocenionym na bardzo dobry u naszego sopockiego speca, Hruzdowicza. Bez spawów, splanowana, wyczyszczone gniazda, tylko od czasu gdy przeszczepiłem silnik (kilka miesięcy) przeleżała w garażu. Wyjeżdżam jutro o 7.00, będę w domu po 12 maja, jesli do tego czasu nic nie znajdziesz skontaktuj się: 0502-946-286.
Ten sam silnik, oznaczony kodem R2, znajduje się w Mazdach E2200, B2200 oraz w Kia Besta.
Może warto pomyśleć o profesjonalnym wstawieniu czegoś mocniejszego? Na brytyjskiej stronie Rocsty gość opisuje dość ciekawie eksperyment z turbo-dieslem z Mazdy MPV / Forda F-150 (chyba).
Ten sam silnik, oznaczony kodem R2, znajduje się w Mazdach E2200, B2200 oraz w Kia Besta.
Może warto pomyśleć o profesjonalnym wstawieniu czegoś mocniejszego? Na brytyjskiej stronie Rocsty gość opisuje dość ciekawie eksperyment z turbo-dieslem z Mazdy MPV / Forda F-150 (chyba).
x. Maslak & Volvo XC70 D5 '05
Frontera 2.2 DTi '98 - u szwagra
Rocsta 2.2D '91 - u harcerzy
Frontera 2.2 DTi '98 - u szwagra
Rocsta 2.2D '91 - u harcerzy