sprzegielka do kia sportega

Sportage, Asia Rocsta

Moderator: Marcin-Kraków

ARSI11
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

sprzegielka do kia sportega

Post autor: ARSI11 » pn lut 25, 2008 9:54 pm

siemka ,rozebralem automaty ,wyczyscilem,nasmarowalem i nie mam pojecia czemu nie dzialaja ,moze ten mechanizm co jest w kole za to odpowiada poniewaz przelaczylem na 4H i kola przednie nie ciągną ,moze cos wiecej wiecie co moze byc,lub jakis schemat jak to jest zbudowane w kijance sportage 99r,wszystkow automatach ok nic nie pourywane ,co moze byc?nie mam pojecia
Witam

Awatar użytkownika
leon zet

Kontaktowanie:

Post autor: leon zet » pn lut 25, 2008 10:24 pm

Nieśmiało sugeruję czytanie forum i oszczędność w zakładaniu nowych tematów

Awatar użytkownika
Armon

Post autor: Armon » pn lut 25, 2008 11:11 pm

nie bądź taki nieśmiały Rafale, mnogość pytań na które są odpowiedzi zaczyna mnie przerażać :roll:
pustynna jaszczurka :)21
BFG AT 31", lift 2", bodylift 2"
Suza GV 2.7 po czarnym

Awatar użytkownika
leon zet

Kontaktowanie:

Post autor: leon zet » pn lut 25, 2008 11:16 pm

Przydała by się brzytwa tego - jak mu tam - Ockhama coby nie mnożyć bytów ponad potrzebę. Albo ostre nożyczki moderatora.

Zastanawiam się czy zrobienie z tego jakiegoś kompendium i przyklejenie nie byłoby jakimś rozwiązaniem

Klas
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Klas » wt lut 26, 2008 12:08 am

leon zet pisze:
Zastanawiam się czy zrobienie z tego jakiegoś kompendium i przyklejenie nie byłoby jakimś rozwiązaniem
Tak i obowiązek przeczytania przed założeniem pierwszego tematu :wink:

Awatar użytkownika
leon zet

Kontaktowanie:

Post autor: leon zet » wt lut 26, 2008 8:03 am

Dawno, dawno temu jak jeszcze pobierałem nauki w mieście stołecznym to każdego dnia zmuszony byłem w te i wewte przejechać razem ponad 100 kilometrów prywatnym autobusem bombą zwanym od miejsca mojego zamieszkania na uczelnię i abarot. Najlepsze jajca były przy powrocie z Warszawy - część autobusów jechała obwodnicą Radzymina co części podróżnych nie pasowało. Tak więc wlazili do kierowcy i pytali: Panie, a do Radzymina pan zajeżdża? Po jakimś czasie zrozumiałem wkurwienie kierowców, którzy musieli odpowiadać na to pytanie... Na autobusie mieli wszak wielki napis "OBWODNICA" umieszczony zaraz pod tablicą "Warszawa - Wyszków". Ludziom się po prostu czytać nie chciało :roll:

radziel

Post autor: radziel » pn mar 03, 2008 10:40 am

Wysłałem swego czasu prośbę do moderatora aby przykleić kilka najważniejszych tematów :roll: ... i pewnie brak czasu
Disco_very 300, KIA Sportage`99 - była, www.landklinika.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kia”