sprzegielka do kia sportega
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
sprzegielka do kia sportega
siemka ,rozebralem automaty ,wyczyscilem,nasmarowalem i nie mam pojecia czemu nie dzialaja ,moze ten mechanizm co jest w kole za to odpowiada poniewaz przelaczylem na 4H i kola przednie nie ciągną ,moze cos wiecej wiecie co moze byc,lub jakis schemat jak to jest zbudowane w kijance sportage 99r,wszystkow automatach ok nic nie pourywane ,co moze byc?nie mam pojecia
Witam
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Dawno, dawno temu jak jeszcze pobierałem nauki w mieście stołecznym to każdego dnia zmuszony byłem w te i wewte przejechać razem ponad 100 kilometrów prywatnym autobusem bombą zwanym od miejsca mojego zamieszkania na uczelnię i abarot. Najlepsze jajca były przy powrocie z Warszawy - część autobusów jechała obwodnicą Radzymina co części podróżnych nie pasowało. Tak więc wlazili do kierowcy i pytali: Panie, a do Radzymina pan zajeżdża? Po jakimś czasie zrozumiałem wkurwienie kierowców, którzy musieli odpowiadać na to pytanie... Na autobusie mieli wszak wielki napis "OBWODNICA" umieszczony zaraz pod tablicą "Warszawa - Wyszków". Ludziom się po prostu czytać nie chciało 

Wysłałem swego czasu prośbę do moderatora aby przykleić kilka najważniejszych tematów
... i pewnie brak czasu

Disco_very 300, KIA Sportage`99 - była, www.landklinika.pl