Sportage hamulce cylinderki
Moderator: Marcin-Kraków
Sportage hamulce cylinderki
witka
no ciekno panie jeden bardziej niz drugi
sa jakies problemy z kupieniem? moze jakies pietnascie wersji (jak w samuraiu) i trzeba na wzor brac? inne problemy?
czy mozna to normalnie kupic w jakiejs zamiennikowni ?
ew w jakiej jesli macie przetarte sciezki plis
pozdr
no ciekno panie jeden bardziej niz drugi
sa jakies problemy z kupieniem? moze jakies pietnascie wersji (jak w samuraiu) i trzeba na wzor brac? inne problemy?
czy mozna to normalnie kupic w jakiejs zamiennikowni ?
ew w jakiej jesli macie przetarte sciezki plis
pozdr
Pozdr
Arrtur
(GR89), (Cherokee96), (Sportage 99), (Samurai 0 ), Nissan d 22 i Fiat Fullback
Arrtur
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Idzie dostać bez problemu.
Wersje są dwie - do "jedynki" i do "dwójki" - wzajemnie niewymienne. Te od "jedynki' chyba nawet łatwiejsze do dostania bo idą także chyba do clarusa.
Cena do przełknięcia.
Namiar jeden w Warszawie mam - ale to na PW. Nie znam dobrze Twoich okolic ale czy daleko masz do Sękocina? Był tam kiedyś dobrze zaopatrzony sklep z gratami do kijanek. Nie wiem czy jeszcze jest.
Wersje są dwie - do "jedynki" i do "dwójki" - wzajemnie niewymienne. Te od "jedynki' chyba nawet łatwiejsze do dostania bo idą także chyba do clarusa.
Cena do przełknięcia.
Namiar jeden w Warszawie mam - ale to na PW. Nie znam dobrze Twoich okolic ale czy daleko masz do Sękocina? Był tam kiedyś dobrze zaopatrzony sklep z gratami do kijanek. Nie wiem czy jeszcze jest.
sekocin mam obok
rzeczywiscie jest tam cos ale czy chodzi o ten duzy salon
czy jakis sklep moto
znalazlem oryginal za 189 i zamiennik nieznanej prod za 89
i jeszcze poszycie przedniego zderzaka bym kupil - mozecie podac namiary na kogos kto specjalizyje sie w koreanskich uzywkach
oczywiscie co trzeba poprosze chetnie na pw
rzeczywiscie jest tam cos ale czy chodzi o ten duzy salon
czy jakis sklep moto
znalazlem oryginal za 189 i zamiennik nieznanej prod za 89
i jeszcze poszycie przedniego zderzaka bym kupil - mozecie podac namiary na kogos kto specjalizyje sie w koreanskich uzywkach
oczywiscie co trzeba poprosze chetnie na pw
Pozdr
Arrtur
Arrtur
Re: Sportage hamulce cylinderki
co by nie zakładać nowego wątku: wywala mi czasem kontrolke abs i nie mam wówczas abs-u. Zdiagnozowałem - mam zbyt nagięty przewód i to on miesza. Rozchodzi się o czujnik abs-u lewego przedniego koła, ktoś może zmieniał ten przewód (nowy w serwisie 415PLN) znalazłem używkę na alledrogo od carnivala i tu pytanie: ciekawe czy przypasi? zakładał ktoś w ogóle taki przewód w niekoniecznie w kijance? dużo z tym iebana?
Sportage'99 lift - był
Sorento'08 3,3V6 - klasa sport
KZJ 95 wyprawówka... - klasa adventure
Masz nagięty czy przecięty/przetarty przewód od ABS-u? Główny problem przy wymianie czujnika to miejsce montażu w piaście, często bez pomocy palnika lub zdjęcia tarczy i puknięcia go od drugiej strony nie wyrwiesz starego czujnika.
pustynna jaszczurka 
BFG AT 31", lift 2", bodylift 2"
Suza GV 2.7 po czarnym

BFG AT 31", lift 2", bodylift 2"
Suza GV 2.7 po czarnym
mam nagięty przewód
Sportage'99 lift - był