Przedni most Kia Sportage Retona SZTYWNY

Sportage, Asia Rocsta

Moderator: Marcin-Kraków

Bombelnik
Kontaktowanie:

Przedni most Kia Sportage Retona SZTYWNY

Post autor: Bombelnik » pt lip 25, 2008 10:06 pm

Witam czy ktos kiedys probowal zlaozyc sztywny most do retony albo sportage?? Ja sie pryzmiezam i wlasciwie niewiem od czego zaczasc najsamprzod. Wprawdzie zasiegnolem obrazkow jak montoja takei cacko w Pajero http://www.outerlimits4x4.com/ftopic125224-0-asc-0.php ale moze ktos mial docyznieniea z tym w kia??
Kia Retona=zszarpane nerwy godziny na kanale tysiace na czesci a i tak nie chcesz jej sprzedac ;]

Awatar użytkownika
mototom

Post autor: mototom » pt sie 08, 2008 2:37 pm

kup landrovera

Bombelnik
Kontaktowanie:

Post autor: Bombelnik » pt sie 08, 2008 6:39 pm

:) juz mam rozwiazanie do zalozenie tego mostu czekam tylko na chwilke wolnego czasu. :) Wiem moge kupic LR Nissana czy Mercedesa do tego lift 100 i bd happy ale nie oto chodiz :) Retona to moj pierwszy wozek :) bardzo mi sie podoba a ta jescze osbie trochu odrestaurowalem tz wiesz siedzenia kiera wywalone tylne siedzenia tapicerka z ryflu pare gadzetow zdezaki z ror nierdzewnych wyciagara700halogenow ;p etc :) lakier w calosci zalsonily naklejki zapryzjaznionych firm :) Silnik podciagniety wydech sportowy. Szkoda by mi bylo oddac to auto w inne rece szcegolnie ze wszystko oprocz ywmiany opon i programownaia mapy silnika robilem sam :)
Kia Retona=zszarpane nerwy godziny na kanale tysiace na czesci a i tak nie chcesz jej sprzedac ;]

Awatar użytkownika
chiquito83

Post autor: chiquito83 » pt sie 08, 2008 6:47 pm

z tego co mowisz to przeznaczeniem Twojego autka jest wyrywanie lachonow, wiec po co do tego sztywny most? :)

Bombelnik
Kontaktowanie:

Post autor: Bombelnik » pt sie 08, 2008 7:42 pm

Hehehe jeszce zaden lachon (oprocz mojego wlasnego ale raczej powiedizalbym oprocz mojej dziewczyny) niesiedzial w tym aucie :) nigdy jesczeauto to niewjechalo na ,miasto pod dyskoteke klub pub itp ;] zato przemirzylem nim bajorka i stawy okoliczne ( do 1,20m glebokosci) wiekszosc gorek na ktorych byla mozliwosc zalozenia wyciagarki a przedni zdezak nie przeszkadzal by na nia wjechac ;] pare imprez rodzinnych tz zlot samochodw Kia 4x4 czy Rodzinny zlot firmy handlujacej mitsubishi i kia z krakowa ;]. A do wyrywania lachonow suzy mi Mituwisi :P tz jezeli by taka koniecznosc zaszla :D

Awatar użytkownika
mototom

Post autor: mototom » pt sie 15, 2008 1:09 pm

laski nie leca na auta terenowe.. moja dziewczyna mnie nienawidzi za to ze ciagle sie taplam w blocie.. jak ja raz wzialem na offroad to dostala choroby morskiej.

jezeli wyrwiesz laske na 35 calowe kola to nie chce jej poznac...

jezeli masz dziewczyne i bawisz sie w offroad to jestes masochista... bo za kazdy offroad trzeba jej to wynagrodzic zakupami albo restauracja

nietek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: nietek » sob sie 16, 2008 11:25 am

słuchajcie naszczeście sa kobiety kture jeżdzą po błotach i bawią sie tak jak my :D
Szukam kogoś z samochodem do jazdy w terenie z okolic Bochni Krakowa

Bombelnik
Kontaktowanie:

Post autor: Bombelnik » ndz sie 31, 2008 10:33 am

hehehe :) no doslownie ogolnie laska ktora leci na amochod i portwel to raczej nie dlamnie ;].. No i ja niesttey mam ten dylemat :P ze pozniej musze robic jakies odszkodowania po wekendzie z kia nie z lejdis ;). Co do sztywnego mostu prace stanely w martwym punkcie ;( brak czasu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kia”