Przedni most Kia Sportage Retona SZTYWNY
Moderator: Marcin-Kraków
Przedni most Kia Sportage Retona SZTYWNY
Witam czy ktos kiedys probowal zlaozyc sztywny most do retony albo sportage?? Ja sie pryzmiezam i wlasciwie niewiem od czego zaczasc najsamprzod. Wprawdzie zasiegnolem obrazkow jak montoja takei cacko w Pajero http://www.outerlimits4x4.com/ftopic125224-0-asc-0.php ale moze ktos mial docyznieniea z tym w kia??
Kia Retona=zszarpane nerwy godziny na kanale tysiace na czesci a i tak nie chcesz jej sprzedac ;]

Kia Retona=zszarpane nerwy godziny na kanale tysiace na czesci a i tak nie chcesz jej sprzedac ;]
- chiquito83
Hehehe jeszce zaden lachon (oprocz mojego wlasnego ale raczej powiedizalbym oprocz mojej dziewczyny) niesiedzial w tym aucie
nigdy jesczeauto to niewjechalo na ,miasto pod dyskoteke klub pub itp ;] zato przemirzylem nim bajorka i stawy okoliczne ( do 1,20m glebokosci) wiekszosc gorek na ktorych byla mozliwosc zalozenia wyciagarki a przedni zdezak nie przeszkadzal by na nia wjechac ;] pare imprez rodzinnych tz zlot samochodw Kia 4x4 czy Rodzinny zlot firmy handlujacej mitsubishi i kia z krakowa ;]. A do wyrywania lachonow suzy mi Mituwisi
tz jezeli by taka koniecznosc zaszla 

laski nie leca na auta terenowe.. moja dziewczyna mnie nienawidzi za to ze ciagle sie taplam w blocie.. jak ja raz wzialem na offroad to dostala choroby morskiej.
jezeli wyrwiesz laske na 35 calowe kola to nie chce jej poznac...
jezeli masz dziewczyne i bawisz sie w offroad to jestes masochista... bo za kazdy offroad trzeba jej to wynagrodzic zakupami albo restauracja
jezeli wyrwiesz laske na 35 calowe kola to nie chce jej poznac...
jezeli masz dziewczyne i bawisz sie w offroad to jestes masochista... bo za kazdy offroad trzeba jej to wynagrodzic zakupami albo restauracja
hehehe
no doslownie ogolnie laska ktora leci na amochod i portwel to raczej nie dlamnie ;].. No i ja niesttey mam ten dylemat
ze pozniej musze robic jakies odszkodowania po wekendzie z kia nie z lejdis
. Co do sztywnego mostu prace stanely w martwym punkcie ;( brak czasu.