Płyta pod wyciągarkę i zderzak do sportage
Moderator: Marcin-Kraków
Płyta pod wyciągarkę i zderzak do sportage
Witam! Planuje do mojej kijanki wrzucić wyciągarke i z tąd też mam kilka pytań. Czy istnieją jakieś gotowe płyty pod wyciągarke do sportage z 98roku? Ewentualnie czy produkowane są gotowe zderzaki skrzynkowe do naszych kijanek (np. przez firmę ARB). Proszę o jakieś info jak macie rozwiązane to w swoich autkach lub jakieś linki. Pomocy!
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Bo widzisz...
Sorento to zupełnie inna bajka i inna epoka. Starego sportage nikt nie traktował poważnie, pomimo tego, że miał wszystko to co samochód terenowy posiadać powinien - stąd i brak dedykowanych akcesoriów. Takczy owak - rzeźbę będziesz musiał uskutecznić...
Tylko jedno pytanie mnie nurtuje...
Na cholerę Ci wyciągarka?
Sorento to zupełnie inna bajka i inna epoka. Starego sportage nikt nie traktował poważnie, pomimo tego, że miał wszystko to co samochód terenowy posiadać powinien - stąd i brak dedykowanych akcesoriów. Takczy owak - rzeźbę będziesz musiał uskutecznić...
Tylko jedno pytanie mnie nurtuje...
Na cholerę Ci wyciągarka?
hmm, tylko przy cenie kompletu do sorento: 1600+1200+1200 pln, to i tak się skonczy małym modelarzemKijanka pisze:hmmm... no to bede musiał coś samemu kombinowac. Dziwne jest tylko to ze do sorento znalazlem na necie płyte pod wyciagarke jak i osłony silnika i mostów. To do kijanek naszych kochanych nic nie ma a do sorento jest?? A może ta płyta z sorento do kijanki tez by podeszła...

kia sorento 2.5 crdi, BFG AT, lift +1"