Nie chce kupowac plaskacza, ktorego bym potem nie lubil.
A zwieksza mi sie stan posiadania
Tak wiec czy Sportage 1 dla kobiety do wożenia 3 dzieci (3 foteliki z tylu) - nada sie?
Poprosze o opinie.
Moderator: Marcin-Kraków

E tamSzarbia pisze: ...
A jeszcze cos - w Off-Road PL pisza, ze na czarnym kiepsko jezdzi powyzej 100km/h. Prawda to?

No to git, ze mozna pojachac po czarnymmariusz1975 pisze:E tamSzarbia pisze: ...
A jeszcze cos - w Off-Road PL pisza, ze na czarnym kiepsko jezdzi powyzej 100km/h. Prawda to?
Nieprawda
Nie jest to raczej auto sportowe, ale ja jeżdżę 150-160 i nie narzekam.
Musisz wziąć pod uwagę, że jest wysoka i dość ciężka (moja dwudrzwiowa waży jakieś 1,5 tony), ale 130 kucyków daje rade.
Ta mniejsza wajha jest dla mnieapede pisze:No i sztywno dolaczany przod czyli zima trzeba ogarniac ta wajche od reduktora...

kubbaas pisze:w temacie o gazie koledzy pisali ze sie mieści pod spodem niewielkim kosztem pracy
a widze ze troche ogarniasz mechanike wiec nie bedziesz miał z tym kłopotu
niezłe zmoty ci wychodzą - sądząc po stronie internetowej
ja tam 160 nie latam ale 120 - 140 to nie jest kosmos... kijanka daje rade bez problemu
a i czasem spod świateł uda sie tez żwawo ruszyc

Moja za każdym przekazaniem mi Kijaki i kluczyków waha się długo. Ostatnio oferowałem jej dość dużą osobówkę, tylko spojrzała na mnie z politowaniem..... Moja żona ujeżdża Kijankę od roku i na razie nie myśli o żadnej zmianie, a prowadziła już sporo aut (Kia jest naszym 30-stym autem). Prowadzenie Kijanki przez kobiety skutkuje mniejszą awaryjnością i znacznie mniejszym zużyciem LPG. W kolejce do Kijanki czeka już córkaleon zet pisze:Żona z pewnością polubi sportage

A moja zasadniczo nie lubi mojej połowicy.seba4x4 pisze:Prowadzenie Kijanki przez kobiety skutkuje mniejszą awaryjnością i znacznie mniejszym zużyciem LPG.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości