Co to warte.
Znajomy ma trochę babilonów do wydania i zbieram dla niego informacje.
Chętnie też zakupi takową używaną.
Moderator: Marcin-Kraków
A pamietasz panie patent z zarowka i automatem ?raffi pisze:Miałem okazje pojeździć 3.5 litrową benzynką, wrażenia naprawde pozytywne, jakość wykonania znacznie lepsza niż w poprzednich modelach, prosta obsługa, sprawnie i szybko działający(załączający się) napęd 4x4, reduktor troche za szybki ale to nie typowy off-roadowiec chociaż rame ma całkiem zacną. Dużo miejsca, schowków itp. Prowadzenie na szosie/autostardzie jak kombi, cicho w środku. Po zakupie zmienić opony, seryjne to horror. Za tą cene auto warte zainteresowania + 3 letnia gwarancja.
A pamietasz panie patent z zarowka i automatem ?[/quote]Marcin-Kraków pisze:pawełraffi pisze:Miałem okazje pojeździć 3.5 litrową benzynką, wrażenia naprawde pozytywne, jakość wykonania znacznie lepsza niż w poprzednich modelach, prosta obsługa, sprawnie i szybko działający(załączający się) napęd 4x4, reduktor troche za szybki ale to nie typowy off-roadowiec chociaż rame ma całkiem zacną. Dużo miejsca, schowków itp. Prowadzenie na szosie/autostardzie jak kombi, cicho w środku. Po zakupie zmienić opony, seryjne to horror. Za tą cene auto warte zainteresowania + 3 letnia gwarancja.
chyba jednak nie masz racji...Mateush pisze:Przy okazji upalania w Podolanach miałem okazję porozmawiać z właścicielem Hyundaia Santa Fe i już na pewno wiem, że ma napęd na jedną oś
irma pisze:Witam wszystkich na forum i chciałem zaprotestować przeciw stwierdzeniom w stylu "...A kombi 4x4 jest do dupy. Miałem wiem. Nawet korka nieuzytkiem nie da się ominąć."
Ciekawe gdzie kolega mieszka, że korki omija nieużytkiem?
Auto osobowe 4x4 nie służy do jeżdżenia nieużytkami ale raczej lepszemu prowadzeniu, czyli bezpieczeństwu.
Sam mam osobówkę 4x4 ( stały nierozłączalny) i szykuję się do czegoś poważniejszego, w teren, nie rezygnując z osobówki kombi, które służy do jeżdżenia wyłącznie po asfalcie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość