Witam
Po długich poszukiwaniach kupiłem nową tarcz kotwiczną. Po dokładnych oględzinach zobaczyłem wybity napis "MADE IN USA". Wygląda na to że most jest z jakiegoś amerykańca, może ktoś wie z jakiego. Kijanka z 96 roku.
Tylni most
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
Re: Tylni most
Podepnę się pod temat tylnego mostu
Potrzebuje nabyć most do kijanki
kijanka z 95r 2.0 benzyna Czy są jakie różnice w mostach pomiędzy rocznikami. ? Kupując kijankę byłem świadom że most będzie do wymiany ( strasznie wył ) wczoraj zrobiłem około 80 kilometrów po lasach. Dziś w drodze powrotnej most umarł
500metrów przed domem na rondzie
Pierdyknęło zazgrzytało i buch
do przodu jakoś jedzie do tyłu już nie
tyrkocze tylko jak stary kołowrotek. Proszę o podpowiedzi czym mam się kierować przy kupnie nowego, czy może być z innego rocznika innej pojemności z benzyny, diesla itp podpowiedzi.

- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Re: Tylni most
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... ost%C3%B3w
W handlu dostępne są kompletne główki mostów. Jeśli półosie są całe to taki zabieg jest najkorzystniejszy ekonomicznie. Jeśli nie... No cóż - bałbym się kupować używany most z tak archiwalnego rocznika
W handlu dostępne są kompletne główki mostów. Jeśli półosie są całe to taki zabieg jest najkorzystniejszy ekonomicznie. Jeśli nie... No cóż - bałbym się kupować używany most z tak archiwalnego rocznika