Aro 243 z silnikiem wołgi-lpg [przekładnia kierownicza]
Moderator: Misiek Bielsko
-
zax

Takie lampy? One są wpuszczane w nadwozie. Wiem że są lampy od żuka całe poza nadwoziem i do takich bym się skłaniał. Ale lampy póki co są małym problemem
Byłem sprawdzić tą wajchę reduktora i ona nie działa ani w układzie I ani w układzie U...
Działa to tak:
Gdzie co jest włączone? To chyba jest reduktor od aro (jak i skrzynia).
Pod reduktorem jest taka guma która zasłania skrzynie i ziemie... Wrzucając te przełożenia po prawo ona wyskakuje
PS. poprawiłem rysunek
- Mart

- Kontaktowanie:
@zax, mógłbyś porobić fotki przedniej zawiechy (półosiek, wachaczy itp.) w swoim Aro i mi przesłać (mart4x4@wp.eu)
z góry dzięki!
z góry dzięki!
motanie...
-
zax
Temat powraca. Kierą kręci się nadal zaj***ście ciężko na postoju...
Teraz jest już praktycznie wszystko zrobione, przekładnia była rozebrana i wszystko jest w porządku (czuć lekkie przeskoki ale to nie problem). Przesmarowane były również sworznie i cała reszta która mogłaby się opierać. Co to może być? Pozdrawiam.
Teraz jest już praktycznie wszystko zrobione, przekładnia była rozebrana i wszystko jest w porządku (czuć lekkie przeskoki ale to nie problem). Przesmarowane były również sworznie i cała reszta która mogłaby się opierać. Co to może być? Pozdrawiam.
-
zax
-
wieprzowina
-

kurde chłopie trzeba było CBOS zatrudnić by przeprowadziło badanie w autorytatywnej grupie 1000 osób.
nie prościej było zapytać ludzi jaką wstawić, zwłaszcza że to nie jest prosta sprawa z racji niezaleznego zawieszenia, albo poszukać na forum
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=22867
nie prościej było zapytać ludzi jaką wstawić, zwłaszcza że to nie jest prosta sprawa z racji niezaleznego zawieszenia, albo poszukać na forum
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=22867