Aro - zawieszenie
Moderator: Misiek Bielsko
Aro - zawieszenie
Witam, wie ktoś gdzie na internecie mogę zakupić zawieszenie do ARO, chodzi mi konkretnie o aro 243, bo mam na oku egzemplarz, lecz z wystukanym zawieszeniem.
- Zielony&Załoga
- Kontaktowanie:
Re: Aro - zawieszenie
cześć. słynny portal aukcyjny jest głównym źródłem gratów. końcówki da się zregenerować, tuleje gumowe dotoczyć, dolne sworznie można dorobić (to jeszcze przede mną) górne... też jest szansa na regenerację ale...
po wstępie Kolegi radzę ... odradzam specyficzną markę jako tanie 4x4
po wstępie Kolegi radzę ... odradzam specyficzną markę jako tanie 4x4

PIMPEK albinos - brudna świnia 

poszukaj w historii były jakies słowackie strony sklepów
był muscel MB2000- uaz Mb2600 jest-muscel perkins traktor w szybkim wydaniu
i doszła vitara 8v

Wiem, że np tuleje można kupić. Sworznie etc można czasem trafić na allegro ale to cenny i chodliwy towar w naszym kraju
wiec, wpadłem na pomysł iż może jest jakaś firma specjalizująca się w częsciach do Aro. Do wielu nieprodukowanych samochodów można dziś dokupić części ze sklepu.

- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
Jest jeden w kraju - Specjalista

Można jakiś namiar na niego?;d
tu warto zagladac .czasem rodzynki sie trafiaja. http://tablica.pl/motoryzacja/?all_categories=all&q=aro
- Gabriel Tatoj
-
WITAJCIE W NOWYM ROKU
. Rocznik,silnik,jakie ewentualne przeróbki są poczynione, czy z firmy ,czy prywatnie,...........
To pozwoli snuć rozważania w materii rozlegle technicznej
Może wystarczy dłubnąć przy nim trochę a nie od razu wymieniać pół klamota
Prowadzone ewentualnie rozważania dotyczą oczywiście każdej marki i każdego sprzętu który chcemy zanabyć 

Napisz coś więcej o tym sprzęcie bo nie wiadomo do końca jak i co doradzićPiniuu pisze:Witam, wie ktoś gdzie na internecie mogę zakupić zawieszenie do ARO, chodzi mi konkretnie o aro 243, bo mam na oku egzemplarz, lecz z wystukanym zawieszeniem.

Dużą wiedzę o ARO ma Student - moderator działu gazików.
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21