Moderator: Misiek Bielsko
wyliftował plemnika to i foty z wysokościsuzus1995 pisze:Outsider: a gdzieś tyle wycisnął?![]()
I dlaczego te zdjęcia jakoś tak z góry są robione?
42" to dobry rozmiar dla kół na przeprawy, a nie liftu na wyprawyZielony&Załoga pisze:wyliftował plemnika to i foty z wysokościsuzus1995 pisze:Outsider: a gdzieś tyle wycisnął?![]()
I dlaczego te zdjęcia jakoś tak z góry są robione?
Inaczej mówiąc masz wizję zorganizować zlot tylko nie wiesz jak to powiedziećsuzus1995 pisze:(.......) Dajcie znać, jak by coś się szykowało... Może nie mam już Aro, ale wciąż auto z niezależnym przednim zawieszeniem i gruchą z tyłu jest
Ze dwa Aro z Wrocławia też by pewnie przyjechały...
A w sumie integracja najważniejsza
nocleg - to się kilka pokoi gdzieś zawsze wynajmiesuzus1995 pisze:Byłby problem typu noclegowego...
Nie wiem jaki koszt Ci się z nalepami kroi, ale ja czy Krzyś zawsze robimy więcej niż zaklepana frekwencjasuzus1995 pisze:Dobra wiadomość: nie ma problemu z organizacją zlotu na poligonie.
W związku z tym zapraszam już oficjalnie wszystkich właścicieli i sympatyków marki Aro na zlot w okolicach Wrocławia 6-7. kwietnia 2013 roku.
Co do noclegów, to każdy znajdzie sobie sam według preferencji wygodnicko-finansowych i tak będzie najlepiej. Z poligonu do Wrocławia jest z 11 kilometrów, więc nie ma problemu ze znalezieniem czegoś sensownego.
Zainteresowanym mogę dać namiary na takie miejsca.
I kolejna kwestia: będzie oczywiście ognicho, dobra zabawa i ciekawe tereny (trasa zaczyna się na poligonie, ale w zależności od warunków atmosferyczno glebowych polecimy dalej turystycznie, łączna trasa wyniesie do 90 km), ale dodatkowo chciałbym zrobić nalepy zlotowe - w związku z tym potrzebuję najpóźniej 1,5 tygodnia przed zlotem informację +/- ile załóg przybędzie.
Mam nadzieję, że frekwencja dopisze!
Łooooo matko i córkosuzus1995 pisze:Z przyjemnością zapraszam posiadaczy i sympatyków samochodów marki Aro.
W przyszły wtorek napiszę wszystko dokładnie, ponieważ jeszcze muszę załatwić pewne sprawy z władzami poligonu.
I wstępnie proponuję termin 6. - 7. kwietnia 2013.
.
Witam serdecznie Guru od wszelkiej maści AronówGabriel Tatoj pisze:WITAJCIE
Nie wiem jaki koszt Ci się z nalepami kroi, ale ja czy Krzyś zawsze robimy więcej niż zaklepana frekwencjasuzus1995 pisze:Dobra wiadomość: nie ma problemu z organizacją zlotu na poligonie.
W związku z tym zapraszam już oficjalnie wszystkich właścicieli i sympatyków marki Aro na zlot w okolicach Wrocławia 6-7. kwietnia 2013 roku.
Co do noclegów, to każdy znajdzie sobie sam według preferencji wygodnicko-finansowych i tak będzie najlepiej. Z poligonu do Wrocławia jest z 11 kilometrów, więc nie ma problemu ze znalezieniem czegoś sensownego.
Zainteresowanym mogę dać namiary na takie miejsca.
I kolejna kwestia: będzie oczywiście ognicho, dobra zabawa i ciekawe tereny (trasa zaczyna się na poligonie, ale w zależności od warunków atmosferyczno glebowych polecimy dalej turystycznie, łączna trasa wyniesie do 90 km), ale dodatkowo chciałbym zrobić nalepy zlotowe - w związku z tym potrzebuję najpóźniej 1,5 tygodnia przed zlotem informację +/- ile załóg przybędzie.
Mam nadzieję, że frekwencja dopisze!Jak zrobisz przykładowo 20 sztuk- czy kompletów to zapłacisz tylko coś mniej niż np. za 50 nalepek.
Tak myślę
No chyba , że zamawiasz coś przez mennicę państwową i drukować będą te nalepy gdzieś w wytwórni papierów wartościowych pod Berlinem![]()
![]()
Jak masz jakiś pomysł na widok na tej nalepie i nie masz powodów do niezaprezentowania swojej pracy, to poślij mi ten projekt, albo nawet na forum go objaw wszystkim![]()
Może rzeczywiście złupią cię za kilka samoklejnych papierków tam u siebie, a ja mógłbym to jakoś po swojemu ogarnąć
Ja myślę, że na nalepie będzie opis, że to zlot aro-z kolejnym numerem imprezy
![]()
Ale wyprawa Ci się szykuje! Kawał Polski przejedziesz...Krzysiek-74 pisze: Łooooo matko i córko![]()
![]()
Pierwszy ARO zlot, na który pojadę Land Roverem![]()
![]()
![]()
![]()
Ja się piszę, nie ma totamto![]()
Ze względu na porę roku i nieprzewidywalność aury zgadzam się z propozycją Tomka (CRANE) w sprawie noclegu. W okolicy Wrocka niema żadnej agro za 25 zetów dobowego spanka i cena pewno musi być wyższa z racji hotelu,motelu,pensjonatu,..........z taką a nie inną lokalizacją - nie wiem tego na pewno, ale jeżeli ktoś będzie chciał nos spędzić przy ogniu, albo w aucie to każdego indywidualna decyzjaCRANE pisze:proponuje coby wszyscy uczestnicy nocowali w jednym miejscu
ja jestem z tych zmarzluchów - więc wolę spać w pokoju
ale jeżeli większość zdecyduje się na extream night w samochodzie lub namiocie to też dam radę
także mnie możesz śmiało liczyć do noclegu
jak byś potrzebował zaliczkę to pisz śmiało
Witam!Gabriel Tatoj pisze:WITAJCIE
Ze względu na porę roku i nieprzewidywalność aury zgadzam się z propozycją Tomka (CRANE) w sprawie noclegu. W okolicy Wrocka niema żadnej agro za 25 zetów dobowego spanka i cena pewno musi być wyższa z racji hotelu,motelu,pensjonatu,..........z taką a nie inną lokalizacją - nie wiem tego na pewno, ale jeżeli ktoś będzie chciał nos spędzić przy ogniu, albo w aucie to każdego indywidualna decyzjaCRANE pisze:proponuje coby wszyscy uczestnicy nocowali w jednym miejscu
ja jestem z tych zmarzluchów - więc wolę spać w pokoju
ale jeżeli większość zdecyduje się na extream night w samochodzie lub namiocie to też dam radę
także mnie możesz śmiało liczyć do noclegu
jak byś potrzebował zaliczkę to pisz śmiało![]()
Niemniej Kamil trzeba przygotować zlot z możliwością kwaterunku dla jego uczestników i śmiało możesz zapodać kilka ofert z takimi noclegami w okolicy zlotowiska
Podlicz zdeklarowane ekipy i niech już coś się klarujeNa razie widzę ~6 załóg, ale może się coś poruszy jak będzie więcej informacji organizacyjnych
![]()
Tak to ważne zważywszy, na to, że poraz pierwszy zlot zahacza w znaczący sposób o aglomerację wielkomiejskąKrzysiek-74 pisze:Weż pod uwagę, możliwość zaparkowania naszych samochodów pod, lub w pobliżu hostelu lub innej agro.
Trzeba też pamiętać, czy można będzie w planowanym miejscu noclegu, wieczorno-nocną integrację przeprowadzić. (....) Noo
Jeżeli mój świat się nie przewróci to też się melduję na spotkaniuKrzysiek-74 pisze:.
No i oficjalną listę, czas zacząć. 1) Krzysiek-74 + 1
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości